Universitair Docent Lerarenopleiding (1,0 fte)

Universitair Docent Lerarenopleiding (1,0 fte)

Geplaatst Deadline Locatie
20 jul 8 sep Groningen

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 8 sep 2017).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

De Lerarenopleiding is op zoek naar een Universitair Docent in het kader van docentprofessionalisering binnen de Faculteit Gedrags- en Maatschappijwetenschappen, meer specifiek voor het opzetten, aansturen en onderzoeken van professionele leergemeenschappen.

Functieomschrijving

De Lerarenopleiding is op zoek naar een Universitair Docent in het kader van docentprofessionalisering binnen de Faculteit Gedrags- en Maatschappijwetenschappen, meer specifiek voor het opzetten, aansturen en onderzoeken van professionele leergemeenschappen.

Specificaties

Rijksuniversiteit Groningen (RUG)

Functie-eisen

• gepromoveerd in een voor de taak relevante discipline binnen de gedrags- en maatschappijwetenschappen, bij voorkeur onderwijskunde en/of cross-culturele psychologie
• aantoonbare affiniteit met de praktijk van docentprofessionalisering in het hoger onderwijs en onderzoek naar de effectiviteit van hoger onderwijs
• bij voorkeur ervaring met professionaliseringsactiviteiten voor docenten in het hoger onderwijs
• uitstekende beheersing van de Engelse en de Nederlandse taal (mondeling en schriftelijk)
• een eigen visie op kwaliteit van hoger onderwijs en het professionaliseren van docenten
• in het bezit van een basiskwalificatie onderwijs (BKO) of de bereidheid die te verkrijgen
• goed en flexibel in teamverband kunnen werken: aantoonbare professionele en interpersoonlijke communicatievaardigheden
• aantoonbare proces- en resultaatgerichte werkhouding.

Arbeidsvoorwaarden

Dienstverband voor bepaalde tijd: 48 maanden.

De Rijksuniversiteit Groningen biedt een salaris afhankelijk van kwalificaties en werkervaring van minimaal € 3475,- (schaal 11 CAO Nederlandse Universiteiten) tot maximaal € 5405,- (schaal 12) bruto per maand bij volledige werktijd, exclusief 8 % vakantiegeld en een eindejaarsuitkering van 8,3%. Het betreft een tijdelijke aanstelling voor de periode van 4 jaar.

Datum van indiensttreding: zo spoedig mogelijk.

Solliciteren
U kunt solliciteren door middel van uw sollicitatiebrief, curriculum vitae, lijst met publicaties, visie op onderzoek en visie op onderwijs, te sturen vóór 09 september 2017 uitsluitend aan de hand van het sollicitatieformulier.

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.

Afdeling

Faculteit Gedrags- en Maatschappijwetenschappen

De Rijksuniversiteit Groningen behoort tot de top van de Europese researchuniversiteiten en is internationaal georiënteerd. De universiteit is maatschappelijk actief en voelt zich betrokken bij haar omgeving. In een breed scala van vakgebieden beoefenen onderzoekers en docenten hun vak vanuit wetenschappelijke hartstocht. Iedereen wordt in staat gesteld om het beste uit zichzelf te halen. Talent, ambitie en prestatie van de 27.000 studenten en 5.500 medewerkers worden zoveel mogelijk gehonoreerd.

De vacature is bij de Faculteit Gedrags- en Maatschappijwetenschappen (GMW), afdeling Lerarenopleiding. De Faculteit GMW is een kenniscentrum dat de mens centraal stelt. De faculteit houdt zich bezig met vraagstukken rond de mens als individu, de onderlinge relaties van mensen en de samenleving als geheel. Ten aanzien van verhoging van de kwaliteit van haar onderwijs wil de Faculteit GMW inzetten op onderwijsinnovatie waarbinnen Activerend onderwijs en onderwijsintensivering belangrijke doelstellingen zijn (Strategisch beleidsplan Faculteit GMW).

Specificaties

  • Hoogleraar; Universitair hoofddocent; Universitair docent; Lector
  • Gedrag en maatschappij
  • max. 38 uur per week
  • max. €5405 per maand
  • Universitair
  • 217305

Werkgever

Rijksuniversiteit Groningen (RUG)

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Broerstraat 5, 9712 CP, Groningen

Bekijk op Google Maps

Interesting for you