Universitair docent Communicatie- en informatiewetenschappen

Universitair docent Communicatie- en informatiewetenschappen

Geplaatst Deadline Locatie
19 feb 11 mrt Nijmegen

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 11 mrt 2018).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Functieomschrijving

Als universitair docent ontwikkelt en verzorgt u onderwijs op het terrein van zowel de Nederlandstalige als Engelstalige bachelor en masteropleidingen Communicatie- en informatiewetenschappen. U verzorgt cursussen en begeleidt studenten bij stages, werkstukken en scripties. Inhoudelijk levert u een bijdrage aan -bij voorkeur- twee van de volgende domeinen: communicatie in organisaties, taal en communicatie, boodschapkenmerken en Duitse en/of Engelse taal en cultuur. Ook levert u een bijdrage aan het onderwijs op het gebied van academische vaardigheden en methoden en technieken van onderzoek.

Daarnaast verricht u wetenschappelijk onderzoek op het gebied van de Communicatie- en informatiewetenschappen. Ook werft u extern gefinancierde onderzoeksopdrachten en schrijft u projectvoorstellen. Verder neemt u deel of geeft u leiding aan werkgroepen, commissies en/of projectgroepen binnen de afdeling, opleiding of faculteit.

Specificaties

Radboud Universiteit

Functie-eisen

- u bent gepromoveerd in een relevante discipline, bij voorkeur communicatie- en informatiewetenschappen of taalbeheersing;
- u bent deskundig op het domein van de informatie- en communicatiewetenschappen, wat blijkt uit relevante publicaties en congrespresentaties;
- u bent voor wat betreft het onderwijs inzetbaar op meerdere van de genoemde domeinen;
- u heeft een uitstekende beheersing van de Engelse taal en beschikt over een Cambridge Certificate of Proficiency in English (CPE) of bent bereid deze binnen afzienbare tijd te behalen;
- u beheerst het Nederlands ten minste op B2-niveau indien de Nederlandse taal niet uw moedertaal is;
- u beschikt over ervaring in het geven van universitair onderwijs op diverse niveaus en denkt waar nodig actief mee over onderwijsvernieuwing;
- u bent in het bezit van de Basis Kwalificatie Onderwijs (BKO), of bereid deze binnen afzienbare tijd te behalen;
- u heeft ervaring met scriptiebegeleiding, zowel op bachelor- als masterniveau;
- kerncompetenties voor deze functie zijn: conceptueel vermogen, omgevingsgerichtheid, presenteren, samenwerken, resultaatgerichtheid en initiatief.

Arbeidsvoorwaarden

Dienstverband voor bepaalde tijd: 1 jaar met uitzicht op verlenging.

- UFO-functieprofiel: Universitair Docent niveau 1 of niveau 2
het salaris is afhankelijk van opleiding en ervaring en ligt tussen € 3.475 en € 5.405 bruto per maand op basis van een 38-urige werkweek (schaal 11 of 12)

Werkgever

Radboud Universiteit

De Radboud Universiteit is een internationaal opererende, studentgerichte onderzoeksuniversiteit met zeven faculteiten. We leiden studenten op tot academici die over de grenzen van hun vak heen kijken. Onze wetenschappers leveren excellent onderzoek en staan midden in de samenleving.

http://www.ru.nl

Afdeling

Faculteit der Letteren

De Faculteit der Letteren telt ruim zeshonderd medewerkers die zich bezighouden met onderwijs en onderzoek op het gebied van geschiedenis en kunst, talen en culturen, taalwetenschap en communicatie- en informatiewetenschappen, of met de ondersteuning van dit onderwijs en onderzoek. Het onderzoek wordt verricht binnen één van de twee facultaire onderzoeksinstituten: het Centre for Language Studies (CLS) waaronder het onderzoek van Communicatie- en informatiewetenschappen valt en Historical, Literary and Cultural Studies (HLCS). De faculteit verzorgt voor ongeveer vierentwintighonderd studenten opleidingen, verdeeld over tien afdelingen.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

http://www.ru.nl/ciw/

Specificaties

  • Hoogleraar; Universitair hoofddocent; Universitair docent; Lector
  • Taal en cultuur
  • 22.8—38 uur per week
  • Gepromoveerd
  • 23.05.18

Werkgever

Radboud Universiteit

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Comeniuslaan 4, 6525 HP, Nijmegen

Bekijk op Google Maps

Interessant voor jou