Junior Onderzoeker/Promovendus Meten van Uitkomsten van Revalidatie (MUREVA)

Junior Onderzoeker/Promovendus Meten van Uitkomsten van Revalidatie (MUREVA)

Geplaatst Deadline Locatie
19 jan 14 feb Utrecht

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 14 feb 2018).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Kenniscentrum Revalidatiegeneeskunde Utrecht - Junior Onderzoeker/Promovendus Meten van Uitkomsten van Revalidatie (MUREVA)

Functieomschrijving

Het Kenniscentrum Revalidatiegeneeskunde Utrecht is het onderzoeks- en innovatiecentrum van De Hoogstraat en het UMC Utrecht. Resultaten van onderzoek worden gebruikt voor het verbeteren van behandeling. Per 1 april 2018 is er in het Kenniscentrum een vacature voor een Junior Onderzoeker/Promovendus 32 uur per week voor de duur van 12 maanden met de mogelijkheid tot verlenging van de aanstelling (totaal maximaal 48 maanden).

Het project

Het project Meten van Uitkomsten van Revalidatie (MUREVA) heeft als doel het ontwikkelen van een meetinstrument voor maatschappelijke participatie en eigen regie dat breed in de revalidatie kan worden ingezet als screening/monitoring van behandeldoelen en om de meerwaarde van revalidatie voor de patiënt in kaart te brengen. Het project wordt uitgevoerd in samenwerking tussen Revalidatiecentrum Heliomare, het Kenniscentrum Revalidatiegeneeskunde Utrecht, meerdere patiëntenverenigingen en de Rijksuniversiteit Groningen. Het project zal in totaal 6 jaar duren en uitgevoerd worden door twee onderzoekers, waarvan de ene in april 2018 en de andere in april 2020 zal starten.

De baan

Je voert literatuuronderzoek uit en organiseert interviews en focusgroepen met patiëntenverenigingen, gebruikers en zorgverleners om de concepten zelfredzaamheid en eigen regie te concretiseren. Je test een voorlopige testbatterij af in de vorm van een online enquête onder gebruikers uit verschillende diagnosegroepen. Je test het gekozen (al dan niet aangepaste) instrument door cognitieve interviews met gebruikers uit te voeren, en je experimenteert met het gebruik ervan in de klinische praktijk van verschillende revalidatieteams.

Je volgt als PhD student het opleidingsprogramma van de Graduate School of Medical Sciences van de Rijksuniversiteit Groningen.

Specificaties

Revalidatiecentrum De Hoogstraat

Functie-eisen

Je hebt een relevante opleiding op Master-niveau afgerond; zoals gezondheidswetenshappen, geneeskunde, psychologie of een andere relevante opleiding. Je beschikt over goede contactuele eigenschappen en bent niet bang om op mensen af te stappen. Je kunt goed organiseren, werkt zelfstandig en nauwkeurig en bent in staat mensen te motiveren.

Bij voorkeur heb je aantoonbare kennis van de revalidatiesector, belangstelling voor vragenlijstonderzoek, een stevige basis in kwalitatieve onderzoeksmethoden, en ervaring met het schrijven van een wetenschappelijk artikel.

Arbeidsvoorwaarden

Wij bieden een leuke baan in een mooi bedrijf waar medewerkers hun talenten kunnen benutten en ontwikkelen. Het salaris en de arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO-Ziekenhuizen. Het salaris ligt tussen € 2.290,- en € 3.421,- bruto per maand (FWG 50) op basis van een 36-urige werkweek. Niveau van inschaling is afhankelijk van jouw relevante werkervaring en je huidige inschaling. Daarnaast bieden wij een vakantietoeslag van 8,33% en bovendien een volledige 13e maand.

De aanstelling zal starten met een jaarcontract. Naast een uitdagende werkomgeving, bieden wij goede secundaire arbeidvoorwaarden, waaronder een meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden, sportfaciliteiten en ontwikkelmogelijkheden. 

Specificaties

  • PhD; Onderzoek, ontwikkeling, innovatie
  • Gezondheid; Gedrag en maatschappij
  • max. 32 uur per week
  • €2290—€3421 per maand
  • Universitair
  • AT 17.096

Werkgever

Revalidatiecentrum De Hoogstraat

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Rembrandtkade 10, 3583 TM, Utrecht

Bekijk op Google Maps

Interessant voor jou