Senior GZ-psycholoog / U(H)D

Senior GZ-psycholoog / U(H)D

Geplaatst Deadline Locatie
10 nov 28 nov Enschede

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 28 nov 2017).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Roessingh is als gevolg van de pensionering van de huidige functionaris opzoek naar een Senior GZ-psycholoog / U(H)D (32-36 uur per week); Leert u mensen weer regie nemen?

Functieomschrijving

In deze veelzijdige functie werkt u als senior GZ-psycholoog bij Roessingh Centrum voor Revalidatie. U  draagt bij aan de ontwikkeling, aansturing en coördinatie  van multidisciplinair behandelbeleid in de pijnafdeling. U levert daarbij als inhoudelijk deskundige een belangrijke bijdrage aan de psychologische modellen die de basis vormen voor multidisciplinaire behandelingen. Daarnaast doet u als UD of UHD bij de vakgroep Psychologie, Health & Technology van de Universiteit Twente (UT) onderzoek naar de zorg voor chronische pijnpatiënten en naar de inzet van technologie bij positief psychologische interventies bij chronische pijn en vermoeidheid. 

Waarom Roessingh en Universiteit Twente?

Roessingh is een vooraanstaand innovatief revalidatiecentrum met al meer dan dertig jaar ervaring in de behandeling van patiënten met chronische pijn en vermoeidheidsklachten en is uitgegroeid tot één van de grotere aanbieders van pijnrevalidatie, zowel klinisch als  poliklinisch. Het accent ligt daarbij op  de zorg voor patiënten met hoog complexe problematiek. Roessingh is aangewezen als ontwikkelcentrum voor pijnrevalidatie en werkt van daaruit landelijk samen met andere ontwikkelcentra pijnrevalidatie.

Universiteit Twente is een ondernemende Universiteit. Roessingh Research & Development (RRD), de aan Roessingh gelieerde onderzoeksinstelling, doet samen met de Universiteit Twente onderzoek naar het verbeteren van het functioneren en maatschappelijke participatie van mensen met fysieke of cognitieve beperkingen met behulp van technologie. Op het gebied van chronische pijn en vermoeidheid werkt RRD samen met de vakgroep Psychologie, Gezondheid & Technologie van de Universiteit Twente. Deze vakgroep verricht onderzoek en zet psychologische kennis in bij het ontwerpen en evalueren van technologische innovaties, zoals eHealth en app’s, die bijdragen aan welbevinden, gezondheid en gepersonaliseerde zorg.

Specificaties

Roessingh

Functie-eisen

Wij zoeken

Een gepromoveerde BIG geregistreerde senior GZ- of Klinisch psycholoog met affiniteit en interesse in wetenschappelijk onderzoek op het gebied van positieve psychologie en technologie. U heeft voldoende onderzoekservaring en publicaties om op UD of UHD-niveau te functioneren. U beschikt over leiderschapskwaliteiten en heeft een duidelijk visie op chronische pijn en weet deze te vertalen naar behandelbeleid. U beschikt over een relevant (inter)nationaal netwerk en weet dit verder te versterken. Voor deze functie is het belangrijk dat u als behandelend psycholoog beschikt over kennis van Acceptance and Commitment Therapy (ACT).

Arbeidsvoorwaarden

Wij bieden

Een inhoudelijk interessante en uitdagende functie, in een academisch klimaat,  waarin u wetenschap en klinische praktijk combineert. U krijgt de kans om als wetenschapper door te groeien naar de functie van hoogleraar en wetenschappelijke kennis direct te implementeren in de praktijk. Roessingh biedt een dienstverband voor onbepaalde tijd met een detachering naar UT waar u afhankelijk van uw ervaring en publicaties wordt aangesteld als UD of UHD. De functie is gewaardeerd in FWG 75. De overige arbeidsvoorwaarden zijn geregeld conform de CAO Ziekenhuizen. 

Specificaties

  • Onderzoek, ontwikkeling, innovatie; Hoogleraar; Universitair hoofddocent; Universitair docent; Lector
  • Gezondheid; Gedrag en maatschappij
  • 32—36 uur per week
  • Gepromoveerd
  • AT Senior GZ-psycholoog

Werkgever

Locatie

Roessinghsbleekweg 33, 7522 AH, Enschede

Bekijk op Google Maps

Interessant voor jou