Medior Expert Chemie en Chemische Stofidentiteit

Medior Expert Chemie en Chemische Stofidentiteit

Geplaatst Deadline Locatie
3 aug 2 okt Nijmegen

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 2 okt 2017).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Royal HaskoningDHV - Medior Expert Chemie en Chemische Stofidentiteit

Functieomschrijving

Adviseren, chemie  en productveiligheid. Dit ben jij in een notendop. Durf jij bij te dragen aan de ontwikkeling van duurzame chemische producten bijRoyal HaskoningDHV, onafhankelijk advies-, ingenieurs- en projectmanagementburea in meer dan 150 landen? Lees dan verder voor onze vacature als Medior Expert Chemie en Chemische Stofidentiteit.

Business Line: Industry & Buildings
Standplaats: Nijmegen

Jouw doel als Medior Expert Chemie en Chemische Stofidentiteit
Is zorgvuldig en integer bedrijven en overheden adviseren hoe zij verantwoord en veilig kunnen omgaan met de risico’s van gevaarlijke stoffen en producten voor mens en milieu. Zo heb je een belangrijke impact op onze omgeving en de ontwikkeling van duurzame (chemische) producten. 

Hoe je dit doet?

Als medior expert chemie ben je voor de chemische industrie, multinationals, branches en diverse overheden, zowel nationaal als internationaal betrokken bij adviesprojecten op gebied van gevaarlijke stoffen.

  • Vanuit een toonaangevende positie op het gebied van REACH en CLP werk je mee aan lopende opdrachten en werk je aan de dienstverlening van morgen door.
  • Je werkt nauw samen met experts en adviseurs uit andere kennisvelden, zoals bijvoorbeeld toxicologie, ecotoxicologie en arbeidshygiëne.
  • Daarnaast werk je binnen de adviesgroep ook samen met collega’s, die zich richten op HSE management en externe veiligheid.
  • Je staat in nauw contact met de klant en speelt in op de ontwikkelingen in de markt. Je vertaalt de resultaten van je werk naar implicaties voor de business van onze klanten.

Specificaties

Royal HaskoningDHV

Functie-eisen

Adviseur en interesse in milieu gerelateerde vraagstukken: dat ben jij als Expert Chemie.
Vanzelfsprekend kun je goed prioriteren en zorg je voor en bewaak je de voortgang van je projecten. Je bent analytisch sterk, beschikt over excellente communicatieve vaardigheden, kan goed luisteren en vraagt door. Daarnaast heb je een flexibele werkhouding. Je kunt goed zelfstandig te werken, maar kan samen werken in multidisciplinaire projectteams. Verder heb je of ben je:

  • Een afgeronde universitaire opleiding scheikunde, biochemie, chemical engineering of vergelijkbaar eventueel gevolgd door een wetenschappelijke promotie;
  • 3 jaar relevante werkervaring met registratie onder de REACH wetgeving;
  • Specialistische kennis op het gebied van stofidentificatie (bijv. de ECHA guidance over stofidentiteit) en ervaring met het uitvoeren van studies conform OECD richtlijnen voor fysisch chemische studies is een pre;
  • Ervaring met risicobeoordeling van stoffen onder REACH, zoals het opstellen van registratiedossiers (inventariseren datagaps, literatuuronderzoek, beoordelen van de kwaliteit van studierapporten (Klimisch score), voorstellen voor aanvullend onderzoek en studie monitoring gecontracteerde studies bij een CRO en het reviewen van fysisch chemische rapporten);
  • Geen moeite met het opstellen van expert statements en rapporteren van resultaten aan opdrachtgevers, ook in de Engelse taal;
  • Als projectleider in spe, markt- en klantgericht, zodat je samen met projectleiders en medior/senior experts relaties opbouwt en onderhoudt met opdrachtgevers.

Arbeidsvoorwaarden

Wat kun je van ons verwachten?

Royal HaskoningDHV biedt een werksfeer waarin collegialiteit en de ontwikkeling van organisatie en medewerkers de belangrijkste factoren zijn. We werken met een op competenties gericht ontwikkelings- en beoordelingssysteem. De opleidingsmogelijkheden zijn ruim. Zo helpen we je graag je ambitie om je op regulatoir gebied verder te ontwikkelen op en te verdiepen in innovatieve onderwerpen als circulaire en duurzame economie, in silico methoden, nanodeeltjes. Dit geheel combineren we met een uitstekend pakket aan flexibele arbeidsvoorwaarden.

Werkgever

Royal HaskoningDHV

Waar kom je terecht? 

Royal HaskoningDHV is een onafhankelijk, internationaal advies-, ingenieurs- en projectmanagementbureau sinds 1881. Onze circa 6.500 professionals leveren diensten op het gebied van energie, gebouwen, industrie, infrastructuur, luchtvaart, maritiem, mijnbouw, stedelijk en landelijk gebied, transport en water in meer dan 150 landen. Binnen de Business Line Industry & Buildings bieden we ondermeer services aan op het gebied van stoffenveiligheid (chemical safety), HSE management en externe en integrale veiligheid. Opdrachtgevers over de hele wereld profiteren van onze innovatieve aanpak en succesvolle oplossingen bij het waarmaken van hun ambities.

Specificaties

  • Techniek / laboratorium; Onderzoek, ontwikkeling, innovatie
  • Natuurwetenschappen; Techniek
  • 36—40 uur per week
  • Universitair
  • AT 160217

Werkgever

Royal HaskoningDHV

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Jonkerbosplein 52, 6534 AB, Nijmegen

Bekijk op Google Maps

Interessant voor jou