Innovatie Coördinator

Innovatie Coördinator

Geplaatst Deadline Locatie
6 feb 18 feb Etten-Leur

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 18 feb 2018).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Star-SHL heeft voor haar locatie in Etten-Leur een vacature voor een ervaren Innovatie Coördinator

Functieomschrijving

Wat ga je doen als Innovatie Coördinator?
Je signaleert en analyseert in- en externe (markt)ontwikkelingen, wensen van klanten, producten van leveranciers om ideeën te genereren voor innovatie. Je adviseert en toetst ideeën bij de Raad van Bestuur, bedrijfsonderdelen en stafafdelingen ten aanzien van innovatie.

Je ontwikkelt draagvlak voor nieuwe ideeën en proeftuinen en draagt, vaak in samenwerking met externe partijen, op inspirerende en motiverende wijze zorg voor de uitvoering hiervan. Je draagt zorg voor verbinding  en samenwerking met de (medisch) professionals binnen het bedrijf. Je beoordeelt en evalueert resultaten op houdbaarheid, uitvoerbaarheid en haalbaarheid voor de organisatie. Je moet ideeën en innovaties ook kunnen vertalen naar gevolgen voor, en invloed op de organisatiestrategie.

Je rapporteert aan de Raad van Bestuur.

Specificaties

Star-SHL

Functie-eisen

Wie zoeken wij:
Een resultaatgerichte, energieke, ervaren en proactieve Innovatie coördinator die het vak als geen ander verstaat. Je hebt visie op de ontwikkelingen in het veld en bent in staat deze te vertalen naar interne processen en marktconcepten. Je bent een verbinder, pragmatisch ingesteld en communiceert duidelijk en transparant. Je inspireert met nieuwe ideeën en kunt op een constructieve manier omgaan met weerstand. Daarnaast beschik je over de nodige humor en vind je het prettig om in een informele sfeer hard te werken.

Je hebt kennis van bedrijfskunde op academisch niveau aangevuld met kennis van klantgericht innoveren en methoden zoals lean, scrum. Je hebt meerjarige ervaring met projectmanagement en complexe veranderprojecten, en minimaal 5 jaar ervaring in een vergelijkbare functie en bent op korte termijn beschikbaar.

Arbeidsvoorwaarden

Wat biedt Star-SHL jou?
Een uitdagende functie in een professionele, innovatieve organisatie en een salaris conform cao Ziekenhuizen functiegroep 60.

Werkgever

Star-SHL

Star-SHL is een stichting zonder winstoogmerk die hoogwaardige medische diagnostiek voor de gezondheidszorg levert. Met ruim 1.300 professionals in dienst levert Star-SHL in het werkgebied Zuidwest-Nederland snelle en betrouwbare hoogwaardige medische diagnostiek aan zorgverleners. Daarnaast geeft de organisatie ondersteuning en adviezen aan eerstelijns zorgprofessionals, zoals huisartsen, verloskundigen en zorginstellingen. Verder beschikt Star-SHL over moderne laboratoria en diagnostische centra voor onder meer echo’s, röntgenonderzoek, oogfoto’s, botdichtheidsmetingen en onderzoek naar hart- en longfuncties. Ten slotte is er een trombosedienst en oproep- en bewakingsdienst voor mensen met een chronische ziekte als suikerziekte of longaandoeningen. Dankzij het logistieke netwerk, locaties dicht bij patiënten en zorgverleners en het gebruik van moderne digitale technologie zijn de onderzoeksresultaten altijd snel beschikbaar.

https://www.shl-groep.nl/

Specificaties

  • IT; Onderzoek, ontwikkeling, innovatie; Management
  • Natuurwetenschappen; Techniek; Economie
  • max. 40 uur per week
  • Universitair
  • AT 95405

Werkgever

Locatie

Bredaseweg 165, 4872 LA, Etten-Leur

Bekijk op Google Maps

Interessant voor jou