Programmacoördinator Scholars at Risk

Programmacoördinator Scholars at Risk

Geplaatst Deadline Locatie
4 dec 20 dec Utrecht

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 20 dec 2017).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Stichting voor Vluchteling-Studenten UAF - Programmacoördinator Scholars at Risk (m/v); 0,8 fte/32 uur per week voor de duur van 12 maanden (startdatum per direct)

Functieomschrijving

Binnen het UAF voeren we het internationale programma “Scholars At Risk”. Dit programma heeft als doel wetenschappers die bedreigd worden vanwege hun gedachtegoed en/of hun positie in de maatschappij te ondersteunen. Sinds eind 2009 biedt het UAF in samenwerking met hoger onderwijsinstellingen bedreigde en/of gevluchte wetenschappers de mogelijkheid om (tijdelijk) in Nederland en België hun werk voort te zetten.

Voor dit programma zoeken we met ingang van zo spoedig mogelijk een collega die zich 32 uur per week in wil zetten als: Programmacoördinator Scholars at Risk (m/v); 0,8 fte/32 uur per week voor de duur van 12 maanden (startdatum per direct).

De functie

Je maakt deel uit van het projectteam van en levert een actieve bijdrage aan het Scholars at Risk programma. Primair houd je je bezig met het plaatsen van wetenschappers bij de deelnemende hoger onderwijsinstellingen (HOI), het begeleiden van wetenschappers in de ontwikkeling van hun wetenschappelijke loopbaan, het adviseren en informeren van de HOI en het voortdurend onder de aandacht zien te krijgen van het Scholars at Risk Programma zijn de belangrijkste elementen in deze functie. Verder sta je in direct contact met onze partner Scholars at Risk om de plaatsing en begeleiding van wetenschappers zo optimaal mogelijk te laten verlopen. Er wordt van je verwacht dat je zelfstandig je werkzaamheden plant en organiseert. Je onderhoudt contact met collega’s over communicatie en fondsenwerving voor het programma.

Specificaties

Stichting voor Vluchteling-Studenten UAF

Functie-eisen

Voor deze functie ben je afgestudeerd op minimaal hbo-niveau, heb je ruime ervaring met begeleiding en relatiebeheer. Kennis van en ervaring met de HR aspecten van wetenschappelijk personeel in het Hoger Onderwijs is een sterke pre. Je werkt zelfstandig, proactief, je kan snel schakelen, bent oplossingsgericht, klantgericht, en hebt goede mondelinge- en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheden in het Nederlands en Engels. 

Arbeidsvoorwaarden

We bieden een interessante en dynamische functie in een omgeving met een idealistische ondertoon. Het betreft in eerste instantie een dienstverband van twaalf maanden met zicht op verlenging. Het bruto salaris voor de functie is conform de cao Sociaal Werk schaal 9 (max. ongeveer € 3.900 bruto per maand bij een volledig dienstverband). Naast de vakantietoeslag (8%) kent het UAF ook een eindejaarsuitkering van 8,3%. Verlofregeling: basis van 170 uur per jaar, aangevuld met feestdagen en vitaliteitsdagen. Het UAF kent tevens een ATV-regeling.

Werkgever

Stichting voor Vluchteling-Studenten UAF

Stichting voor Vluchteling-Studenten UAF, opgericht in 1948, is de oudste vluchtelingenorganisatie van Nederland. Wij begeleiden vluchtelingen bij hun studie en het vinden van een baan die aansluit bij hun capaciteiten. Veel vluchtelingen studeerden of werkten al in het land van herkomst. Hun diploma’s worden in Nederland vaak niet erkend. Opnieuw studeren is hun enige kans om zich verder te ontwikkelen en hun talenten te benutten. Zo kunnen zij in Nederland een nieuw bestaan opbouwen en een zinvolle bijdrage leveren aan de samenleving. Het UAF begeleidt ongeveer 2.500 vluchtelingen. Jaarlijks studeren ruim 200 vluchtelingen af en eenzelfde aantal vindt een baan. Het UAF is onafhankelijk en bestaat dankzij giften van 22.500 donateurs. Het UAF ontvangt subsidie van het ministerie van OCW en is beneficiënt van de Nationale Postcode Loterij.

http://www.uaf.nl

Specificaties

  • Onderzoek, ontwikkeling, innovatie
  • Economie; Gedrag en maatschappij
  • max. 32 uur per week
  • max. €3900 per maand
  • Universitair
  • AT 2017 - 24

Werkgever

Stichting voor Vluchteling-Studenten UAF

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Newtonlaan 71, 3584 BP, Utrecht

Bekijk op Google Maps

Interessant voor jou