All jobs in English

All jobs in Dutch

  • Title
  • List 2
  • List 2
  • Title
  • List 3
  • List 3
  • Title
  • List 4
  • List 4
Our new website is coming soon! Join our test panel & share your feedback.

10 oktober 2017: vertraging in ontvangst AcademicTransfer e-mails. Heb je van je sollicitatie nog geen kopie ontvangen? Lees meer.

Heb je het al gezien? Op verzoek van onze bezoekers vind je nu extra informatie bij onze vacatures of een zoekopdracht. En je kunt de resultaten makkelijk filteren met het nieuwe menu aan de linkerkant. Benieuwd? Verken deze nieuwe features nu!

Fijne feestdagen!

22-2-2018: website vanmiddag 22 februari niet beschikbaar in verband met gepland onderhoud
lees meer...
Vanmiddag vanaf 11:45 uur tot 12:15 uur CEST (UTC +1) is onderhoud voor deze website gepland.

De website kan gedurende deze periode niet beschikbaar zijn.

Wij adviseren u dringend rond en tijdens deze tijd niet te solliciteren op vacatures.

Onze excuses voor het ondervonden ongemak,
team AcademicTransfer.

Over het Summa College

Over het Summa College

Het Summa College bestaat uit 22 scholen voor middelbaar beroepsonderwijs. Deze branchegerichte scholen verzorgen meer dan 250 beroepsopleidingen voor 14.000 studenten in verschillende leerwegen en op verschillende niveaus. Naast deze 22 branche gerichte scholen maken ook een aantal gelieerde scholen zoals het Montessoricollege, het Ster College en School 23 deel uit van het Summa College. 

Het Summa College onderscheidt zich door een actieve, persoonlijke begeleiding van studenten. De keuze voor een passende opleiding en het behalen van een diploma staan daarbij centraal. Iedereen die zijn talenten wil ontwikkelen, is van harte welkom. Ongeacht leeftijd. Daarom ook levert het Summa College maatwerk aan bedrijven.

De docenten maken het verschil; zij bepalen in hoge mate het succes van de studenten. In onderwijsteams zijn zij gezamenlijk verantwoordelijk voor de uitvoering van het onderwijs. 

De regio van het Summa College, Brainport regio Eindhoven, is een van de meest dynamische en succesvolle regio’s van Nederland en heeft grote ambities. De vakmensen die het Summa College opleidt, zijn onmisbaar om die ambities te verwezenlijken. Het onderwijsaanbod is daarom steeds heel goed afgestemd op de behoeften van bedrijven en instellingen in deze regio.

Login met LinkedIn om je connecties te zien met:

Summa College