All jobs in English

All jobs in Dutch

  • Title
  • List 2
  • List 2
  • Title
  • List 3
  • List 3
  • Title
  • List 4
  • List 4
Our new website is coming soon! Join our test panel & share your feedback.

10 oktober 2017: vertraging in ontvangst AcademicTransfer e-mails. Heb je van je sollicitatie nog geen kopie ontvangen? Lees meer.

Heb je het al gezien? Op verzoek van onze bezoekers vind je nu extra informatie bij onze vacatures of een zoekopdracht. En je kunt de resultaten makkelijk filteren met het nieuwe menu aan de linkerkant. Benieuwd? Verken deze nieuwe features nu!

Fijne feestdagen!

22-2-2018: website vanmiddag 22 februari niet beschikbaar in verband met gepland onderhoud
lees meer...
Vanmiddag vanaf 11:45 uur tot 12:15 uur CEST (UTC +1) is onderhoud voor deze website gepland.

De website kan gedurende deze periode niet beschikbaar zijn.

Wij adviseren u dringend rond en tijdens deze tijd niet te solliciteren op vacatures.

Onze excuses voor het ondervonden ongemak,
team AcademicTransfer.

Over TNO

TNO innoveert. Bij TNO staat de ontwikkeling centraal van oplossingen voor problemen van vandaag en morgen, die gisteren nog onoplosbaar leken. Ons toekomstbeeld is een samenleving die veilig is, met welvaart en welzijn voor iedereen. Een samenleving waarin concurrentiekracht hand in hand gaat met duurzaamheid. Een samenleving die vooruitgang kent.

TNO verbindt. Samen met universiteiten en technologische topinstituten ontwikkelen we kennis die nauw aansluit op de nieuwste internationale ontwikkelingen. We combineren de juiste, bestaande en nieuw verkregen, expertises uit verschillende disciplines om het optimale te realiseren. Op deze manier leveren we een belangrijke bedrage aan de concurrentiekracht van bedrijven en staan overheden en maatschappelijke organisaties bij in het beantwoorden complexe vraagstukken.

TNO verlegt grenzen. We dagen onze mensen uit het uiterste uit zichzelf te halen, zich in te zetten voor het realiseren van idealen en verbeteren van de kwaliteit van leven. Zo dragen we bij aan vooruitgang door toegepaste, wetenschappelijke kennis in te zetten voor oplossingen en innovaties met impact. Hierbij kiest TNO ervoor zich te concentreren op vijf maatschappelijke thema’s: INDUSTRIE, GEZOND LEVEN, DEFENSIE&VEILIGHEID, LEEFOMGEVING en ENERGIE

TNO innovation for life.

TNO Career

Login met LinkedIn om je connecties te zien met:

TNO