Projectmanager Integrale Veiligheid

Projectmanager Integrale Veiligheid

Geplaatst Deadline Locatie
16 jul 16 jul Delft

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 16 jul 2017).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Vanuit jouw rol denk je mee over de strategie van IV. Je bent een hands-on, deskundige gesprekspartner voor zowel interne als externe partijen (politie, brandweer, vertegenwoordigers van de stad Delft, etc.) op het gebied van Safety en (Cyber-) Security.

Functieomschrijving

Vanuit jouw rol denk je mee over de strategie van IV. Je bent een hands-on, deskundige gesprekspartner voor zowel interne als externe partijen (politie, brandweer, vertegenwoordigers van de stad Delft, etc.) op het gebied van Safety en (Cyber-) Security. Je bent op operationeel en tactisch niveau verantwoordelijk voor het incidentmanagement van acute gebeurtenissen. Op tactisch niveau neem je deel aan het crisisteam van een faculteit of dienst.

Je hebt gedegen kennis van beveiliging en veiligheid en hebt aantoonbare ervaring met het omgaan met hulpdiensten, waardoor je als gelijkwaardige gesprekspartner kunt opereren. Als deelnemer aan het Integraal Veiligheid Overleg van de TU Delft ben je in staat om nieuwe initiatieven op het gebied van IV te ontwikkelen, af te wegen en de haalbaarheid ervan in te schatten en je gesprekspartner hierin mee te nemen. Deze functie biedt je de gelegenheid om veiligheidsconcepten te innoveren; een mogelijkheid die je op andere plekken meestal niet hebt.

Specificaties

Technische Universiteit Delft (TU Delft)

Functie-eisen

Je hebt een universitair werk- en denkniveau en je hebt kennis van en ervaring met de componenten van het vakgebied van integrale veiligheid. Je werkt zowel zelfstandig als in het team, bent een zelfstarter en je zoekt en ziet mogelijkheden om een goede balans te vinden tussen openheid en veiligheid. Je bent omgevingssensitief en hebt een goed gevoel voor politiek-bestuurlijke verhoudingen. Je hebt als het nodig is een lange adem en brengt projecten tot een goed einde. Ook al zie je die niet altijd direct; je weet dat er door jou voor elk probleem een oplossing te vinden is. Goede communicatieve vaardigheden en een goede beheersing van de Engelse taal zijn noodzakelijk, evenals gevoel voor en begrip van andere culturen. Competenties: Integer, stressbestendig, initiatiefrijk, resultaatgericht, overtuigend, organisatiesensitief, flexibel, doorzettingsvermogen.

Arbeidsvoorwaarden

Dienstverband voor bepaalde tijd: 1 jaar.

De functie heeft een omvang van 38 uur (1,0 FTE). Het gaat om een contract voor 1 jaar met bij goed functioneren uitzicht op verlenging. Het salaris voor deze functie is afhankelijk van kennis, en ervaring en gebaseerd op maximaal schaal 12 (met een maximum van € 5.405,- bruto per maand bij een volledige werkweek). TU Delft biedt aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals korting bij zorgverzekeraars en op een sportabonnement. Ook kun je afspraken maken over flexibele werktijden. Je kunt jaarlijks via het Individueel Keuzepakket Arbeidsvoorwaarden je eigen beloningspakket samenstellen en ontvangt een maandelijkse werkkostenbijdrage. Op de campus is een Internationaal Kindcentrum met kinderopvang, voor- en naschoolse opvang en een internationale basisschool. Verder biedt Dual Career Services ondersteuning aan meekomende partners. Het salaris en de arbeidsvoorwaarden zijn gebaseerd op de CAO Nederlandse Universiteiten.

Voor meer inhoudelijke informatie over deze functie kun je contact opnemen met R. Massink, Manager Integrale Veiligheid, tel: 015 - 27 83949, e-mail: r.massink@tudelft.nl. Voor meer informatie over de sollicitatieprocedure kun je terecht bij Ruth Vidal, tel: 015 – 278 1223, e-mail: po.ud@tudelft.nl. Je sollicitatiebrief met cv kun je richten aan R. Massink en voor 16 juli 2017 mailen naar Ruth Vidal via po.ud@tudelft.nl onder vermelding van vacaturenummer AT/UD/LS/2017-04. Een veiligheidsonderzoek en een assessment maken onderdeel uit van de selectieprocedure.

Specificaties

  • Beleid- en staf
  • max. 38 uur per week
  • max. €5405 per maand
  • Universitair
  • AT/UD/LS/2017-04

Werkgever

Technische Universiteit Delft (TU Delft)

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Mekelweg 2, 2628 CD, Delft

Bekijk op Google Maps

Interessant voor jou