Communicatie adviseur Wetenschapscommunicatie Faculteit Elektrotechniek, Wiskunde en Informatica

Communicatie adviseur Wetenschapscommunicatie Faculteit Elektrotechniek, Wiskunde en Informatica

Geplaatst Deadline Locatie
16 okt 27 okt Delft

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 27 okt 2017).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Je bent in deze functie verantwoordelijk voor zowel de externe alsook de interne communicatie binnen de faculteit. Je ontwikkelt beleid op deze twee deelterreinen; maar je schept er ook veel plezier in om zelf de plannen om te zetten in concrete communicatiemiddelen.

Functieomschrijving

Als adviseur wetenschapscommunicatie werk je in een inspirerende technisch wetenschappelijke omgeving met professionele collega's. Je legt in deze functie proactief de verbinding tussen de wetenschappers intern en het ‘bredere publiek’ buiten de faculteitsmuren. Dat doe je door ‘science stories’ te schrijven over de onderzoeksprojecten en door het delen van interviews met onze wetenschappers over hun visie op het vakgebied. Voorbeelden hiervan kun je lezen op: tudelft.nl/ewi/actueel/nodes.

Je bent verantwoordelijk voor zowel de externe alsook de interne communicatie binnen de faculteit. Je ontwikkelt beleid op deze twee deelterreinen; maar je schept er ook veel plezier in om zelf de plannen om te zetten in concrete communicatiemiddelen. Je bouwt een uitgebreid netwerk op binnen de faculteit, universiteit en de media. En je weet hoe je sociale media en andere communicatiemiddelen effectief inzet en monitort om je doelen te bereiken.

Specificaties

Technische Universiteit Delft (TU Delft)

Functie-eisen

Wie zoeken we?

- Je hebt een afgeronde WO-(communicatie)opleiding en 5-7 jaar werkervaring binnen het communicatie/schrijversvak;
- Je bent een goede schrijver en hebt uiteraard een uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal;
- Je hebt passie voor het communicatievak en weet als geen ander wat de ontwikkelingen zijn op het gebied van interne én externe communicatie;
- Je bent een echte netwerker en beschikt over organisatiesensitiviteit;
- Daarnaast ben je een teamplayer en heb je een ‘hands-on’ en ‘getting things done’-mentaliteit.

Arbeidsvoorwaarden

Dienstverband voor bepaalde tijd: 1 jaar.

De functie heeft een omvang van 38 uur (waarbij 32 uur ook bespreekbaar is). Je krijgt in eerste instantie een jaarcontract. Het salaris is gebaseerd op schaal 10 (met een maximum van € 4.084,- bruto per maand bij een volledige aanstelling). TU Delft biedt een aantrekkelijk pakket secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals korting bij zorgverzekeraars en een sportabonnement. Ook kun je afspraken maken over flexibele werktijden. Het is mogelijk om jaarlijks via het Individueel Keuzepakket Arbeidsvoorwaarden je eigen beloningspakket samen te stellen en je ontvangt een maandelijkse werkkostenbijdrage. Op de campus is een Internationaal Kindcentrum met kinderopvang, voor- en naschoolse opvang en een internationale basisschool. Verder biedt Dual Career Services ondersteuning aan meekomende partners. Het salaris en de arbeidsvoorwaarden zijn gebaseerd op de CAO Nederlandse Universiteiten.

Kun je niet wachten om bij ons te starten? Dan komen we graag met je in gesprek. Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Lonneke Klijnsmit, manager Communication, tel: 06 43 46 83 53. Je sollicitatiebrief met cv kun je richten aan Lonneke Klijnsmit en tot 27 oktober 2017 mailen naar Ruth Vidal via: po.ud@tudelft.nl onder vermelding van vacaturenummer AT/UD/M&C/2017-22.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Afdeling

Communication

De functie van adviseur wetenschapscommunicatie behoort tot de afdeling Corporate Communicatie. Je wordt gedetacheerd bij het communicatieteam (bestaande uit zes communicatiespecialisten) van de faculteit Elektrotechniek, Wiskunde en Informatica (EWI). Binnen deze faculteit komen drie ogenschijnlijk verschillende disciplines - elektrotechniek, wiskunde en informatica - samen. Gecombineerd versterken ze elkaar en zijn ze de stille kracht achter veel van de technologie die we in ons dagelijks leven gebruiken.

Specificaties

  • Marketing en communicatie
  • 32—38 uur per week
  • max. €4084 per maand
  • Universitair
  • AT/UD/M&C/2017-22

Werkgever

Technische Universiteit Delft (TU Delft)

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Mekelweg 2, 2628 CD, Delft

Bekijk op Google Maps

Interessant voor jou