Technisch Ergonoom

Technisch Ergonoom

Geplaatst Deadline Locatie
12 okt 30 okt Delft

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 30 okt 2017).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Voor de afdeling Design Engineering zoeken we een technisch ergonoom die 50% van haar/zijn tijd bijdraagt aan onderwijs en 50% aan onderzoek.

Functieomschrijving

Voel jij je thuis in een technisch wetenschappelijke werkomgeving met gedreven en professionele collega's en klopt jouw hart voor zowel onderzoek als onderwijs, dan biedt deze vacature een mooie kans: voor de afdeling Design Engineering zoeken we een technisch ergonoom die 50% van haar/zijn tijd bijdraagt aan onderwijs en 50% aan onderzoek. Het veld van onderzoek heeft een relatie met de afdeling Industrial Design, waar de sectie ergonomie is gepositioneerd. Onderwijs kan inhouden het coachen van studenten en verzorgen van workshops, waarvoor kennis van onder meer comfort onderzoek, ergonomische richtlijnen, 3D/4D scannen, biomechanica, prototyping, produceren en ontwerpen nodig is. Voor het onderzoek is ervaring met opzetten van experimenten, literatuurstudie, analyseren van data en schrijven van wetenschappelijke artikelen gewenst, aangezien deze taken uitgevoerd worden in deze functie.

Je wordt aangesteld in de onderzoeksgroep Mechatronics Design (zie https://www.tudelft.nl/io/over-de-faculteit/afdelingen/design-engineering/research-areas/mechatronic-design/).

Specificaties

Technische Universiteit Delft (TU Delft)

Functie-eisen

Wij zoeken een collega met de volgende ervaring, kennis en kwaliteiten:
- een masteropleiding Industrieel Ontwerpen of een gelijkwaardige ingenieursopleiding met een degelijke ontwerpcomponent;
- ervaring als ontwerper bij voorkeur in het vakgebied Industrieel Ontwerpen;
- open-minded, innovatief, nieuwsgierig en leergierig;
- goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal (mondeling en schriftelijk);
- kennis van een aantal van de volgende vakgebieden: cognitive and physical ergonomie, comfort onderzoek, (bio)mechanica, human-machine interaction, productoptimalisatie, prototyping, productie en scientific writing;
- kennis van en ervaring met DINED, ergonomische richtlijnen, 3D/4D scannen, SolidWorks, Rhino, Maple en Matlab zijn een pre.

Arbeidsvoorwaarden

Dienstverband voor bepaalde tijd: 1 jaar met mogelijke verlenging tot 3 jaar.

De functie heeft een omvang van 32 uur per week (0,8 fte) en de aanstelling is in eerste instantie voor een periode van 1 jaar, met bij goed functioneren een mogelijkheid tot verlenging tot 3 jaar. Het salaris is gebaseerd op schaal 10 afhankelijk van opleiding en ervaring. TU Delft is een organisatie met een aantrekkelijk pakket secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een flexibele werkweek, korting bij zorgverzekeraars en de mogelijkheid om jaarlijks een individueel arbeidsvoorwaardenpakket samen te stellen. Op de campus is een internationaal kindcentrum met verschillende vormen van opvang.
Het salaris en de arbeidsvoorwaarden zijn gebaseerd op de CAO Nederlandse Universiteiten. Interne kandidaten hebben bij de selectie voorrang op externe kandidaten.

Voor specifieke informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Wolf Song, Universitair Docent, e-mail: y.song@tudelft.nl, tel: +31 15 27 88286. Voor vragen over de selectieprocedure kun je terecht bij Sara Bedin, secretaresse, tel: +31 15 27 89154, e-mail: s.bedin@tudelft.nl. Je kunt je motivatiebrief met curriculum vitae tot en met 30 oktober 2017 mailen naar s.bedin@tudelft.nl onder vermelding van het vacaturenummer ATIO 0745.

Afdeling

Industrieel Ontwerpen

De afdeling Design Engineering richt zich op het integreren van nieuwe technologische ontwikkelingen in nieuwe productontwerpen en diensten. Wij genereren en verspreiden nieuwe wetenschappelijke kennis zowel richting de internationale wetenschappelijke gemeenschap als richting onze onderwijsprogramma’s op bachelor, master en PhD niveau. De focus ligt op het integreren van nieuwe technologische ontwikkelingen op het gebied van nieuwe materialen, hardware, software en cyberware technologieën en op het gebied van duurzaamheid en circular economy.

Specificaties

  • Onderzoek, ontwikkeling, innovatie
  • Techniek
  • max. 32 uur per week
  • max. €4084 per maand
  • Universitair
  • ATIO 0745

Werkgever

Technische Universiteit Delft (TU Delft)

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Mekelweg 2, 2628 CD, Delft

Bekijk op Google Maps

Interesting for you