Adviseur samenwerking onderwijs en bedrijven Valorisatieteam IO

Adviseur samenwerking onderwijs en bedrijven Valorisatieteam IO

Geplaatst Deadline Locatie
2 jan 3 jan Delft

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 3 jan 2018).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Als Adviseur Samenwerking Onderwijs en Bedrijven vervul je een proactieve en enthousiasmerende rol om bedrijfsleven en onderwijs met elkaar te verbinden. Je bent ondernemend en voelt je thuis in een innovatieve en internationale academische omgeving.

Functieomschrijving

Als Adviseur Samenwerking Onderwijs en Bedrijven vervul je een proactieve en enthousiasmerende rol om bedrijfsleven en onderwijs met elkaar te verbinden. Je bent ondernemend en voelt je thuis in een innovatieve en internationale academische omgeving. Je bouwt samen met de wetenschappelijke staf aan een helder aanbod van samenwerkingsprojecten binnen het onderwijscurriculum van de faculteit.

De functie bestaat onder meer uit:
- Adviseren over, inrichten en beheren van een aansprekend portfolio van samenwerkingsverbanden;
- Op strategische momenten en plekken de faculteit profileren als potentiële projectpartner;
- Kennis hebben van relevante ontwikkelingen en innovatiebehoeftes vanuit het bedrijfsleven;
- Samenwerkingsvormen laten aansluiten op het beleid ten aanzien van contracten voor samenwerking in onderwijsprojecten;
- Regelmatige afstemming met wetenschappelijke staf, acquisiteurs en projectleiders over samenwerking met externe partijen;
- Strategisch adviseren ten behoeve van de ontwikkeling van private samenwerking;
- Verdere ontwikkeling, analyse en inzet van facultaire managementinformatie ten behoeve van bestaande en toekomstige samenwerkingskansen.

Specificaties

Technische Universiteit Delft (TU Delft)

Functie-eisen

Herken je jezelf in het volgende profiel, dan nodigen we je graag uit om te solliciteren:

Je hebt minimaal 3 jaar relevante werkervaring. Ervaring met het domein van Industrieel Ontwerpen is een pre. Je bent zelfstandig, proactief en hebt uitstekende analytische en communicatieve vaardigheden waarbij je conceptueel kunt denken, complexiteit overzien en tegelijkertijd in klare taal kan verwoorden aan derden. Je hebt overtuigingskracht en kunt sturen op resultaat. Je hebt ervaring met en interesse in samenwerkingen waarin partijen met diverse belangen en achtergronden betrokken zijn. Je beweegt je makkelijk in academische en commerciële kringen, en bent in staat om hoofdlijnen van details te onderscheiden. Goede mondelinge en schriftelijke beheersing van de Nederlandse en Engelse taal is een vereiste.

Arbeidsvoorwaarden

Dienstverband voor bepaalde tijd: 1 jaar met uitzicht op verlenging.

De functie-omvang is 38 uur per week (1,0 fte) en de aanstelling is voor een periode van 1 jaar met bij goed functioneren uitzicht op verlenging. Het salaris is gebaseerd op schaal 10 (met een maximum van € 4.084,- bruto p/m) afhankelijk van opleiding en ervaring. TU Delft is een organisatie met een aantrekkelijk pakket secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een flexibele werkweek, korting bij zorgverzekeraars en de mogelijkheid om jaarlijks een individueel arbeidsvoorwaardenpakket samen te stellen. Op de campus is een internationaal kindcentrum met verschillende vormen van opvang. Het salaris en de arbeidsvoorwaarden zijn gebaseerd op de CAO Nederlandse Universiteiten.

Voor specifieke informatie over deze vacature en de sollicitatieprocedure kun je contact opnemen met Bas van den Berg, Adviseur ontwikkeling samenwerkingsprojecten onderzoek, e-mail: b.j.j.a.vandenberg@tudelft.nl, tel: 015 - 27 82119. Je kunt je brief met curriculum vitae tot en met 3 januari 2018 mailen naar b.j.j.a.vandenberg@tudelft.nl onder vermelding van het vacaturenummer ATIO 0751.

Afdeling

Industrieel Ontwerpen

Naast het verzorgen van onderwijs en het doen van wetenschappelijk onderzoek is valorisatie de derde kerntaak van de universiteit en haar faculteiten. Valorisatie richt zich op het creëren van impact; het vertalen van kennis in waardevolle technologische innovaties en bedrijvigheid. Wij doen dit door het uitvoeren van onderzoeksprojecten door medewerkers en studenten in samenwerking met maatschappelijke en industriële partners gericht op kenniscreatie en kennisoverdracht. Daarvoor is het nodig om zo adequaat mogelijk gebruik te maken van de samenwerking met het bedrijfsleven en de financieringsmogelijkheden uit Nederlandse en Europese programma’s voor onderzoek en innovatie.

Het Valorisatieteam Industrieel Ontwerpen (VIO) ondersteunt hierin door:
- Het vinden van financieringsmogelijkheden in de vorm van subsidies, samenwerking met het bedrijfsleven en andere partners;
- Het ondersteunen bij de formulering en inhoud van projectvoorstellen;
- Het opstellen van begrotingen en contracten, alsmede advies over Intellectueel Eigendom.

Specificaties

  • Onderzoek, ontwikkeling, innovatie
  • Techniek
  • max. 38 uur per week
  • max. €4084 per maand
  • Universitair
  • ATIO 0751

Werkgever

Technische Universiteit Delft (TU Delft)

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Mekelweg 2, 2628 CD, Delft

Bekijk op Google Maps

Interesting for you