vaardigheidsdocent/ studieloopbaanadviseur

vaardigheidsdocent/ studieloopbaanadviseur

Published Deadline Location
20 Jul 20 Aug Eindhoven

You cannot apply for this job anymore (deadline was 20 Aug 2017).

Browse the current job offers or choose an item in the top navigation above.

Job description

AlgemeenDe dienst Education and Student Affairs (ESA) is het centrale servicepunt voor docenten en (aankomende) studenten van de Technische Universiteit Eindhoven en levert een scala aan diensten op het gebied van onderwijskundige ondersteuning, onderwijslogistiek, studievaardigheden, loopbaanbegeleiding, gebruik van ICT-middelen in het onderwijs, professionele vaardigheden en taalonderwijs. Daarnaast ondersteunt ESA het College van Bestuur, de Deans van het Bachelor College en de Graduate School, alsmede de faculteiten op de terreinen van onderwijsbeleid, wet- en regelgeving, kwaliteitszorg, opleidings- en instellingsaccreditatie, onderwijsvernieuwing en internationalisering.

Binnen de TU/e heeft een ontwikkeltraject plaatsgevonden om een kwaliteitsslag te maken tot een toekomstbestendige onderwijsondersteuning. De TU/e heeft de reorganisatie Toekomstgerichte Onderwijsorganisatie en Onderwijsondersteuning (TOO) ingezet met als doel de onderwijsondersteuning zodanig in te richten dat knelpunten zijn opgelost en processen efficiënt zijn ingericht ('operational excellence') en de onderlinge samenwerking soepel verloopt, zodat docenten en studenten goed worden geholpen ('customer intimacy').

De afdeling Student Facilities bestaat uit drie teams.

Het Language Center biedt cursussen, individuele coaching en workshops aan op het gebied van Engels en Nederlands als tweede taal (NT2) voor studenten en medewerkers van de TU/e. Daarnaast wordt ook het English Language Assessment aangeboden aan TU/e docenten die lesgeven in het Engels. Ten slotte valt ook het Vertaalpunt TU/e, dat vertaal-, redigeer- en tolkdiensten aanbiedt, onder het Language Center.

Het team Student Coaching, Counseling & Information omvat de procesketen studiebegeleiding en - coaching. Te weten enerzijds de studentendecanen, studentenpsychologen en studiemanagementadviseurs op universiteitsbreed niveau en anderzijds professioneel de studieadviseurs op facultair niveau.

Het team Career & Professional Skills omvat taken op het gebied van coördinatie, projectleiding en het samenbrengen van verschillende partijen en actoren die zich bezig houden met de arbeidsoriëntatie van studenten, de relatie met studie en carrièreverenigingen, de inbedding van professional skills in het curriculum, coaching en training van (PDENG) studenten. Activiteiten op het gebied van skill- en career development binnen de TU/e zijn ondergebracht in het My Future collectief. Hierin acteren de Deans, opleidingsdirecteuren Bachelor College, directeuren graduate programs, docenten, studieverenigingen, carrière verenigingen en verschillende interne en externe organisaties.  De TU/e Career Academy heeft het overzicht van alle arbeidsmarktoriëntatie activiteiten die op en rond de TU/e worden ondernomen en bewaakt de kwaliteit ervan.

Binnen de dienst Education and Student Affairs (ESA) is een vacature ontstaan voor vaardigheidsdocent binnen het team Career & Professional Skills (1,0 fte).TakenAls vaardigheidsdocent heb je ondermeer de volgende taken:
  • Uitvoeren van projecten op het gebied van onderwijsinnovatie, waaronder het ontwikkelen van trainingen en workshops;
  • Als accountmanager fungeren richting faculteit(en) op het gebied van training en coaching.
  • Het coachen van technologisch ontwerpers in opleiding in hun professionele en persoonlijke ontwikkeling;
  • Het ontwikkelen en verzorgen van trainingen gericht op de ontwikkeling van professionele vaardigheden, zoals: mondelinge en schriftelijke communicatie, samenwerken, reflecteren, en plannen en organiseren.

  • Specifications

    Eindhoven University of Technology (TU/e)

    Requirements

  • Je beschikt over een relevant masterdiploma;
  • Je hebt ervaring in accountmanagement beheer en onderhoud van een klantenportfolio;
  • Je hebt affiniteit met blended learning of onderwijsinnovatie;
  • Je hebt kennis en ervaring op het gebied van het coachen van individuen;
  • Je hebt ervaring in het verzorgen van cursussen en trainingen;
  • Je bent op de hoogte van de ontwikkelingen binnen het Hoger Onderwijs;
  • Je hebt affiniteit met studenten en ontwerpers/ promovendi waarvoor wij werken;
  • Je beschikt over uitstekende mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheid in zowel het Nederlands als het Engels;
  • Je beschikt over eigenschappen als teamspeler, zelfstandigheid, initiatiefrijk, stressbestendig, een pro-actieve klanthouding en organisatiesensitief.
  • Conditions of employment

    De functie heeft een omvang van maximaal 40 uur per week (1,0 fte). In eerste instantie gaat het om een contract voor een jaar, met bij goed functioneren uitzicht op verlenging. Het salaris is afhankelijk van leeftijd en ervaring gebaseerd op schaal 9 of 10 (min. € 2.709,00 tot max. salaris van € 4.084,00,00 bruto per maand bij een fulltime aanstelling). De TU/e biedt goede secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een eindejaarsuitkering van 8,3%, vakantie-uitkering van 8% en uitstekende sportfaciliteiten.

    Afhankelijk van CV en werkervaring behoort een aanstelling via EUFLEX (detacheringsbureau van de TU/e) tot de mogelijkheden.

    Specifications

    • Education
    • max. 38 hours per week
    • University graduate
    • V28.2992

    Employer

    Eindhoven University of Technology (TU/e)

    Learn more about this employer

    Location

    Den Dolech 2, 5612 AZ, Eindhoven

    View on Google Maps

    Interesting for you