Kalibratietechnicus Thermometrie (m/v)

Kalibratietechnicus Thermometrie (m/v)

Geplaatst Deadline Locatie
2 mrt 1 mei Nootdorp

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 1 mei 2018).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Tempcontrol groeit en is daarom op zoek naar collega’s om het team te versterken.
Voor de versterking van ons kalibratielaboratorium zoeken wij een Kalibratietechnicus Thermometrie (m/v); Full time, deeltijd bespreekbaar

Functieomschrijving

We zoeken iemand die kan en wil groeien in deze functie. Daarom word je intern opgeleid, zodat je alle facetten van ons vak en ons bedrijf kunt leren kennen.

Je primaire taken en dagelijkse werkzaamheden bestaan o.a. uit het voorbereiden en verrichten van metingen, het beoordelen van meetgegevens en het opstellen van meetrapporten. Meer specifiek: uitvoeren van kalibraties aan temperatuursensoren en meetsystemen, afregelen en repareren van elektronische meetinstrumenten en opstellen van NL/EN-talige certificaten en rapportages. Ook behoort (assisteren bij het) behalen van een ISO-certificering tot je takenpakket. Verder is het handig als je kunt programmeren en software kunt ontwikkelen.

Daarnaast vinden we het belangrijk dat je veel affiniteit hebt (of ontwikkelt) met onze specialismen: thermometrie en hygrometrie. Als onderdeel van je functie zal je dan ook regelmatig meelopen in de productie, waar je de fijne kneepjes van het produceren van sensoren kunt leren. Tot slot vragen we je ook om te ondersteunen op de inkoop-/verkoopafdeling waar technisch inhoudelijke vragen langskomen. Dat betekent: contact met klanten, leveranciers en ook bijvoorbeeld deelname aan vakbeurzen.

Specificaties

Tempcontrol

Functie-eisen

We zoeken een slim, nieuwsgierig en (zelf)kritisch persoon met HBO/WO-werk- en denkniveau met sterk mathematische (wiskunde B) en natuurkundige elementen.

Begrip van elektronica is een vereiste, kennis van thermodynamica is een heel handige basis en affiniteit met de werkingswijze van meetinstrumenten is een pré.

Je werkt in teamverband, maar ook regelmatig zelfstandig. Je bent communicatief vaardig, maar je kunt je vooral ook goed ingraven in ingewikkelde technische vraagstukken om tot een oplossing te komen.

Arbeidsvoorwaarden

We zoeken in principe iemand voor fulltime, maar part-time is bespreekbaar.

Het werk is afwisselend en uitdagend, in een klein en hecht team en met een marktconform salaris en winstuitkering.

Werkgever

Tempcontrol

Tempcontrol is dé specialist in temperatuur meet- en regeltechniek. We bestaan sinds 1975 en werken met 19 medewerkers, verdeeld over 4 afdelingen. Vanuit onze vestiging in Nootdorp produceren wij zelf kwalitatief hoogwaardige temperatuursensoren op klantspecificatie, rekening houdend met de meest uiteenlopende eisen, normen en voorschriften. Dat doen we op onze eigen productieafdeling en in een schone ruimte (Cleanroom).

Daarnaast leveren wij instrumentatie van bekende en gerenommeerde merken. Wij beschikken over een eigen hoogwaardig kalibratielaboratorium waar we sensoren en meetsystemen optimaliseren, kalibreren en stabiliseren. Tevens ontwikkelen wij er temperatuursensoren en onderzoeken en repareren wij elektronische meetinstrumenten en regelen deze af. Voorts wordt onderzoek verricht aan uiteenlopende eigenschappen van thermometers.

Tempcontrol produceert en levert producten die je kunt vinden in de ruimte, in de diepzee en alles daartussen. Wij zijn actief in een groot aantal industrieën: medisch en pharma, voedingsmiddelen, lucht-/ruimte- en scheepvaart, semi-conductor, auto-industrie, defensie, kunststoffen, petrochemie, machine- en apparatenbouw, installatiebedrijven, laboratoria, universiteiten etc.

Specificaties

  • Onderzoek, ontwikkeling, innovatie
  • Natuurwetenschappen; Techniek
  • max. 40 uur per week
  • Universitair
  • SP Kalibratietechnicus

Werkgever

Locatie

Ambachtshof 54, 2632 BB, Nootdorp

Bekijk op Google Maps

Interessant voor jou