Promovendus bij de School of Health Professions Education / FHML

Promovendus bij de School of Health Professions Education / FHML

Geplaatst Deadline Locatie
19 mei 18 jun Maastricht

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 18 jun 2017).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Promovendus voor het promotie project getiteld ‘Using real-time cognitive and non-cognitive indicators for regulation and self-regulation in game-based learning’.
Voor een vierjarig promotie project zoeken wij een promovendus. Het doel van het project is te onderzoeken hoe serious games ingezet kunnen worden voor het leren van complexe vaardigheden gebruik makend van cognitieve parameters en non-cognitieve parameters.

Functieomschrijving

De hoofdtaken in het promotie-traject zijn, naast literatuurstudie: explorerende studies naar de betekenis van de genoemde parameters voor game-based learning (resulterend in key indicatoren); experimentele studies naar de effectiviteit van adaptief of zelfsturend leren en naar de toegevoegde waarde van debriefing sessies, gebruik makend van deze indicatoren en een studie naar de effecten van de ontwerpkeuzes op langere termijn voor de ontwikkeling van professionele en zelfregulatie vaardigheden.

Deze functie richt zich primair op onderzoek; er zijn echter ook mogelijkheden om onderwijs te geven (maximaal 10 procent van de tijd).

Specificaties

Universiteit Maastricht (UM)

Functie-eisen

  • Afgeronde Master in de Psychologie, Onderwijswetenschappen, Kunstmatige intelligentie of andere relevante disciplines in de sociale wetenschappen met zeer goede resultaten
  • Ervaring of affiniteit met methoden voor kwantitatieve data-analyse en ict tools (programmeer-ervaring is een pré)
  • Goede kennis van statistische methoden en technieken
  • Ervaring of affiniteit met de Spoedeisende Geneeskunde
  • Ervaring of affiniteit met online onderwijs, zoals simulaties en serious games
  • Vloeiend Nederlands en Engels in woord en geschrift
  • Goede organisatorische en communicatieve vaardigheden

Arbeidsvoorwaarden

Dienstverband voor bepaalde tijd: 4 jaar.

Tijdelijk dienstverband voor 4 jaar. Het salaris bedraagt € 2.191,- bruto per maand in het eerste jaar oplopend tot € 2.801,- bruto per maand in het vierde jaar, conform de promovendus salarisschaal. Elk jaar vindt er een beoordeling plaats.

De arbeidsvoorwaarden van de Universiteit Maastricht zijn grotendeels vastgelegd in de CAO Nederlandse Universiteiten. Daarnaast gelden lokale bepalingen, specifiek voor de UM. Voor meer informatie raadpleeg de website www.maastrichtuniversity.nl > Support > UM-medewerkers. 

Werkgever

Universiteit Maastricht

De Universiteit Maastricht (UM), is bekend om haar unieke, innovatieve, probleemgestuurde onderwijssysteem (PGO), dat wordt gekarakteriseerd door een kleinschalige en studentgeoriënteerde benadering. Het onderzoek aan de UM is multidisciplinair en thematisch van aard, en vindt geconcentreerd plaats in onderzoeksinstituten en schools. De UM heeft op dit moment zo'n 16.500 studenten en 4.000 medewerkers. Ten gevolge van het sterke internationale karakter is een groot deel van zowel studenten als medewerkers afkomstig uit het buitenland. De UM bestaat uit: Faculty of Health, Medicine and Life Sciences, Faculty of Law, School of Business and Economics, Faculty of Humanities and Sciences, Faculty of Arts and Social Sciences en de Faculty of Psychology and Neuroscience.

Specificaties

  • PhD
  • Gezondheid; Gedrag en maatschappij
  • max. 38 uur per week
  • €2191—€2801 per maand
  • Universitair
  • AT2017.140

Werkgever

Universiteit Maastricht (UM)

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Universiteitssingel 40, 6229 GR, Maastricht

Bekijk op Google Maps

Interesting for you