Communicatiemedewerker Studium Generale, 0,50 fte

Communicatiemedewerker Studium Generale, 0,50 fte

Geplaatst Deadline Locatie
27 nov 10 dec Maastricht

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 10 dec 2017).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Functieomschrijving

De Communicatiemedewerker Studium Generale (SG) is verantwoordelijk voor de pr en communicatie van SG en draagt daarmee bij aan de doelstellingen op het gebied van academische vorming. De werkzaamheden betreffen voornamelijk redactie en productie van pr-materiaal. De medewerker plant, coördineert, voert redactionele werkzaamheden uit (on- en offline) en voorziet diverse doelgroepen tijdig van de juiste informatie.

Functie-eisen:

-Draagt zorg voor een mix van publiciteitsuitingen (programmaboekje, flyers, affiches, persberichten, website, facebook/twitter, nieuwe media) richting een brede diverse doelgroep van studenten, medewerkers en overige belangstellenden.
-Zorgt voor goede publiciteitsplanningen, de communicatie met intermediairs en drukkers/ontwerpers en de verspreiding van het publiciteitsmateriaal.
-Verricht planmatig en ad-hoc redactiewerkzaamheden door het schrijven en redigeren van teksten in het Nederlands en Engels voor o.a. brochures, nieuwsbrieven, website(s), social media en presentatieschermen.
-Is een netwerker die contacten legt binnen de universiteit en andere relevante organisaties om de doelgroepen optimaal te informeren.
-Zorgt voor eenheid in communicatie-uitingen en draagt als decentrale huisstijlcoördinator medeverantwoordelijkheid voor de huisstijl binnen het SG en zorgt voor de correcte naleving daarvan.
-Draagt bij aan SSC-brede communicatie-activiteiten door samenwerking met de overkoepelende redactie- en eventsteams en neemt daartoe deel aan centraal marketing- en communicatieoverleg van het SSC.
-Zorgt voor periodieke meting van de impact van marketing- en communicatietrajecten en de klanttevredenheid betreffende SG activiteiten.
-Is actief op zoek naar mogelijkheden tot innovatie en professionalisering van marketing- en communicatie-instrumenten.

Specificaties

Universiteit Maastricht (UM)

Functie-eisen

De Communicatiemedewerker SG is van nature nieuwsgierig, is in staat journalistiek te opereren en beschikt over uitstekende schrijfvaardigheden (ongeacht het toegepaste communicatiekanaal, online en offline), is in staat ingewikkelde informatie om te zetten in toegankelijke communicatie, is communicatief en kan zich inleven in de belevingswereld van diverse relevante doelgroepen.

Functie-eisen:

-Relevante opleiding op HBO-niveau op het gebied van communicatie
-Goede mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheid
-Perfecte beheersing van de Engelse taal
-Ervaring in het schrijven van pr-teksten
-Ervaring in het omgaan met voor het werk relevante ICT-programma’s
-Ervaring in het omgaan met mobiele en sociale media, zowel aan de gebruikers- als beheerderskant
-Ervaring in het verzorgen van publiciteit voor SG-achtige activiteiten

Competenties:

-Resultaatgerichtheid
-Organisatiesensitiviteit
-Plannen en organiseren
-Klantgerichtheid
-Accuratesse
-Inventiviteit
-Flexibiliteit
-Stressbestendigheid
-Netwerken

Arbeidsvoorwaarden

Dienstverband voor bepaalde tijd: 1 jaar. Bij goed functioneren wordt de aanstelling verlengd.

De arbeidsvoorwaarden van de Universiteit Maastricht zijn grotendeels vastgelegd in de CAO Nederlandse Universiteiten. Daarnaast gelden lokale bepalingen, specifiek voor de UM. Voor meer informatie raadpleeg de website http://www.maastrichtuniversity.nl > Support > UM-medewerkers.

Daarnaast kent de Maastricht University uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden waaronder goede opleidingsmogelijkheden, 41 verlofdagen, internationaal karakter en een grote diversiteit. 

Het salaris bedraagt minimaal € 2.465,00 en maximaal € 3.292,00 bruto per maand, bij een voltijds dienstverband.

De functie is ingedeeld in het UFO-profiel van Communicatiemedewerker 2, schaal 8 VSNU.

 

Werkgever

Universiteit Maastricht

De Universiteit Maastricht (UM), is bekend om haar unieke, innovatieve, probleemgestuurde onderwijssysteem (PGO), dat wordt gekarakteriseerd door een kleinschalige en studentgeoriënteerde benadering. Het onderzoek aan de UM is multidisciplinair en thematisch van aard, en vindt geconcentreerd plaats in onderzoeksinstituten en schools. De UM heeft op dit moment zo'n 16.500 studenten en 4.000 medewerkers. Ten gevolge van het sterke internationale karakter is een groot deel van zowel studenten als medewerkers afkomstig uit het buitenland. De UM bestaat uit: Faculty of Health, Medicine and Life Sciences, Faculty of Law, School of Business and Economics, Faculty of Humanities and Sciences, Faculty of Arts and Social Sciences en de Faculty of Psychology and Neuroscience.

http://www.maastrichtuniversity.nl/

Afdeling

ComStudium Generale (SG) is een afdeling van het Studenten Service Centrum (SSC). SG draagt bij aan de academische vorming en organiseert op de universiteit lezingen, debatten en collegereeksen voor een breed publiek. Sinds 2014 organiseert het SG ook het culturele en wetenschappelijke PAS-festival.

Specificaties

  • Marketing en communicatie
  • max. 19 uur per week
  • €2465—€3292 per maand
  • HBO
  • AT2017.302

Werkgever

Universiteit Maastricht (UM)

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Minderbroedersberg 4, 6211 LK, Maastricht

Bekijk op Google Maps

Interessant voor jou