Promovendus FHML/GROW-School for Oncology and Developmental Biology

Promovendus FHML/GROW-School for Oncology and Developmental Biology

Geplaatst Deadline Locatie
9 feb 25 feb Maastricht

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 25 feb 2018).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

We zijn op zoek naar een Promovendus voor een het project “classificatie grootcellig neuroendocrien longcarcinoom”.

Functieomschrijving

Het onderzoek gaat over neuro-endocriene tumoren van de long, in het bijzonder het grootcellig neuroendocrien longcarcinoom. Dit is een zeldzaam voorkomende longtumor met een lastige pathologische classificatie. Doel van het onderzoek is om het grootcellig longcarcinoom zowel moleculair als radiologisch in kaart te brengen  en uitkomsten te relateren aan respons op chemotherapie. Werkzaamheden zullen bestaan uit analyseren data verkregen vanuit de landelijke kankerregistratie, het verrichten van aanvullende immunohistochemie en moleculaire diagnostiek op biopten en het analyseren van beeldvorming.

Wij bieden een uniek project aan in een onderzoeksgroep met veel ervaring op het gebied van neuroendocriene tumoren. Het onderzoek betreft een bestaande samenwerking tussen de afdelingen longziekten en pathologie. Promotoren zullen vanuit de longziekten en de pathologie vertegenwoordigd zijn.  In de onderzoekslijn zijn 2 andere promovendi werkzaam met wie nauw samengewerkt zal worden. Daarnaast is er wekelijk overleg met de andere thoracale oncologie promovendi werkzaam  thoracale oncologie. We bieden een PhD traject aan van 4 jaar.

 

Specificaties

Universiteit Maastricht (UM)

Functie-eisen

Wij zoeken een gemotiveerde kandidaat met een masterdiploma, bij voorkeur geneeskunde, en affiniteit met oncologie en pathologie.

Arbeidsvoorwaarden

Dienstverband voor bepaalde tijd: 4 jaar.

Tijdelijk dienstverband voor 4 jaar. 

Het salaris bedraagt € 2.222,- bruto per maand in het eerste jaar oplopend tot € 2.840,- bruto per maand in het vierde jaar, conform salarisschaal Promovendi.

Elk jaar vindt er een beoordeling plaats

De arbeidsvoorwaarden van de Universiteit Maastricht zijn grotendeels vastgelegd in de CAO Nederlandse Universiteiten. Daarnaast gelden lokale bepalingen, specifiek voor de UM.

Voor meer informatie raadpleeg de website http://www.maastrichtuniversity.nl, onder Support/UM-medewerkers/Arbeidsvoorwaarden 

Werkgever

GROW-School for Oncology and Developmental Biology

GROW is een onderzoeksschool binnen de FHML van de Universiteit Maastricht. De  focus van GROW ligt op het gebied van onderzoek naar (epi)genetische en cellulaire mechanismen van normale (embryonaal en foetaal) en abnormale (kanker) groei. Hierbij worden ook de invloeden van (micro)omgevingsfactoren bestudeerd. De nadruk ligt op translationeel onderzoek.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

http://www.grow-um.nl/

Specificaties

  • PhD
  • Gezondheid
  • 36—40 uur per week
  • €2222—€2840 per maand
  • Universitair
  • AT2018.39

Werkgever

Universiteit Maastricht (UM)

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Universiteitssingel 50, 6229 ER, Maastricht

Bekijk op Google Maps

Interesting for you