Klinisch Embryoloog in opleiding (KEio) 32-36 uur

Klinisch Embryoloog in opleiding (KEio) 32-36 uur

Geplaatst Deadline Locatie
23 jun 9 jul Groningen

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 9 jul 2017).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Functieomschrijving

Je wordt opgeleid tot klinisch embryoloog volgens het opleidingsreglement van de Nederlandse Vereniging voor Klinische Embryologie (KLEM). Tijdens deze opleiding zul je de kennis en ervaring opdoen die nodig zijn om het specialisme Klinische Embryologie zelfstandig uit te kunnen oefenen. Tijdens de opleiding ga je ook taken vervullen in de aansturing van de analisten en neem je deel aan de multidisciplinaire besprekingen om daarin uiteindelijk een adviserende rol voor de klinische behandelaar op je te kunnen nemen. Tot de taken hoort ook het voeren van gesprekken met patiënten.
Hoewel tijdens de opleiding de nadruk ligt op het verkrijgen van kennis en vaardigheden in de klinische (laboratorium)taken, zal er ruimte zijn voor bijdragen aan onderwijs en wetenschappelijk onderzoek. Tijdens de opleiding zullen relevante congressen en cursussen bezocht kunnen worden. De totale duur van de opleiding is drie jaar bij een voltijd dienstverband.

Specificaties

Universitair Medisch Centrum Groningen (UMCG)

Functie-eisen

- Je bent gepromoveerd binnen één van de relevante biowetenschappen, biotechnologie of (dier)geneeskunde.
- Je werkt nauwkeurig en met veel verantwoordelijkheidsgevoel.
- Kwaliteit is erg belangrijk voor je en je bent patiëntgericht.
- Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden en collegialiteit gezien het uitgebreide contact met artsen en patiënten en de nauwe samenwerking binnen het laboratorium.

Het UMCG voert een preventief Hepatitis B beleid. Dit kan betekenen dat je voldoende bescherming tegen Hepatitis B moet hebben opgebouwd voordat je kunt worden aangesteld. Indien nodig verzorgt het UMCG de vaccinatie.

Voor bepaalde beroepsgroepen wordt bij aanstelling een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) gevraagd.

Arbeidsvoorwaarden

Het betreft een functie van 32-36 uur per week. De aanstelling is voor de duur van de opleiding (drie jaar bij voltijd dienstverband).
Je salaris bedraagt maximaal € 4.890,- (schaal 11) bruto per maand bij een voltijd dienstverband. Daarnaast biedt het UMCG 8% vakantietoeslag, 8,3% eindejaarsuitkering en een budget voor ontwikkeling. De arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO Universitair Medische Centra (CAO-UMC).

Afdeling

Obstetrie & Gynaecologie, Centrum Voortplantingsgeneeskunde

Het Laboratorium Voortplantingsgeneeskunde (VPG) is een onderdeel van het Centrum Voortplantingsgeneeskunde (VPG) van de afdeling Obstetrie & Gynaecologie, waar in teamverband gewerkt wordt aan de behandeling van paren met een kinderwens. Binnen het Centrum VPG worden geassisteerde voortplantingstechnieken uitgevoerd, zoals IVF, ICSI en intra-uteriene inseminaties (IUI). Ook wordt in samenwerking met de afdeling Urologie van het UMCG behandelingen met chirurgisch verkregen zaad aangeboden. Daarnaast wordt nauw samengewerkt met de afdeling Genetica van het UMCG en Maastricht UMC om paren met een erfelijke belasting te kunnen behandelen met Pre-implantatie Genetische Diagnostiek (PGD).

Het laboratorium VPG heeft een vergunning als cryopreservatiebank voor semen, eicellen en embryo’s. Naast taken in de patiëntenzorg levert het laboratorium VPG ook een bijdrage aan onderwijs van studenten van de Rijksuniversiteit Groningen en aan wetenschappelijk onderzoek van het Centrum VPG. Binnen het Centrum VPG wordt gewerkt in een hecht team dat bestaat uit artsen, verpleegkundig specialisten, analisten, administratief medewerkers, klinisch embryologen en verpleegkundigen. Het Centrum heeft drie klinisch embryologen in dienst, die verantwoordelijk zijn voor de laboratoriumwerkzaamheden. De kwaliteit van de zorg wordt gewaarborgd door een kwaliteitssysteem volgens de internationale ISO 15189-norm.

Zie ook gerelateerde informatie rechtsboven.

Specificaties

  • Onderzoek, ontwikkeling, innovatie
  • Gezondheid
  • 170405

Werkgever

Universitair Medisch Centrum Groningen (UMCG)

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Hanzeplein 1, 9713 GZ, Groningen

Bekijk op Google Maps

Interessant voor jou