Onderzoeker/promovendus Anesthesiologie Pijncentrum (0,5 fte)

Onderzoeker/promovendus Anesthesiologie Pijncentrum (0,5 fte)

Geplaatst Deadline Locatie
17 aug 17 sep Groningen

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 17 sep 2017).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Functieomschrijving

Het onderzoek richt zich op invasieve “precisiediagnostiek” bij patiënten met chronische lage rugklachten uitstralend naar het been en bij patiënten met pijn in buik en bekken, en heeft tevens als doel vast te stellen wat de mogelijke rol is van centrale sensitisatie in de ontwikkeling en het onderhouden van chronische pijn. De onderzoeker/promovendus wordt gedurende vier jaar voor 50% aangesteld en zal in het kader van het onderzoek samenwerken met artsen, verpleegkundigen en physician assistants onder verantwoording van het medisch hoofd van het APC en tevens promotor, prof. dr. André P. Wolff.

Specificaties

Universitair Medisch Centrum Groningen (UMCG)

Functie-eisen

- een relevante afgeronde academisch opleiding. Een arts of gezondheidswetenschapper met een methodologische achtergrond en aantoonbare affiniteit met onderzoek heeft de voorkeur
- kennis van of aantoonbare ervaring met onderzoeksmethodologie
- recente onderzoekservaring en affiniteit met het onderwerp pijn
- een nieuwsgierige aard en analytische geest
- kennis van en/of ervaring met kwalitatieve en kwantitatieve gegevensverwerking
- goede organisatorische vaardigheden, doorzettingsvermogen, daadkracht
- teamspirit en zelfstandig kunnen werken zijn essentieel
- goede kennis van de Nederlandse en Engelse taal, zowel mondeling als schriftelijk

Het UMCG voert een preventief Hepatitis B beleid. Dit kan betekenen dat je voldoende bescherming tegen Hepatitis B moet hebben opgebouwd voordat je kunt worden aangesteld. Indien nodig verzorgt het UMCG de vaccinatie.

Voor bepaalde beroepsgroepen wordt bij aanstelling een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) gevraagd.

Arbeidsvoorwaarden

Het betreft een positie voor vier jaar die moet uitmonden in een promotie. De aanstellingsomvang is 0,5 fte (18 uur).
Het salaris bedraagt € 2.266,- in het eerste jaar tot € 2.903,- bruto per maand in het laatste jaar (schaal PRO) op basis van een fulltime aanstelling. Daarnaast biedt het UMCG 8% vakantietoeslag, 8,3% eindejaarsuitkering en een budget voor ontwikkeling. De arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO Universitair Medische Centra (CAO-UMC).

Afdeling

Anesthesiologie Pijncentrum

Het Anesthesiologie Pijncentrum (APC) maakt onderdeel uit van de afdeling Anesthesiologie. Het APC beoefent de pijngeneeskunde met als kerntaken patiëntenzorg, onderzoek en onderwijs. In een multi- en interdisciplinaire opzet ligt de focus op de diagnostiek en behandeling van patiënten met complexe (chronische) pijn, pijn bij kanker en acute therapieresistente pijn. Anesthesiologen/pijnspecialisten werken samen met psychologen, (pijn)revalidatieartsen, fysiotherapeuten, verpleegkundigen, verpleegkundig specialisten, pijnconsulenten en physician assistants.
De ambulante patiëntenzorg vindt plaats in het UMCG, locatie Beatrixoord (in Haren), de klinische zorg voor opgenomen patiënten met ernstige pijn vindt plaats in UMCG locatie Hanzeplein Groningen. Het APC werkt intensief samen met het Palliatief Team, Wervelkolomcentrum, Pijnrevalidatie en Bekkenpijncentrum.

Specificaties

  • PhD; Onderzoek, ontwikkeling, innovatie
  • Gezondheid
  • 170508

Werkgever

Universitair Medisch Centrum Groningen (UMCG)

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Hanzeplein 1, 9713 GZ, Groningen

Bekijk op Google Maps

Interessant voor jou