Anesthesioloog-pijnspecialist (fellow)

Anesthesioloog-pijnspecialist (fellow)

Geplaatst Deadline Locatie
27 feb 25 mrt Groningen

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 25 mrt 2018).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Functieomschrijving

U werkt primair vanuit het dedicated team van het Pijnctrum, samen met vijf anesthesioloog-pijnspecialisten, een psycholoog, Physician Assistants, verpleegkundigen, en AIOS tijdens hun stage in de pijngeneeskunde. Samen bent u verantwoordelijk voor de geneeskundige zorg aan chronische, oncologische en palliatieve pijnpatiënten. Daarnaast behoort het doen van wetenschappelijk onderzoek en het verzorgen van onderwijs en opleiding ook tot de taken van de anesthesioloog-pijnspecialist.

Indien u als fellow werkt, bent u gedurende één jaar volledig werkzaam binnen het Pijncentrum. Na de opleiding kunt u als anesthesioloog-pijnspecialist het werken in het Pijncentrum combineren met het werken als anesthesioloog in de perioperatieve keten.

Specificaties

Universitair Medisch Centrum Groningen (UMCG)

Functie-eisen

- U bent een anesthesioloog-pijnspecialist of een anesthesioloog die zich wil laten bekwamen tot pijnspecialist en grote belangstelling heeft voor de zich volop ontwikkelende pijngeneeskunde.
- U bent enthousiast en ambitieus, en kwaliteit en professionaliteit staan bij u hoog in het vaandel.
- U bent een teamspeler en weet anderen te motiveren.
- U heeft affiniteit met de patiëntendoelgroep van het Pijncentrum.
Daarnaast zijn wij op zoek naar iemand die iets extra’s kan bieden op het gebied van opleiding, onderwijs en wetenschap. Ook vijfdejaars AIOS Anesthesiologie worden gevraagd te reageren.

Het UMCG voert een preventief Hepatitis B beleid. Indien vereist voor de functie kan het UMCG de vaccinatie verzorgen.

Voor bepaalde beroepsgroepen wordt bij aanstelling een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) gevraagd.

Arbeidsvoorwaarden

U gaat werken in een dynamische werkomgeving die volop in ontwikkeling is en u krijgt de mogelijkheid om opgeleid te worden tot het state-of-the-art niveau van de huidige pijngeneeskunde. Na een jaar volledig ingewerkt te zijn op het Pijncentrum, is het mogelijk om in deeltijd ingezet te worden op de pijngeneeskunde en in de perioperatieve keten.

Afhankelijk van opleiding en ervaring wordt u een passend salarisaanbod gedaan. Daarnaast biedt het UMCG 8% vakantietoeslag, 8,3% eindejaarsuitkering en een budget voor ontwikkeling. De arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO Universitair Medische Centra (CAO-UMC).

Afdeling

Pijncentrum Anesthesiologie

Bent u anesthesioloog met de registratie pijnspecialist? Of wilt u zich bekwamen als pijnspecialist? Dan zijn wij op zoek naar u!

Het Universitair Medisch Centrum Groningen (UMCG) is één van de grootste ziekenhuizen in Nederland en de grootste werkgever van Noord-Nederland. De ruim 12.500 medewerkers werken in de patiëntenzorg en aan vooraanstaand wetenschappelijk onderzoek, waarbij de focus ligt op ‘gezond en actief ouder worden’. In het kader van wetenschappelijk onderzoek en onderwijs wordt nauw samengewerkt met de Rijksuniversiteit Groningen. Er worden zo’n 4.000 studenten opgeleid tot arts, tandarts of bewegingswetenschapper en ruim 400 artsen opgeleid tot medisch specialist. Het UMCG richt zich op complexe zorg en zorg voor complexe patiënten. Alle patiënten uit Noord-Nederland met gecompliceerde of zeldzame aandoeningen worden uiteindelijk naar het UMCG verwezen. Goede zorg is altijd gebaseerd op de nieuwste inzichten en wordt gegeven door de beste artsen en verpleegkundigen. Samen met ondersteunend personeel werken zij dagelijks aan die ene, gemeenschappelijke doelstelling: bouwen aan de toekomst van gezondheid!

Pijncentrum Anesthesiologie
Het Pijncentrum is onderdeel van de afdeling Anesthesiologie van het UMCG en is verantwoordelijk voor de geneeskundige zorg bij chronische, concologische en palliatieve pijnpatiënten. De expertise van het Pijncentrum richt zich voornamelijk op wervelkolom-, viscera-, aangezicht- en oncologiegerelateerde pijn. Ook neuromodulatietechnieken behoren tot de expertise van het Pijnbehandelcentrum. Er bestaat een intensieve samenwerking met de Pijnrevalidatie, het Bekkenpijncentrum, het Wervelkolomcentrum, de (regionale) palliatieve zorg en andere specialismen van het UMCG.

Het Pijncentrum is gehuisvest in de moderne, nieuw ingerichte UMCG-locatie Beatrixoord te Haren, met onder andere zes eigen polikliniekkamers, een echokamer en een behandelkamer. In de werkomgeving, waarin u werkt of wordt opgeleid, is veel aandacht voor innovatie, samenwerking, begeleiding en persoonlijke ontwikkeling.

Specificaties

  • Medisch personeel (anios, aios, specialist); Onderzoek, ontwikkeling, innovatie
  • Gezondheid
  • Universitair
  • 180158

Werkgever

Universitair Medisch Centrum Groningen (UMCG)

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Hanzeplein 1, 9713 GZ, Groningen

Bekijk op Google Maps

Interesting for you