Junior onderzoeker voor project: Maturity Matrix Care Engagement

Junior onderzoeker voor project: Maturity Matrix Care Engagement

Geplaatst Deadline Locatie
14 sep 20 sep Nijmegen

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 20 sep 2017).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

In het project worden focusgroepen georganiseerd met patiënten en huisartsen / praktijkondersteuners om de basisaspecten van succesvolle care engagement in de huisartsenpraktijk in kaart te brengen.

Functieomschrijving

In de chronische zorg wordt steeds meer verwacht, dat patiënten en zorgverleners gezamenlijk werken aan het opstellen en uitvoeren van een individueel zorgprogramma op maat in de huisartsenpraktijk. Dit vraagt actieve betrokkenheid van beide partijen (care engagement). Maar wat verwacht iemand met een chronische aandoening nu precies van de huisartsenpraktijk en wat vraagt dit van de huisartsenpraktijk? Op basis van deze informatie willen we in het project een Maturity Matrix (groeimodel) opstellen, waarmee huisartsenpraktijken inzicht verwerven in de huidige stand van zaken en plannen kunnen maken om hun bijdrage te leveren aan care engagement in de chronische zorg. Het uiteindelijke doel is om met de gekozen vormen van care engagement de kwaliteit en doelmatigheid van de geleverde huisartsenzorg te vergroten. In het project worden focusgroepen georganiseerd met patiënten en huisartsen / praktijkondersteuners om de basisaspecten van succesvolle care engagement in de huisartsenpraktijk in kaart te brengen. Met deze basisaspecten wordt de Maturity Matrix Care Engagement opgesteld, die vervolgens in de praktijk wordt getest.                

Specificaties

Radboudumc

Functie-eisen

Je hebt een afgeronde wetenschappelijke opleiding Farmacie, Biomedische Wetenschappen of Gezondheidswetenschappen. We zijn op zoek naar een ambitieuze, gedreven, accurate, proactieve, zelfstandige en enthousiaste kandidaat. Je beschikt over uitstekende sociale vaardigheden en een goede mondelinge en schriftelijke communicatieve vaardigheden. Naast deze vaardigheden wordt verwacht dat je analytische vaardigheden hebt en het vermogen om te gaan met kwalitatieve analyses, data-bases en online enquêtes. Tot slot herken je jezelf in de Radboud manier van werken.                

Arbeidsvoorwaarden

Dienstverband voor bepaalde tijd: 12 maanden.

Schaal 10.0: max. € 36173 bruto per jaar bij volledig dienstverband (incl. vakantiegeld en eindejaarsuitkering)

Werkgever

Radboudumc

Het Radboudumc wil voorop lopen in de ontwikkeling van duurzame, innovatieve en betaalbare gezondheidszorg. En daarmee aan de gezondheid van mens en maatschappij in Nederland en daarbuiten. Onze missie is dan ook: To have a significant impact on healthcare. Bekijk zelf hoe dat zich uit in onze strategiefilm.

Die missie verwezenlijken we met persoonsgerichte zorg, aantoonbaar onderscheidende kwaliteit, doelmatigheid en duurzame netwerken. Bijna 10.000 medewerkers en ruim 3.000 studenten werken daarmee aan de toekomst van gezondheidszorg en medische wetenschappen.

Lees meer over wat werken bij het Radboudumc betekent en hoe jij daar aan kan bijdragen.

Afdeling

IQ healthcare

IQ healthcare
Het Scientific Institute for Quality of Healthcare is een wetenschappelijk centrum voor onderzoek, onderwijs en ondersteuning van kwaliteit, veiligheid en innovatie van de gezondheidszorg. In de afgelopen jaren is een groot wetenschappelijk programma opgebouwd en uitgevoerd, met onderzoek op het terrein van ondermeer kwaliteitsrichtlijnen, transparantie, implementatie van innovatie, inbreng van patiënten in de zorg, veiligheid, ketenzorg en professionele ontwikkeling. Ruim 70 promovendi werken aan een proefschrift; zij ontwikkelen belangrijke methoden en instrumenten voor toetsing en verbetering van kwaliteit. Het Scientific Institute for Quality of Healthcare is de laatste jaren uitgegroeid tot één van de grootste wetenschappelijke centra in Europa op het gebied van kwaliteit, veiligheid en innovatie van de gezondheidszorg.

Specificaties

  • Onderzoek, ontwikkeling, innovatie
  • Natuurwetenschappen; Gezondheid
  • max. 29 uur per week
  • Universitair

Werkgever

Locatie

Geert Grooteplein-Zuid 10, 6525 GA, Nijmegen

Bekijk op Google Maps

Interesting for you