Arts onderzoeker Maag-, Darm- en Leverziekten

Arts onderzoeker Maag-, Darm- en Leverziekten

Geplaatst Deadline Locatie
8 feb 21 feb Nijmegen

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 21 feb 2018).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Ben je een arts die zich wil specialiseren op het gebied van endoscopie, leverziekten of ontstekingsziekten aan de darm? Dan zou dit wel eens iets voor je kunnen zijn.

Functieomschrijving

Promoveren bij professoren van naam binnen een afdeling die investeert in de toekomst!
Wij bieden jou als basisarts met echte interesse in maag-, darm- en leverziekten (MDL) een unieke mogelijkheid om te promoveren binnen een afdeling die hard op weg is om toonaangevend te zijn. Wij willen onze stempel drukken op onderzoek om zo de zorg voor onze patiënt te verbeteren. Niet voor niets investeren we doorlopend in nieuwe behandelmethoden en in baanbrekend onderzoek. Maar ook de manier waarop we iedere dag bezig zijn met de beste persoonsgerichte zorg aan het bed maakt ons behoorlijk bijzonder. Ons motto is ‘Samen béter!’. En jij kunt hieraan in een patiëntgebonden onderzoekstraject van 3 jaar een wezenlijk steentje bijdragen. Inhoudelijk en als persoon.
 
Wij zoeken artsen die samen met ons Nederland Hepatitis C vrij willen maken. Patiënten met onbehandelde Hepatitis C infectie kunnen een ernstige leverziekte ontwikkelen die zelfs kan leiden tot leverkanker. Inmiddels kunnen we Hepatitis C genezen met een korte kuur met tabletten. Dit onderzoek is erop gericht om patiënten waarbij eerder de diagnose Hepatitis C is gesteld maar die nog niet behandeld zijn op te sporen. De Hepatitis behandelaren van alle UMC’s hebben hun handen in elkaar geslagen via HepNed. Samen gaan we met dit project “Hepatitis C Elimination in the Netherlands; CELINE” Nederland op zoek naar de nog niet behandelde Hepatitis C patiënt. 
 
Als onderzoeksarts bij de afdeling MDL van het Radboudumc verdiep je jezelf onder begeleiding van prof. Drenth in een van de vele boeiende aspecten van maag-, darm- en leverziekten. Daarbij is jouw en ons primaire doel een academische promotie. We verwachten van jou dat je naast de uitvoer van het onderzoeksprotocol, ook helpt om richting te geven aan je onderzoek. 

Ben je een arts die zich wil specialiseren op het gebied van endoscopie, leverziekten of ontstekingsziekten aan de darm? Dan zou dit wel eens iets voor je kunnen zijn. Nog even voor jouw informatie: uit het team van promovendi werven we kandidaten voor de opleiding tot MDL-arts. Als je vakmatig en als mens echt toegevoegde waarde levert voor onze afdeling, heb je dus direct uitzicht op een mooie toekomst in het Radboudumc.

Specificaties

Radboudumc

Functie-eisen

Artsen met een verfrissende persoonlijkheid die verder kijken dan hun eigen onderzoek
Je bent iemand die helemaal gaat voor verbluffende onderzoeksresultaten. Maar je bent ook een echt mensen-mens en je kijkt over schuttingen heen. De afdeling als geheel helpen bij het waarmaken van ambities vind je daarom net zo vanzelfsprekend. Je hebt een frisse kijk op vakinhoudelijke vernieuwing en innovatie. Maar je hebt ook een duidelijke visie op wat de beste persoonsgerichte patiëntenzorg aan het bed inhoudt en dit laat je zien in de praktijk van alledag. Je kunt uitstekend zelfstandig functioneren. Maar je begrijpt ook als geen ander dat we ons motto ‘Samen béter!’ alleen kunnen waarmaken door ook echt samen te werken.
 
Verder:

  • Ben je al basisarts (MSC geneeskunde) of word je dit op zeer korte termijn;
  • Heb je oprechte interesse in het vakgebied maag-, darm- en leverziekten;
  • Ben je in staat om zelfstandig onderzoek uit te voeren;
  • Heb je bij voorkeur al ervaring met laboratoriumonderzoek;
  • Beschik je over goede mondelinge, organisatorische en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheden, zowel in het Nederlands als in het Engels;
  • Tot slot herken je jezelf in de Radboud manier van werken.

 
Taken en Verantwoordelijkheden
We willen graag dat je actief meedenkt over de exacte invulling van je onderzoek, maar tot je belangrijkste taken en verantwoordelijkheden behoren:

  • Uitwerken van een onderzoeksprotocol op basis van de subsidieaanvraag;
  • Uitvoeren en coördineren van de dataverzamelingen en uitvoeren van de data-analyse conform het onderzoeksplan;
  • Opzetten en coördineren van trials;
  • Doen van laboratoriumonderzoek (onder andere DNA-, RNA- en eiwitanalyse);
  • Schrijven van wetenschappelijke publicaties voor internationale tijdschriften;
  • Schrijven van beursaanvragen.

Arbeidsvoorwaarden

Dienstverband voor bepaalde tijd: 3 jaar.

Schaal 10: max. € 58838 bruto per jaar bij volledig dienstverband (incl. vakantiegeld en eindejaarsuitkering)

Werkgever

Radboudumc

Het Radboudumc wil voorop lopen in de ontwikkeling van duurzame, innovatieve en betaalbare gezondheidszorg. En daarmee aan de gezondheid van mens en maatschappij in Nederland en daarbuiten. Onze missie is dan ook: To have a significant impact on healthcare. Bekijk zelf hoe dat zich uit in onze strategiefilm.

Die missie verwezenlijken we met persoonsgerichte zorg, aantoonbaar onderscheidende kwaliteit, doelmatigheid en duurzame netwerken. Bijna 10.000 medewerkers en ruim 3.000 studenten werken daarmee aan de toekomst van gezondheidszorg en medische wetenschappen.

Lees meer over wat werken bij het Radboudumc betekent en hoe jij daar aan kan bijdragen.

https://www.radboudumc.nl/EN/Pages/default.aspx

Afdeling

Organisatie

Maag-, Darm- en Leverziekten: Samen béter!
Je werkt met ongeveer 160 collega’s binnen de ambitieuze afdeling Maag-, Darm- en Leverziekten. Tijdens je onderzoek maak je deel uit van een enthousiast team van arts onderzoekers. In dit team krijg je de kans om jezelf als arts en als persoon te ontwikkelen binnen thema’s zoals klinisch redeneren, onderzoek als ambacht en medisch leiderschap.

Als afdeling zijn we gespecialiseerd in de diagnostiek en de behandeling van patiënten met ziekten van het maagdarmkanaal. En daarin willen we steeds beter worden. Onze afdeling bestaat uit een klinische verpleegafdeling, een polikliniek, een endoscopiecentrum en een laboratorium voor translationeel onderzoek. Daarnaast behoort de afdeling Diëtetiek tot de afdeling MDL. Bovendien hebben we de ambitie om samen met de afdeling Heelkunde een abdomencentrum te vormen.
 
We blinken uit in de zorg voor patiënten met kanker van het maagdarmkanaal, ontstekingsziekten van de darm, darmfalen, advanced endoscopy en leverziekten. We zijn een echte academische MDL-afdeling. We onderscheiden ons door synergie tussen de beste persoonsgerichte zorg, onderwijs en hoogwaardig onderzoek. We beschikken over innovatieve technieken waarmee we onze patiënten behandelen volgens de nieuwste inzichten. Hiermee kunnen we patiënten die ergens anders uitbehandeld zijn vaak toch nog perspectief bieden.
 

Specificaties

  • Medisch personeel (anios, aios, specialist); Onderzoek, ontwikkeling, innovatie
  • Gezondheid
  • max. 36 uur per week
  • Universitair

Werkgever

Locatie

Geert Grooteplein-Zuid 10, 6525 GA, Nijmegen

Bekijk op Google Maps

Interesting for you