Hoogleraar/ Afdelingshoofd Medische Oncologie

Hoogleraar/ Afdelingshoofd Medische Oncologie

Geplaatst Deadline Locatie
12 mrt 25 mrt Nijmegen

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 25 mrt 2018).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Het Radboudumc zoekt een kandidaat voor de kernleerstoel die als hoofd van de afdeling Medische Oncologie met kracht en voortvarendheid een sleutelrol vervult in de realisering van haar ambitie.

Functieomschrijving

De afdeling Medische Oncologie in het Radboudumc heeft een belangrijke rol in de behandeling en het onderzoek naar solide maligniteiten, participeert in alle multidisciplinaire oncologische ketens in het ziekenhuis en heeft een uitgebreid netwerk in de regio. De afdeling neemt als kernspeler in de oncologische patiëntenzorg een belangrijke positie in binnen het Centrum voor Oncologie.
 
Binnen het Radboudumc participeert de afdeling Medische Oncologie in het bijzonder in de oncologische thema’s Rare Cancers en Cancer development and immune defence. De afdeling en samen met haar partners binnen het Radboudumc heeft een sterke positie in de immuuntherapie en wil deze positie in de toekomst verder versterken om een wereldspeler te zijn in immuuntherapie gerelateerde zorg en onderzoek. Naast de onderzoekslijn immuuntherapie beschikt de afdeling Medische Oncologie en haar partners over de onderzoekslijn targeted therapy gericht op de farmacologie van targeted oncolytica. Onder andere met het innovatieve AYA initiatief heeft de afdeling kwaliteitszorg voor jong volwassen kankerpatiënten (inter)nationaal op de kaart gezet.
 
Het Radboudumc zoekt een kandidaat voor de kernleerstoel die als hoofd van de afdeling Medische Oncologie met kracht en voortvarendheid een sleutelrol vervult in de realisering van haar ambitie. Gezocht wordt naar een samenbindend leider met sterke organisatorische kwaliteiten en een uitstekende reputatie als clinicus, waarbij zijn of haar onderzoek zich bij voorkeur richt op verdere ontwikkeling van kennis en implementatie van een van de researchspeerpunten van de afdeling Medische Oncologie. De hoogleraar / afdelingshoofd Medische Oncologie heeft ervaring met de ontwikkeling van netwerken en transitie naar de eerstelijn. Hij/zij beschikt over verbindende eigenschappen, heeft een toekomstgerichte visie en durft keuzes te maken.                

Specificaties

Radboudumc

Functie-eisen

De hoogleraar/ afdelingshoofd Medische Oncologie is gepromoveerd en:

  • Is een excellent clinicus, bij voorkeur gespecialiseerd in een van de researchspeerpunten van de afdeling;
  • Is een doelgerichte communicator en verbinder, beschikt over een uitgebreid netwerk en kan uitstekend duurzame netwerken aangaan, zowel intern (met de onderzoeksinstituten, - thema's en afdelingen binnen Radboudumc) als extern (met onder meer andere zorg- en kennisinstellingen);
  • Kan de brug slaan tussen kliniek en wetenschappelijk onderzoek;
  • Werkt vanuit de visie van ruimte en verantwoordelijkheid geven en nemen, openheid, heldere afspraken maken, elkaar aanspreken, verbinden en oprechte aandacht;
  • Is innovatiegericht; ziet kansen en ondersteunt initiatieven op dit gebied;
  • Heeft een uitstekende wetenschappelijke staat van dienst en is reeds (inter)nationaal gezaghebbend;
  • Heeft ervaring met en is aantoonbaar succesvol in het zelfstandig initiëren, opzetten en verrichten van wetenschappelijk onderzoek en weet fondsen voor onderzoek te werven;
  • Is een inspirerend docent en beschikt over aantoonbare affiniteit met en ervaring in onderwijs;
  • Tot slot herken je jezelf in de Radboud manier van werken.

Arbeidsvoorwaarden

Schaal HHA: max. € 194491 bruto per jaar bij volledig dienstverband (incl. vakantiegeld en eindejaarsuitkering)

 Lees meer over de arbeidsvoorwaarden en sollicitatieprocedure binnen het Radboudumc.

Werkgever

Radboudumc

Het Radboudumc wil voorop lopen in de ontwikkeling van duurzame, innovatieve en betaalbare gezondheidszorg. En daarmee aan de gezondheid van mens en maatschappij in Nederland en daarbuiten. Onze missie is dan ook: To have a significant impact on healthcare. Bekijk zelf hoe dat zich uit in onze strategiefilm.

Die missie verwezenlijken we met persoonsgerichte zorg, aantoonbaar onderscheidende kwaliteit, doelmatigheid en duurzame netwerken. Bijna 10.000 medewerkers en ruim 3.000 studenten werken daarmee aan de toekomst van gezondheidszorg en medische wetenschappen.

Lees meer over wat werken bij het Radboudumc betekent en hoe jij daar aan kan bijdragen.

https://www.radboudumc.nl/EN/Pages/default.aspx

Specificaties

  • Hoogleraar; Universitair hoofddocent; Universitair docent; Lector
  • Natuurwetenschappen
  • 40—48 uur per week
  • Gepromoveerd

Werkgever

Locatie

Geert Grooteplein-Zuid 10, 6525 GA, Nijmegen

Bekijk op Google Maps

Interesting for you