Docent/Onderzoeker: Medical Imaging & Interventions 32-38 uur

Docent/Onderzoeker: Medical Imaging & Interventions 32-38 uur

Geplaatst Deadline Locatie
10 nov 6 dec Enschede

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 6 dec 2017).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Functieomschrijving

Als docent/onderzoeker binnen de AMIA groep bent u met uw collega’s verantwoordelijk voor een deel van het onderwijs ten behoeve van de opleiding TG, alsmede voor het initiëren, uitvoeren en begeleiden van onderzoeksprojecten gelieerd aan uw aandachtsgebied. Uw focus ligt op het gebied van multimodale beeldvorming en beeldbewerking (MRI, US, fotoakoestiek) ten behoeve van de voorbereiding van oncologische interventies en de beeldgeleide ondersteuning van deze interventies. U bent samen met uw collega’s het aanspreekpunt voor de Imaging Labs van het ECTM. Een deel van de werkzaamheden en in het bijzonder het translationele wetenschappelijk onderzoek zal in nauwe samenwerking met onze klinische partners plaatsvinden.

Specificaties

Universiteit Twente (UT)

Functie-eisen

U bent recent afgestudeerd als Technisch Geneeskundige. U beschikt over relevante kennis van anatomie en fysiologie en u heeft gedegen technologisch kennis en inzicht op het gebied van medische beeldvorming en beeldverwerking en het gebruik van beelden bij beeldgeleide interventies. U heeft uitstekende wetenschappelijke vaardigheden en bent in staat om soft- en hardware te combineren. U bent sociaal vaardig, kunt goed organiseren, bent creatief in oplossingen, bent een teamplayer en communiceert doeltreffend. Daarvoor beschikt u naast het Nederlands over een goede mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheid in het Engels.

Informatie en sollicitatie
Voor nadere inlichtingen kunt u contact opnemen met prof.dr. M. Versluis, m.versluis@utwente.nl

Uw sollicitatie voorzien van curriculum vitae kunt u tot 6 december 2017 versturen via de "sollicitatielink" onderaan deze vacature.

Arbeidsvoorwaarden

Wij bieden een interessante functie in een uitdagende werkomgeving. De omvang van de functie bedraagt 32 tot 38 uur per week. Het betreft een functie voor de duur van 6 jaar, waarbij u een mix heeft van onderwijs en onderzoeksactiviteiten. De onderzoeksactiviteiten dienen binnen deze periode te resulteren in een wetenschappelijke promotie (PhD titel). Uw salaris bedraagt, afhankelijk van uw opleiding en ervaring, maximaal € 4084,--  bruto per maand (schaal 10, CAO Nederlandse universiteiten) op basis van een fulltime aanstelling.

 

Werkgever

Universiteit Twente. Dat is menswetenschappen en technologie. High tech en human touch. Onderwijs en onderzoek die er toe doen. Nieuwe technologie als aanjager voor verandering, vernieuwing en vooruitgang in de samenleving. De Universiteit Twente is de enige campusuniversiteit in Nederland, verdeeld over vijf faculteiten verzorgen we ruim vijftig opleidingen. De Universiteit Twente heeft veel aandacht voor persoonlijke ontwikkeling en talentvolle onderzoekers krijgen de ruimte voor baanbrekend wetenschappelijk onderzoek.

Binnen de faculteit Technische Natuurwetenschappen van de Universiteit Twente zijn ongeveer 700 medewerkers en ruim 2000 studenten betrokken bij onderwijs en onderzoek op de gebieden chemie, processen, materialen, optica en bio- en vloeistoffysica. De onderzoekers verrichten, veelal deel uitmakend van onderzoeksinstituten, onderzoek dat nationaal en internationaal in hoog aanzien staat. De faculteit werkt intensief samen met industriële partners en onderzoekers in binnen- en buitenland en verricht veel onderzoek voor externe opdrachtgevers en financiers. Een krachtige stimulans gaat uit van de vele jonge onderzoekers die als promovendus en postdoc innovatief onderzoek verrichten.

Specificaties

  • Onderzoek, ontwikkeling, innovatie; Onderwijs
  • Techniek; Gezondheid
  • max. 38 uur per week
  • €2588—€4084 per maand
  • Universitair
  • 940417

Werkgever

Universiteit Twente (UT)

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Drienerlolaan 5, 7522 NB, Enschede

Bekijk op Google Maps

Interesting for you