Technisch onderwijs- en onderzoeksmedewerker Katalyse (0,8 - 1,0 fte)

Technisch onderwijs- en onderzoeksmedewerker Katalyse (0,8 - 1,0 fte)

Geplaatst Deadline Locatie
1 aug 31 aug Utrecht

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 31 aug 2017).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

De faculteit Bètawetenschappen zoekt een Technisch onderwijs- en onderzoeksmedewerker Katalyse. Heb je interesse? Lees dan het volledige profiel en solliciteer.

Functieomschrijving

Binnen de Anorganische Chemie & Katalysegroep is elke technicus verantwoordelijk voor bepaalde apparatuur en meettechnieken. In deze functie werk je samen met studenten, promovendi, onderzoekers en technici, en met externe relaties.
De meest voorkomende taken in jouw rol zijn:

  • beheer analytische apparatuur zoals TGA/MS, adsorptietechnieken en Röntgendiffractie;
  • instructie geven over gebruik apparatuur en veilig werken, t.b.v. onderzoek en onderwijs aan studenten en promovendi;
  • onderhouden contacten met leveranciers bij aanschaf nieuwe laboratoriumapparatuur;
  • deelnemen in lopend onderzoek , verrichten van metingen voor derden.
Daarnaast kunnen er enkele algemene taken zijn voor de groep.

Specificaties

Universiteit Utrecht

Functie-eisen

  • je hebt een HLO-diploma;
  • je hebt affiniteit met techniek en interesse in chemisch onderzoek;
  • je gaat accuraat om met monsters, meetdata en veiligheidsvoorschriften;
  • je hebt goede communicatievaardigheden;
  • je hebt een goede beheersing van het Engels;
  • je bent in staat zelfstandig te werken en je tijd efficiënt over de verschillende werkzaamheden te verdelen;
  • je bent flexibel en initiatiefrijk;
  • je hebt plezier in werken met jonge mensen.
Ervaring met het werken met procesinstallaties en/of analytische technieken is een voordeel.

Arbeidsvoorwaarden

Wij bieden een afwisselende functie in een dynamische omgeving. Het betreft een aanstelling voor 2 jaar, met uitzicht op vaste aanstelling na tevredenheid over de samenwerking. Het salaris bedraagt minimaal € 2.465,- en maximaal € 3.722,- (schaal 8/9 cao Nederlandse Universiteiten) bruto per maand, bij een volledige aanstelling. De inschaling wordt bepaald aan de hand van opleiding en ervaring.

Daarnaast mag je rekenen op aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals 8% vakantiegeld en 8,3% eindejaarsuitkering. Verder bieden wij goede pensioenvoorzieningen, gedeeltelijk doorbetaald ouderschapsverlof en flexibele arbeidsvoorwaarden. Voor meer informatie kijk naar onze arbeidsvoorwaarden.

Werkgever

Een betere toekomst voor iedereen. Die ambitie motiveert onze wetenschappers bij hun toponderzoek en het geven van inspirerend onderwijs. Bij de Universiteit Utrecht werken diverse disciplines intensief samen aan maatschappelijk belangrijke thema's. Onze focus ligt op Dynamics of Youth, Institutions for Open Societies, Life Sciences en Sustainability. 

De faculteit Bètawetenschappen van de Universiteit Utrecht omvat zes departementen: Biologie, Farmacie, Informatica, Natuurkunde, Scheikunde en Wiskunde. Zij heeft omstreeks 5.600 studenten en bijna 1.500 medewerkers, en staat internationaal bekend om haar kwaliteit in onderzoek. De wetenschappelijke programma’s van de faculteit weerspiegelen de ontwikkelingen in de maatschappij en de wetenschap van vandaag. Lees het jaarbeeld 2016 van de faculteit Bètawetenschappen.

 



Een technisch laboratoriummedewerker 'Katalyse' maakt deel uit van de Anorganische Chemie & Katalyse groep en werkt in een zeer gemotiveerd team van technici en onderzoekers aan alle aspecten van modern onderzoek op het gebied van katalyse. 

Katalyse speelt een cruciale rol in de productie van de essentiële materialen en chemicaliën die nodig zijn voor het leven van alledag. De Anorganische Chemie & Katalyse groep werkt aan de synthese, karakterisering en het testen van heterogene katalysatoren en gerelateerde nanomaterialen voor duurzame energietoepassingen, en heeft internationale bekendheid verworven met excellent onderzoek op deze gebieden. De groep beschikt over een indrukwekkende infrastructuur, met een uitgebreid en uniek instrumentarium. De groep staat bekend om de gecontroleerde preparatie van vaste katalysatoren en het gebruik van geavanceerde karakteriseringmethoden voor de bestudering van katalysatoren onder relevante condities. De groep is onderdeel van het Debye Instituut voor Onderzoek aan Nanomaterialen en van het Nederlands Instituut voor Onderzoek in de Katalyse.

Specificaties

  • Techniek / laboratorium; Onderzoek, ontwikkeling, innovatie; Onderwijs
  • Techniek
  • 32—40 uur per week
  • €2465—€3722 per maand
  • Universitair
  • 917106

Werkgever

Universiteit Utrecht

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Domplein 29, 3512 JE, Utrecht

Bekijk op Google Maps

Interessant voor jou