Junior Universitair Docent / Dierenarts met ontwikkelambitie (1,0 fte)

Junior Universitair Docent / Dierenarts met ontwikkelambitie (1,0 fte)

Geplaatst Deadline Locatie
14 jul 3 sep Utrecht

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 3 sep 2017).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Bij de faculteit Diergeneeskunde van de Universiteit Utrecht is plek voor een junior Universitair Docent / Dierenarts met ontwikkelambitie. Heeft u interesse? Lees dan het volledige profiel en solliciteer.

Functieomschrijving

Je takenpakket bestaat het eerste jaar uit het geven van diersoort-overschrijdend onderwijs op het gebied van pathofysiologie, diagnostiek, therapie en preventie van ziekten in de bachelorfase van de opleiding tot Dierenarts. In de masterfase van de opleiding participeer je vooral in het uniforme gedeelte van het coschap voor zowel herkauwers, pluimvee als varken. In het eerste jaar zal je je ook verder bekwamen zowel inhoudelijk als qua didactiek.

Na het eerste jaar kan het takenpakket gecombineerd worden met verschillende persoonlijke ontwikkelmogelijkheden:

1. het geven van onderwijs wordt de basis voor het behalen van een academische Basiskwalificatie Onderwijs, óf
2. naast het geven van onderwijs kan er een promotietraject worden gestart, óf
3. het onderwijs wordt gecombineerd met een opleidingsplaats voor één van de Europese specialisaties (ECBHM, ECPHM, ECPVS, ECAR of ECVPH).

Specificaties

Universiteit Utrecht

Functie-eisen

Wij zoeken een afgestudeerd dierenarts, met een brede belangstelling, die sociaal, ambitieus en zelfstandig is. Interesse in een van de intensieve diersoorten strekt tot aanbeveling. Je bent in staat om je in korte tijd in te lezen in de voor het onderwijs relevante onderwerpen. Daarnaast beschik je over goede sociale vaardigheden, doorzettingsvermogen en een kritische houding ten aanzien van de eigen persoonlijke kwaliteiten. Je hebt een hart voor onderwijs en je ambieert om jezelf in de academische wereld verder te ontwikkelen.

Arbeidsvoorwaarden

Wij bieden een fulltime aanstelling in tijdelijke dienst voor een jaar, met mogelijkheid tot verlenging. Het salaris is afhankelijk van opleiding en relevante ervaring. Het aanvangssalaris bedraagt € 2.588,- bruto per maand en kan oplopen tot € 3.111,- (schaal 10 cao Nederlandse Universiteiten) bruto per maand bij een fulltime dienstverband.

Daarnaast mag je rekenen op uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals 8% vakantiegeld en 8,3% eindejaarsuitkering. Verder bieden wij goede pensioenvoorzieningen, gedeeltelijk doorbetaald ouderschapsverlof en flexibele arbeidsvoorwaarden. Kijk voor meer informatie op Werken bij de Universiteit Utrecht.

Werkgever

Een betere toekomst voor iedereen. Die ambitie motiveert onze wetenschappers bij hun toponderzoek en het geven van inspirerend onderwijs. Bij de Universiteit Utrecht werken diverse disciplines intensief samen aan maatschappelijk belangrijke thema’s. Onze focus ligt op Dynamics of Youth, Institutions for Open Societies, Life Sciences en Sustainability.

De faculteit Diergeneeskunde van de Universiteit Utrecht is uniek in Nederland en neemt een internationale toppositie in op het gebied van onderwijs, onderzoek en patiëntenzorg. De opleiding Diergeneeskunde is geaccrediteerd door de Nederlands Vlaamse Accreditatie Organisatie, de European Association of Establishments for Veterinary Education en de American Veterinary Medical Association. De faculteit participeert in verschillende universitaire samenwerkingsverbanden waaronder Utrecht Life Sciences en de Utrecht Graduate School of Life Sciences. De faculteit telt circa 1.500 studenten en 900 medewerkers.  

Het departement Gezondheidszorg Landbouwhuisdieren is een van de departementen van de faculteit Diergeneeskunde en houdt zich bezig met onderwijs, onderzoek en patiëntenzorg. In zowel het onderzoek als het onderwijs geven wij aandacht aan de dieren op bedrijfsniveau, gezonde dieren in een gezonde omgeving, waarbij het individuele dier centraal staat. Het dierwelzijn en de consequenties voor de Volksgezondheid (One Health) vormen tevens een belangrijke basis voor de toekomstige dierenarts.

Specificaties

  • Hoogleraar; Universitair hoofddocent; Universitair docent; Lector
  • Gezondheid
  • 38—40 uur per week
  • €2588—€3111 per maand
  • Universitair
  • 920894

Werkgever

Universiteit Utrecht

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Yalelaan 1, 3584 CL, Utrecht

Bekijk op Google Maps

Interessant voor jou