Docent Farmacotherapie (0,4 fte)

Docent Farmacotherapie (0,4 fte)

Geplaatst Deadline Locatie
1 aug 11 sep Utrecht

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 11 sep 2017).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Bij de faculteit Bètawetenschappen van de Universiteit Utrecht is plek voor een Docent Farmacotherapie (0,4 fte). Heeft u interesse? Lees dan het volledige profiel en solliciteer.

Functieomschrijving

In deze functie verzorgt u het onderwijs van de disciplinegroep Farmaco-epidemiologie & Klinische Farmacologie, zowel binnen de bachelor als binnen de master Farmacie. Tot uw taken behoren onder andere:

  • studenten in onderwijsgroepen begeleiden, waarin studentactiverende onderwijsvormen voorop staan, zoals case-based learning, projectonderwijs en communicatietrainingen;
  • schriftelijke en mondelinge toetsen afnemen;
  • studiematerialen en opdrachten ontwikkelen;
  • cursussen coördineren, afhankelijk van de omvang van de aanstelling, uw interesse en flexibiliteit.

Specificaties

Universiteit Utrecht

Functie-eisen

U bent bij voorkeur werkzaam (geweest) in een openbare of ziekenhuisapotheek. U hebt affiniteit met (klinische) farmacotherapie en het liefst hebt u enige jaren praktijkervaring op het gebied van medicatiebegeleiding en/of -beleid. Interesse in het geven van trainingen over mondelinge communicatie is een pre. Daarnaast bent u flexibel inzetbaar.

Arbeidsvoorwaarden

Wij bieden een afwisselende functie in een dynamische omgeving. Het betreft een aanstelling voor één jaar, met uitzicht op verlenging. Het salaris bedraagt minimaal € 2.588,- en maximaal € 4.084,- (schaal 10 cao Nederlandse Universiteiten) bruto per maand bij een fulltime dienstverband.

Daarnaast mag u rekenen op aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals 8% vakantiegeld en 8,3% eindejaarsuitkering. Verder bieden wij goede pensioenvoorzieningen, gedeeltelijk doorbetaald ouderschapsverlof en flexibele arbeidsvoorwaarden. Kijk hier voor meer informatie: werken bij de Universiteit Utrecht.

Werkgever

Een betere toekomst voor iedereen. Die ambitie motiveert onze wetenschappers bij hun toponderzoek en bij het geven van inspirerend onderwijs. Bij de Universiteit Utrecht werken diverse disciplines intensief samen aan maatschappelijk belangrijke thema's. Onze focus ligt op Dynamics of Youth, Institutions for Open Societies, Life Sciences en Sustainability. 

De faculteit Bètawetenschappen van de Universiteit Utrecht omvat zes departementen: Biologie, Farmacie, Informatica, Natuurkunde, Scheikunde en Wiskunde. Zij heeft omstreeks 5.600 studenten en bijna 1.500 medewerkers, en staat internationaal bekend om haar kwaliteit in onderzoek. De wetenschappelijke programma’s van de faculteit weerspiegelen de ontwikkelingen in de maatschappij en de wetenschap van vandaag. Lees het jaarbeeld 2016 van de faculteit Bètawetenschappen.

Het departement Farmaceutische Wetenschappen verzorgt onderwijs en onderzoek waarbij het geneesmiddel centraal staat. De studenten worden opgeleid tot apotheker of farmaceutisch onderzoeker. In september 2016 is het departement van start gegaan met een vernieuwde bachelor- en een vernieuwde masteropleiding. Het nieuwe curriculum is erop gericht een actieve leerhouding bij de studenten te stimuleren. Dit geeft niet alleen betere studieresultaten, maar bevordert ook het zogenaamde life long learning dat van belang is voor de moderne professional. Om dit te bereiken, ligt de focus van het programma op interactief en kleinschalig onderwijs, waarbij het onderwijs vanuit de context van het werkveld van de apotheker wordt aangeboden.

Specificaties

  • Hoogleraar; Universitair hoofddocent; Universitair docent; Lector
  • Gezondheid
  • 15—16 uur per week
  • €2552—€4028 per maand
  • Universitair
  • 921880

Werkgever

Universiteit Utrecht

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Domplein 29, 3512 JE, Utrecht

Bekijk op Google Maps

Interesting for you