Docent Anatomie & Fysiologie (1.0 fte)

Docent Anatomie & Fysiologie (1.0 fte)

Geplaatst Deadline Locatie
10 nov 1 dec Utrecht

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 1 dec 2017).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

De faculteit Diergeneeskunde van de Universiteit Utrecht zoekt een Docent Anatomie & Fysiologie. Heb je interesse? Lees dan het volledige profiel en solliciteer.

Functieomschrijving

De leerstoel Anatomie & Fysiologie (vijftien medewerkers) van het departement Pathobiologie van de Faculteit Diergeneeskunde, is verantwoordelijk voor het onderwijs in de anatomie, fysiologie en de embryologie van het veterinaire Bachelor curriculum in praktisch alle orgaansysteem- of themagerichte blokken, waarin de aspecten ‘ziek’ en ‘gezond’ aan elkaar worden gekoppeld. Het onderwijs wordt aangeboden in een breed scala aan onderwijsvormen: hoorcolleges, werkcolleges, practica, (begeleide) zelfstudie, een elektronische leeromgeving en praktische opdrachten.

Als docent geef je onderwijs in alle studiejaren van het bachelor programma, waarbij je gebruik maakt van alle bovengenoemde onderwijsvormen. Daarnaast bestaat het werk uit de voorbereiding en correctie van tentamens, ontwikkeling van onderwijsmateriaal, evaluatie en aanpassingen van het onderwijsprogramma en het corrigeren en bespreken van verslagen.

Specificaties

Universiteit Utrecht

Functie-eisen

Wij vragen een energieke en enthousiaste dierenarts of afgestudeerde biomedische wetenschapper die affiniteit heeft met de vakgebieden anatomie en fysiologie. Wij verwachten dat je een positieve (werk)houding hebt, een onderzoekende geest, een goede motivatie en uitstekende communicatieve vaardigheden. Enerzijds ben je een goede teamspeler, anderzijds vind je het ook stimulerend om eindverantwoordelijk te zijn voor bepaalde onderdelen.

Arbeidsvoorwaarden

Wij bieden per 1 januari 2018 een fulltime aanstelling voor de duur van één jaar. Een verlenging met één of twee jaar is mogelijk bij goed functioneren. Het salaris bedraagt - afhankelijk van kennisniveau, opleiding en ervaring -  minimaal € 2.588,- en maximaal € 4.084,- (schaal 10 van de cao Nederlandse Universiteiten) bruto per maand bij een fulltime dienstverband. Daarnaast ontvang je 8% vakantiegeld en een eindejaarsuitkering van 8,3%.

Verder heeft de Universiteit Utrecht een aantrekkelijk pakket arbeidsvoorwaarden, waaronder keuze voor een goede balans tussen werk en privé (onder andere een goede verlofregeling), ontwikkelingsmogelijkheden en een uitstekende pensioenregeling. Kijk hier voor meer informatie over Werken bij de Universiteit Utrecht.

Tijdens de aanstelling wordt je in de gelegenheid gesteld om deel te nemen aan onderwijstrainingen en cursussen zodat het behalen van de Basis Kwalificatie Onderwijs (BKO) van de Universiteit Utrecht mogelijk wordt. Deze trainingen en cursussen worden aangeboden door de faculteit Diergeneeskunde en het Centrum voor Onderwijs en Leren (COLUU).

Werkgever

Een betere toekomst voor iedereen. Die ambitie motiveert onze wetenschappers bij hun toponderzoek en het geven van inspirerend onderwijs. Bij de Universiteit Utrecht werken diverse disciplines intensief samen aan maatschappelijk belangrijke thema’s. Onze focus ligt op Dynamics of Youth, Institutions for Open Societies, Life Sciences en Sustainability.

De faculteit Diergeneeskunde is de enige instelling in Nederland die dierenartsen opleidt. Daarnaast werken onderzoekers samen aan vernieuwend, wetenschappelijk onderzoek rondom de thema’s One Health, One Medicine en Veterinary Biomedicine. Bovendien levert de faculteit specialistische klinische zorg in het grootste academische dierenziekenhuis van Europa: het Universitair Diergeneeskundig Centrum Utrecht. Aandacht voor ziekte, gezondheid en welzijn van het dier en zijn omgeving vormt de basis onder de drie pijlers van onze faculteit: onderwijs, onderzoek en diergezondheidszorg. De faculteit telt circa 1500 studenten en 900 medewerkers. 

 Het departement Pathobiologie verzorgt onderwijs en voert onderzoek uit op het gebied van de anatomie, fysiologie, pathologie en pathobiologie. Binnen het departement vallen drie leerstoelen: Anatomie en Fysiologie (A&F), Pathologie en Pathobiologie. Het departement Pathobiologie verzamelt en verspreidt kennis over de functie en disfunctie van (dierlijke) cellen, weefsels en organen.

Specificaties

  • Onderwijs
  • Gezondheid
  • 38—40 uur per week
  • €2588—€4084 per maand
  • Universitair
  • 939828

Werkgever

Universiteit Utrecht

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Yalelaan 1, 3584 CL, Utrecht

Bekijk op Google Maps

Interesting for you