Dierenarts Voortplanting / Intern Voortplanting (1,0 fte)

Dierenarts Voortplanting / Intern Voortplanting (1,0 fte)

Geplaatst Deadline Locatie
14 dec 26 jan Utrecht

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 26 jan 2018).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Functieomschrijving

Voor het departement Gezondheidszorg Paard zoeken wij een gedreven dierenarts die afgestudeerd is in de differentiatierichting paard en/of praktijkervaring heeft in de paardenpraktijk. Je bent iemand die gemotiveerd is om zich verder te ontwikkelen in de paardengeneeskunde, vooral op het gebied van voortplanting. Enige praktijkervaring is een pre, maar niet strikt vereist. Je komt te werken bij de discipline Voortplanting van het Paard en je participeert voor verreweg het grootste deel van de tijd in de patiëntenzorg en het daarmee onlosmakelijk verbonden patiëntgebonden onderwijs en administratie. Soms werk je ook mee in het klinische onderwijs in de masterfase. Wanneer nodig, assisteer je eventueel ook in de avond-, nacht- en weekenddiensten.  

Specificaties

Universiteit Utrecht

Functie-eisen

Je bent een dierenarts met de juiste vooropleiding, een sterke motivatie en een positieve instelling. Bij de Universiteitskliniek voor Paarden (UKP) staan kwaliteit, klantvriendelijkheid en efficiency voorop. Jij als de succesvolle kandidaat onderschrijft deze doelstellingen van harte. Verder ben je in staat om in teamverband te werken en je beschikt over goede communicatieve vaardigheden.

Arbeidsvoorwaarden

Wij bieden een tijdelijke aanstelling voor de duur van één jaar. Een verlenging is mogelijk bij goed functioneren en een goede ontwikkeling. Hierbij is het mogelijk om door te stromen in de specialistenopleiding Voortplanting.

Het salaris bedraagt – afhankelijk van kennisniveau, opleiding en ervaring - € 2.588,- (schaal 10 trede 0 van de cao Nederlandse Universiteiten) bruto per maand bij een fulltime dienstverband. Daarnaast ontvang je 8% vakantiegeld en een eindejaarsuitkering van 8,3%.

Verder heeft de Universiteit Utrecht een aantrekkelijk pakket arbeidsvoorwaarden, waaronder keuze voor een goede balans tussen werk en privé (onder andere een goede verlofregeling), ontwikkelingsmogelijkheden en een uitstekende pensioenregeling. Kijk hier voor meer informatie over Werken bij de Universiteit Utrecht.

Werkgever

Een betere toekomst voor iedereen. Die ambitie motiveert onze wetenschappers bij hun toponderzoek en het geven van inspirerend onderwijs. Bij de Universiteit Utrecht werken collega’s uit diverse disciplines intensief samen aan maatschappelijk belangrijke thema’s. Onze focus ligt op Dynamics of Youth, Institutions for Open Societies, Life Sciences en Sustainability.

De faculteit Diergeneeskunde is de enige instelling in Nederland die dierenartsen opleidt. Daarnaast werken onderzoekers samen aan vernieuwend, wetenschappelijk onderzoek rondom de thema’s One Health, One Medicine en Veterinary Biomedicine. Bovendien levert de faculteit specialistische klinische zorg in het grootste academische dierenziekenhuis van Europa: het Universitair Diergeneeskundig Centrum Utrecht. Aandacht voor ziekte, gezondheid en welzijn van het dier en zijn omgeving vormt de basis onder de drie pijlers van onze faculteit: onderwijs, onderzoek en diergezondheidszorg. De faculteit telt circa 1500 studenten en 900 medewerkers. 

Het departement Gezondheidszorg Paard van de faculteit Diergeneeskunde heeft ruim zestig medewerkers, waarvan meer dan de helft dierenartsen. De Universiteitskliniek voor Paarden (onderdeel van het Departement) heeft ambitieuze toekomstplannen waarin ontwikkeling van de patiëntenzorg en het vergroten van de klantgerichtheid centraal staan.

Specificaties

  • Onderwijs
  • Gezondheid
  • 38—40 uur per week
  • max. €2588 per maand
  • Universitair
  • 952113

Werkgever

Universiteit Utrecht

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Yalelaan 1, 3584 CL, Utrecht

Bekijk op Google Maps

Interesting for you