Dierenarts docent Veterinaire Diagnostische Beeldvorming (1,0 fte)

Dierenarts docent Veterinaire Diagnostische Beeldvorming (1,0 fte)

Geplaatst Deadline Locatie
15 feb 4 mrt Utrecht

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 4 mrt 2018).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Functieomschrijving

Als dierenarts docent veterinaire diagnostische beeldvorming lever je vooral je bijdrage aan het universitair onderwijs over diagnostische beeldvorming door hier onderwijs in te geven en dit verder te ontwikkelen. Daarnaast draag je bij aan de patiëntenzorg en het onderzoek van de afdeling Diagnostische Beeldvorming.

 

Het patiëntenbestand van de afdeling is zeer gevarieerd en bestaat hoofdzakelijk uit gezelschapsdieren en paarden. Je gaat deel uit maken van de afdeling Veterinaire Diagnostische Beeldvorming, bestaande uit negen dierenartsen (waaronder vijf Europees erkende specialisten en vier specialisten in opleiding) en een groep van twaalf laboranten en dierverzorgers.

 

Participatie in avond-, nacht- en weekenddiensten zal geen onderdeel vormen van de werkzaamheden.

Specificaties

Universiteit Utrecht

Functie-eisen

Wij vragen:

-        een afgestudeerd dierenarts met één jaar ervaring in de geneeskunde van gezelschapsdieren of geneeskunde van het paard;

-        iemand die interesse en gevoel heeft voor diagnostische beeldvorming;

-        iemand die interesse heeft in het geven van onderwijs aan studenten en co-assistenten en zich daar verder in wil bekwamen;

-        goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift.

 

Jij bent:

  • iemand die graag in teamverband werkt en beschikt over goede communicatieve vaardigheden;
  • iemand die passie heeft voor het geven van onderwijs, het een uitdaging vindt om studenten en co-assistenten te motiveren en te enthousiasmeren, en zich graag verder wil bekwamen in het geven en ontwikkelen van universitair onderwijs;
  • iemand die graag een bijdrage wil leveren aan de uitvoering van wetenschappelijk onderzoek.

Arbeidsvoorwaarden

Wij bieden voor deze afwisselende functie een tijdelijke aanstelling van één jaar. Bij goed functioneren is een verlenging tot een totale periode van drie jaar mogelijk. In deze periode kan  een basiskwalificatie ‘Doceren aan de Universiteit’ gehaald  worden Het salaris bedraagt – afhankelijk van kennisniveau, opleiding en ervaring -  minimaal € 2.588- en maximaal € 2.840,- (schaal 10/0 tot en met 10/2 van de cao Nederlandse Universiteiten) bruto per maand bij een fulltime dienstverband. Daarnaast ontvang je 8% vakantiegeld en een eindejaarsuitkering van 8,3%.

 

Verder heeft de Universiteit Utrecht een aantrekkelijk pakket arbeidsvoorwaarden, waaronder keuze voor een goede balans tussen werk en privé (onder andere een goede verlofregeling), ontwikkelingsmogelijkheden en een uitstekende pensioenregeling. Kijk hier voor meer informatie over Werken bij de Universiteit Utrecht.

Werkgever

Een betere toekomst voor iedereen. Die ambitie motiveert onze wetenschappers bij hun toponderzoek en het geven van inspirerend onderwijs. Bij de Universiteit Utrecht werken diverse disciplines intensief samen aan maatschappelijk belangrijke thema’s. Onze focus ligt op Dynamics of Youth, Institutions for Open Societies, Life Sciences en Sustainability.

 

De faculteit Diergeneeskunde is de enige instelling in Nederland die dierenartsen opleidt. Daarnaast werken onderzoekers samen aan vernieuwend, wetenschappelijk onderzoek rondom de thema’s One Health, One Medicine en Veterinary Biomedicine. Bovendien levert de faculteit specialistische klinische zorg in het grootste academische dierenziekenhuis van Europa: het Universitair Diergeneeskundig Centrum Utrecht. Aandacht voor ziekte, gezondheid en welzijn van het dier en zijn omgeving vormt de basis onder de drie pijlers van onze faculteit: onderwijs, onderzoek en diergezondheidszorg. De faculteit telt circa 1.500 studenten en 900 medewerkers. 

 

Het departement Geneeskunde van Gezelschapsdieren is onderdeel van de faculteit Diergeneeskunde en omvat een opleidingsinstituut, een researchinstituut en een academisch dierenziekenhuis. Hier werken ruim 90 dierenartsen. Zij verzorgen het onderwijs aan studenten en coassistenten, het onderzoek en de patiëntenzorg.

De afdeling Diagnostische Beeldvorming van het departement Geneeskunde van Gezelschapsdieren verricht per jaar ruim 9.000 beeldvormende diagnostische onderzoeken (conventionele röntgendiagnostiek, echografie, CT, MRI, scintigrafie/SPECT) bij gezelschapsdieren en paarden.

Specificaties

  • Onderwijs
  • Gezondheid
  • 38—40 uur per week
  • €2588—€2840 per maand
  • Universitair
  • 963139

Werkgever

Universiteit Utrecht

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Domplein 29, 3512 JE, Utrecht

Bekijk op Google Maps

Interessant voor jou