Promovendus Arbeidsrecht

Promovendus Arbeidsrecht

Geplaatst Deadline Locatie
25 jun 20 jul Amsterdam

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 20 jul 2017).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Functieomschrijving

Per 1 september 2017 bestaat bij de leerstoelgroep Arbeidsrecht en socialezekerheidsrecht van de  Faculteit der Rechtsgeleerdheid een vacature voor een promovendus arbeidsrecht.

Werkzaamheden

  • Het onder begeleiding verrichten van wetenschappelijk onderzoek met als einddoel een proefschrift. Het – in overleg vast te stellen – thema van dit proefschrift dient zich te bevinden op het terrein van het vigerende onderzoeksprogramma Naar een toekomstbestendige vormgeving van de arbeidsbetrekking (dit onderzoeksprogramma is nog niet gepubliceerd. Geïnteresseerden in deze vacature kunnen het onderzoeksprogramma opvragen bij het secretariaat;
  • het volgen van de onderzoeksopleiding Rechtsgeleerdheid;
  • het geven van onderwijs binnen het studieprogramma van de faculteit;
  • het actief deelnemen aan seminars, presentaties en andere vanuit de leerstoelgroep geïnitieerde werkzaamheden.

Specificaties

Universiteit van Amsterdam (UvA)

Functie-eisen

  • Een afgestudeerde jurist met kennis van en affiniteit met het arbeidsrecht;
  • een goede schriftelijke uitdrukkingsvaardigheid, bij voorkeur ook in het Engels;
  • een passieve kennis van het Duits en Frans en/of een andere EU-taal;
  • de bereidheid in het kader van het onderzoek te reizen.

Affiniteit met het snijvlak van arbeidsrecht met andere rechtsgebieden strekt tot aanbeveling.

Arbeidsvoorwaarden

De aanstelling is voor 38 uur per week en geschiedt in tijdelijke dienst aanvankelijk voor de duur van een jaar, waarvan de eerste vier maanden gebruikt worden voor het schrijven van een opleidings- en begeleidingsplan (OBP). Bij een positieve screening van het OBP wordt het contract verlengd voor één en vervolgens twee jaar. Het bruto maandloon bedraagt op basis van 38 uur per week €2.222 in het eerste jaar en stijgt tot €2.840 in het laatste jaar, exclusief een vakantietoeslag van 8% en een eindejaarsuitkering van 8,3%.

De CAO Nederlandse Universiteiten is van toepassing.

Aanstellingsdatum is 1 september 2017.

Werkgever

Universiteit van Amsterdam

Met meer dan 5000 werknemers, 30.000 studenten en een budget van ruim 600 miljoen euro, is de Universiteit van Amsterdam (UvA) een intellectueel knooppunt binnen Nederland. De UvA heeft zeven faculteiten waar onderwijs en onderzoek plaatsvinden op het gebied van geesteswetenschappen, sociale wetenschappen, economie en bedrijfskunde, rechtsgeleerdheid, natuurwetenschappen, geneeskunde en tandheelkunde. Midden in Amsterdam, op locaties waar disciplines samenkomen en elkaar beïnvloeden.  

De studenten en medewerkers van de UvA zijn onafhankelijke denkers en competente rebellen. Zij durven het aan om dogma’s in twijfel te trekken en nemen geen genoegen met simpele antwoorden of standaardoplossingen. Werken bij de UvA betekent werken in een onafhankelijk, creatief, innovatief en internationaal klimaat. Kenmerkend is de open sfeer en een authentieke betrokkenheid met de stad Amsterdam en de samenleving.

Afdeling

Faculteit der Rechtsgeleerdheid

 De leerstoelgroep Arbeidsrecht en socialezekerheidsrecht van de  Faculteit der Rechtsgeleerdheid verricht onderzoek en verzorgt onderwijs in de bachelor, de master Arbeidsrecht en de master Arbeid & onderneming. Voorts is zij actief in postacademisch onderwijs en neemt zij actief deel aan het maatschappelijk debat.

Specificaties

  • PhD; Onderwijs
  • Recht
  • max. 38 uur per week
  • €2222—€2840 per maand
  • Universitair
  • 17-344

Werkgever

Universiteit van Amsterdam (UvA)

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Spui 21, 1012 WX, Amsterdam

Bekijk op Google Maps

Interessant voor jou