Business Developer

Business Developer

Geplaatst Deadline Locatie
15 sep 8 okt Amsterdam

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 8 okt 2017).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Functieomschrijving

Innovation Exchange Amsterdam (IXA) van de Universiteit van Amsterdam (UvA) zoekt een (oud)entrepreneur met een groot netwerk en een wetenschappelijke achtergrond in de Geesteswetenschappen.

De Faculteit Geesteswetenschappen is in 2016, samen met IXA-UvA en ACE (Amsterdam Center for Entrepeneurship), het Venture Lab Humanities gestart met als doel het stimuleren en faciliteren van ondernemerschap uit de geesteswetenschappen. Wij zoeken een collega die in staat is om ondernemende studenten en wetenschappers uit de Geesteswetenschappen te begeleiden, te ondersteunen en te stimuleren bij de start van hun onderneming. U werkt daarbij nauw samen met uw collega’s van het Venture Lab Humanities en het team van IXA-UvA business developers.

Specificaties

Universiteit van Amsterdam (UvA)

Functie-eisen

U heeft een afgeronde studie in de Geesteswetenschappen. Tevens heeft u ervaring in het bedrijfsleven of bij een culturele instelling, of in uw eigen start-up (liefst in de creatieve industrie). U hebt daarnaast kennis en ervaring op het gebied van het ontwikkelen van new business en valorisatie-trajecten en u beschikt over een groot netwerk in de branche.

Wij zoeken een enthousiaste collega die in staat is om (veelal jonge) mensen te begeleiden, te motiveren op hun weg naar ondernemerschap en te matchen met geslaagde ondernemers. Het betreft een veelzijdige functie in een boeiende, op ontwikkeling gerichte, organisatie.

Van u wordt verwacht dat u beschikt over:

  • een relevante wetenschappelijke opleiding op het gebied van de Geesteswetenschappen;
  • minimaal 5 jaar ervaring in het begeleiden/coachen van ondernemende mensen;
  • ervaring met het ontwikkelen van business-concepten en businessplannen;
  • een ruim, relevant en actueel netwerk;
  • ervaring met acquisitie;
  • goede communicatieve vaardigheden in het Nederlands en Engels (zowel mondeling als schriftelijk);
  • zelfstandige, ondernemende en dienstverlenende instelling.

Arbeidsvoorwaarden

De werkzaamheden maken deel uit van de organieke functie van Medewerker Kennisvalorisatie 2.

Het bruto salaris bedraagt, afhankelijk van opleiding en ervaring bij aanvang van het dienstverband, minimaal €4.210 en maximaal €5.405 (schaal 12) per maand op basis van volledige werktijd (38 uur). De UvA biedt verder een uitgebreid pakket secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een ruime vakantieregeling en een eindejaarsuitkering. De Cao Nederlandse Universiteiten is van toepassing.

Het betreft een tijdelijke aanstelling voor de periode van een jaar. Verlenging met één jaar en daarna aansluitend een vast dienstverband behoort, bij goed functioneren, tot de mogelijkheden.

Werkgever

Universiteit van Amsterdam

Met meer dan 5000 werknemers, 30.000 studenten en een budget van ruim 600 miljoen euro, is de Universiteit van Amsterdam (UvA) een intellectueel knooppunt binnen Nederland. De UvA heeft zeven faculteiten waar onderwijs en onderzoek plaatsvinden op het gebied van geesteswetenschappen, sociale wetenschappen, economie en bedrijfskunde, rechtsgeleerdheid, natuurwetenschappen, geneeskunde en tandheelkunde. Midden in Amsterdam, op locaties waar disciplines samenkomen en elkaar beïnvloeden.  

De studenten en medewerkers van de UvA zijn onafhankelijke denkers en competente rebellen. Zij durven het aan om dogma’s in twijfel te trekken en nemen geen genoegen met simpele antwoorden of standaardoplossingen. Werken bij de UvA betekent werken in een onafhankelijk, creatief, innovatief en internationaal klimaat. Kenmerkend is de open sfeer en een authentieke betrokkenheid met de stad Amsterdam en de samenleving.

http://www.uva.nl/home

Afdeling

Innovation Exchange Amsterdam

De Universiteit van Amsterdam (UvA) heeft als één van haar doelstellingen om vanuit onderwijs en onderzoek maatschappelijke en economische meerwaarde te creëren. Innovation Exchange Amsterdam (IXA) is de afdeling waar de UvA deze valorisatietaak belegd heeft.

IXA ondersteunt onderzoekers actief bij het vinden van financiering voor hun onderzoek en/of samenwerkingspartners om hun kennis/vinding verder te ontwikkelen, bij het vermarkten van onderzoeksresultaten via licenties en spin off bedrijven, en bij het opzetten van ondernemingen en zoeken naar samenwerkingsverbanden.

IXA is ook het aanspreekpunt voor bedrijven en instellingen die processen of systemen willen verbeteren, fundamenteel onderzoek willen laten uitvoeren of willen samenwerken met UvA en HvA onderzoekers.

Bij IXA office UvA-HvA werken 20 medewerkers in drie expertiseteams: subsidie, juridisch en business development.

http://grant-support.uva.nl/

Specificaties

  • Onderwijs
  • max. 19 uur per week
  • €4210—€5405 per maand
  • Universitair
  • 17-452

Werkgever

Universiteit van Amsterdam (UvA)

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Spui 21, 1012 WX, Amsterdam

Bekijk op Google Maps

Interesting for you