Junior onderzoeker Psychopathologie en Psychologische interventies

Junior onderzoeker Psychopathologie en Psychologische interventies

Geplaatst Deadline Locatie
5 okt 10 nov Amsterdam

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 10 nov 2017).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Functieomschrijving

De afdeling Ontwikkelingspsychologie zoekt een junior onderzoeker voor 22.8 tot 38 uur per week (0.6 tot 1.0 fte) voor een periode van 12 maanden, startend 1 januari 2018.

De junior onderzoeker zal aangesteld worden op het UvA Care-project op een interne subsidie van het College van Bestuur van de Universiteit van Amsterdam. Het UvA Care-project is een samenwerking tussen de afdeling Ontwikkelingspsychologie van de UvA, Bureau Studentenartsen en Bureau Studentenpsychologen. Het doel is het opzetten van een grootschalige screeningsprocedure gericht op psychopathologie zoals angst, depressie en verslaving bij studenten en promovendi, gecombineerd met aansluitende online psychologische interventies. De taken van de junior onderzoeker bestaan uit het meehelpen met het (door)ontwikkelen van de (infrastructuur voor) screening en interventies, afnemen van diagnostische interviews, recruitment van deelnemers, datacoördinatie, data management, data cleaning en het ondersteunen van de senior project coördinator.

Specificaties

Universiteit van Amsterdam (UvA)

Functie-eisen

De junior onderzoeker

  • is afgestudeerd in de (klinische) psychologie of aanverwante richting (een Research Master is  duidelijk een pre);

  • heeft aantoonbare ervaring met het opzetten en uitvoeren van behandelonderzoek in de klinische praktijk, e.g., randomized controlled trials (RCTs);

  • heeft uitstekende klinische, contactuele vaardigheden en schrijfvaardigheid in zowel Nederlands als Engels;

  • heeft interesse in depressie, angst en verslaving bij jongvolwassenen;

  • heeft interesse om samen mogelijkheden te verkennen om een beursaanvraag te schrijven voor een aiopositie;

  • spreekt Nederlands.

Klinische behandelervaring is een pre.

Arbeidsvoorwaarden

Aanstelling in de functie van Onderwijs-/onderzoeksmedewerker geschiedt in tijdelijke dienst voor een periode van 12 maanden. Afhankelijk van uw ervaring bedraagt het salaris minimaal €2.161 en maximaal €2.588 bruto per maand bij een 38-urige werkweek.

De Cao Nederlandse Universiteiten is van toepassing.

Werkgever

Universiteit van Amsterdam

Met meer dan 5000 werknemers, 30.000 studenten en een budget van ruim 600 miljoen euro, is de Universiteit van Amsterdam (UvA) een intellectueel knooppunt binnen Nederland. De UvA heeft zeven faculteiten waar onderwijs en onderzoek plaatsvinden op het gebied van geesteswetenschappen, sociale wetenschappen, economie en bedrijfskunde, rechtsgeleerdheid, natuurwetenschappen, geneeskunde en tandheelkunde. Midden in Amsterdam, op locaties waar disciplines samenkomen en elkaar beïnvloeden.  

De studenten en medewerkers van de UvA zijn onafhankelijke denkers en competente rebellen. Zij durven het aan om dogma’s in twijfel te trekken en nemen geen genoegen met simpele antwoorden of standaardoplossingen. Werken bij de UvA betekent werken in een onafhankelijk, creatief, innovatief en internationaal klimaat. Kenmerkend is de open sfeer en een authentieke betrokkenheid met de stad Amsterdam en de samenleving.

http://www.uva.nl/home

Afdeling

Afdeling Psychologie

Op de afdeling Psychologie werken getalenteerde en internationaal bekende onderzoekers op een eigenwijze manier aan een beter begrip van de menselijke geest en menselijk gedrag. De kritische UvA-student wordt door hen geschoold in deze zoektocht waarbij zelfstandig nadenken verwacht wordt en niets of niemand boven kritiek verheven is.

http://www.uva.nl/disciplines/psychologie

Specificaties

  • Onderzoek, ontwikkeling, innovatie
  • Gedrag en maatschappij
  • 22.8—38 uur per week
  • €2161—€2588 per maand
  • Universitair
  • 17-490

Werkgever

Universiteit van Amsterdam (UvA)

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Spui 21, 1012 WX, Amsterdam

Bekijk op Google Maps

Interesting for you