Post-doc Onderzoeker "Big data in Work and Health research" (0,6 of 0,7 fte voor 18 maanden)

Post-doc Onderzoeker "Big data in Work and Health research" (0,6 of 0,7 fte voor 18 maanden)

Geplaatst Deadline Locatie
19 jul 20 aug Tilburg

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 20 aug 2017).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Wij zoeken een onderzoeker voor het project ‘The effect of the return to work process on full and sustainable work resumption among workers on sick leave due to mental health problems’ binnen de Academische Werkplaats Arbeid en Gezondheid.

Functieomschrijving

Als onderzoeker werkt u zelfstandig maar onder begeleiding van het projectteam aan het onderzoek. U zet het onderzoek op, werkt nauw samen met de participerende arbodiensten, voert analyses uit op grote databestanden en organiseert de focusgroepen. U schrijft Engelstalige en Nederlandstalige publicaties en bent ook actief betrokken bij het verspreiden van de opgedane kennis uit het onderzoek in Nederland en Engeland.

Specificaties

Tilburg University

Functie-eisen

Wij zoeken voor deze functie een onderzoeker die gepromoveerd is en een sterk kwantitatief onderzoeksprofiel heeft. U hebt een achtergrond in de methodologie, statistiek, psychologie, medische wetenschappen, gezondheidswetenschappen of andere voor de functie relevante achtergrond. U hebt bij voorkeur ervaring met het werken met grote databestanden en ervaring met praktijkgericht onderzoek. U bent proactief, heeft een sterk analytisch vermogen, beschikt over goede contactuele eigenschappen, doorzettingsvermogen en u houdt van organiseren. Aantoonbare kennis en ervaring met het onderwerp arbeid en gezondheid is een pré.

Arbeidsvoorwaarden

Dienstverband voor bepaalde tijd: 18 maanden.

U wordt aangesteld bij het departement Tranzo van de Tilburg School of Social and Behavioral Sciences van Tilburg University. Het betreft een dienstverband volgens het UFO-profiel (universitair functie ordenen) Onderzoeker 3, met een inschaling bij aanvang van maximaal € 4210,- bruto per maand bij een voltijdse aanstelling, daadwerkelijke inschaling is afhankelijk van werkervaring. De voorkeur gaat uit naar een indiensttreding per 1 november 2017 en is voor de duur van 18 maanden.

Afdeling

Tilburg School of Social and Behavioral Sciences

Tilburg University is een moderne gespecialiseerde universiteit. Het onderwijs en onderzoek van de Tilburg School of Social and Behavorial Sciences (TSB) zijn georganiseerd rond de thema’s Health, Care & Well-Being, en People, Work, & Organizations. Met een inspirerende werkomgeving daagt de school haar medewerkers uit om hun ambities te verwezenlijken. Betrokkenheid en samenwerking zijn daarbij belangrijke uitgangspunten.

Tilburg School of Social and Behavioral Sciences

 

Tranzo

Tranzo is het wetenschappelijk centrum voor zorg en welzijn binnen Tilburg School of Social and Behavioral Sciences. De missie van Tranzo is het verbinden van wetenschap en praktijk op het gebied van zorg en welzijn. Door in co-creatie met de praktijk te werken aan kennisontwikkeling en -uitwisseling wordt beoogd het evidence-based werken te bevorderen. Hierbij is de interactie tussen drie partijen van wezenlijk belang: onderzoekers, professionals (als zorgverleners en beleidsmedewerkers) en de burger of de patiënt (de vraagzijde).

 

Binnen Tranzo wordt structureel samengewerkt met meer dan 60 partners in zogenaamde academische werkplaatsen. Binnen academische werkplaatsen wordt op basis van gelijkwaardigheid samengewerkt met partijen uit het veld aan een langlopend onderzoeksprogramma en een infrastructuur voor kennisuitwisseling. Bij Tranzo werken 160 (parttime) medewerkers aan onderzoeks- en kennisuitwisselingsactiviteiten, waaronder 90 onderzoeksprojecten en meer dan 10 symposia per jaar.

Specificaties

  • Postdoc
  • Gezondheid
  • 24—28 uur per week
  • Universitair
  • 10801

Werkgever

Tilburg University

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Warandelaan 2, 5037 AB, Tilburg

Bekijk op Google Maps

Interesting for you