Businesscontroller TSH (0,8 - 1,0 fte)

Businesscontroller TSH (0,8 - 1,0 fte)

Geplaatst Deadline Locatie
6 okt 29 okt Tilburg

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 29 okt 2017).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

De businesscontroller geeft leiding aan het TSH-team Finance & Control. Je bent verantwoordelijk voor het opstellen van businesscases voor het bestuur van de faculteit en het aanleveren van relevante management-informatie en werkt daarbij nauw samen met de faculteitsdirecteur.

Functieomschrijving

De businesscontroller geeft leiding aan het TSH-team Finance & Control. Je bent verantwoordelijk voor het opstellen van businesscases voor het bestuur van de faculteit en het aanleveren van relevante management-informatie en werkt daarbij nauw samen met de faculteitsdirecteur. Je adviseert over het financieel beleid en het facultaire verdeelmodel. Je geeft leiding aan het facultaire F&C-team en voert de regie over de facultaire P&C-cyclus (begroting-marap-jaarrekening).

Je werkt stelselmatig en doelgericht aan verbetering van de facultaire administratieve organisatie in brede zin en de daarbij behorende systemen, werkwijzen en procedures. Dit gebeurt in nauwe samenwerking met de andere controllers en het gemeenschappelijke Finance Service Center.

Specificaties

Tilburg University

Functie-eisen

De controller die wij zoeken kan zelfstandig werken, maar is geen solist. Je bent integer, pro-actief en analytisch ingesteld. Je kunt goed structureren en stelt prioriteiten. Je kunt personen en opdrachten vanuit verschillende invalshoeken benaderen en vandaaruit inhoud en betekenis geven aan cijfers. Je hebt een zakelijke en objectieve instelling en behoudt het overzicht. Je combineert dat met een “hands-on” instelling. Je bent gericht op samenwerking en bent de verbindende factor binnen en buiten het team. Je motiveert je mensen en bent in staat met hen te “sparren” over hun werk en spreekt hen aan als dat nodig is. Je hebt oog voor de cultuur binnen de faculteit en daarbuiten. Je hebt uitstekende communicatieve vaardigheden, gecombineerd met een stevige persoonlijkheid. Je hebt interesse om te werken bij een organisatie die op een hoger niveau wil komen.

Een uitstekende beheersing van Excel en SAP is een vereiste. Naast relevante werkervaring ben je in het bezit van een academische opleiding bedrijfseconomie. Je hebt aantoonbare leidinggevende ervaring en je beschikt over een goede beheersing van de Nederlandse en de Engelse taal in woord en geschrift.

Arbeidsvoorwaarden

Dienstverband voor bepaalde tijd: 1 jaar met uitzicht op verlenging bij goed functioneren.

De Universiteit van Tilburg behoort tot de top van Nederlands werkgevers en kent een buitengewoon goed arbeidsvoorwaardenpakket. Het betreft een dienstverband voor de duur van 1 jaar met uitzicht op verlenging bij goed functioneren. Het salaris is, afhankelijk van ervaring, maximaal € 5.405,- bruto per maand bij een voltijdse aanstelling. Salariëring geschiedt conform schaal 12 van de salaristabel van de Vereniging van Samenwerkende Nederlandse Universiteiten.

Werkgever

Tilburg University

Tilburg University draagt bij aan het oplossen van maatschappelijke vraagstukken. Dat doen we vooral door het ontwikkelen en overdragen van kennis en het samenbrengen van mensen uit verschillende vakgebieden en organisaties. Daarom nodigen we bedrijven, organisaties, overheden en burgers uit samen met ons te werken aan nieuwe inzichten en waardevolle antwoorden voor de maatschappij. Die innovatie vinden we door te onderzoeken, te leren en te begrijpen: Understanding Society.

https://www.tilburguniversity.edu/nl/over/organisatie-tilburg-university/werken-bij/

Afdeling

Divisie Finance & Control

De missie van Finance & Control is om binnen het gekozen besturingsconcept en met oog voor externe ontwikkelingen, kansen, risico’s en relevante wet- en regelgeving door middel van de financiële bedrijfsvoering het College van Bestuur, de decanen, het management en de medewerkers te ondersteunen bij het realiseren van de strategische doelstellingen en de primaire activiteiten onderwijs, onderzoek en valorisatie. Dit door middel van financieel-economische beleidsadviezen, de keuze en inrichting van de financiële systemen en de uitvoering van de financieel-administratieve beheerstaken.

Belangrijke aandachtsgebieden van Finance & Control zijn externe bekostiging, interne middelenverdeling, tarievenbeleid onderwijs en onderzoek, planning& controlcyclus, risicomanagement, functioneel beheer financiële systemen, financiële (project)administratie, treasury, belastingen (VPB/BTW) en verzekeringen, business control en institutional research.

Organisatie

De divisie kent een platte organisatiestructuur bestaande uit stafafdeling F&C, Service Center Finance en compacte F&C teams per faculteit en divisie voor de P&C-cyclus en de projectadministratie binnen de beheerseenheden.

Aandachtsgebieden van Finance & Control zijn externe bekostiging, interne allocatiemodellen Tilburg University en faculteiten, tarievenbeleid onderwijs, onderzoek en instellingstarieven collegegeld, 1-oktobertelling en marktaandelen studentenaantallen, landelijke en internationale rankings, financiële planning& controlcyclus (TMP, begroting, management rapportages, jaarrekening) universiteit, faculteiten en divisies, risicomanagement, financiële administratie, tijdschrijven, financiële projectbegrotingen en verantwoordingen, accountantsverklaringen, treasury, BTW en VPB, betalingsverkeer en financieringsvraagstukken.

Specificaties

  • Financiën; Management
  • Economie
  • 32—40 uur per week
  • €4210—€5405 per maand
  • Universitair
  • 11501

Werkgever

Tilburg University

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Warandelaan 2, 5037 AB, Tilburg

Bekijk op Google Maps

Interessant voor jou