Practitioner Scientist - Senior onderzoeker Tranzo (0,8 fte - 1,0 fte)

Practitioner Scientist - Senior onderzoeker Tranzo (0,8 fte - 1,0 fte)

Geplaatst Deadline Locatie
14 feb 25 feb Tilburg

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 25 feb 2018).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Voor Tilburg School of Social and Behavioral Sciences zijn wij op zoek naar een Practitioner Scientist – Senior onderzoeker Tranzo 0,8 fte – 1,0 fte voor 12 maanden met mogelijkheden tot verlenging

Functieomschrijving

Binnen de AW Ouderen wordt veel wetenschappelijke kennis ontwikkeld over de verpleeghuiszorg. We zoeken een senior onderzoeker die deels werkzaam is op de universiteit en deels bij de participerende zorgorganisaties van de AW Ouderen. U maakt deel uit van het kernteam van de AW Ouderen. Binnen de universiteit houdt u zich bezig met het begeleiden van onderzoekers, acquisitie en signaleren van kansen voor nieuw onderzoek binnen de leerstoel van Katrien Luijkx. Ook denkt u op strategisch niveau mee in het beleid, de onderzoeksagenda en de ontwikkelingen van de AW Ouderen. Bij de zorgorganisaties stimuleert en ondersteunt u organisaties om meer onderzoeksminded te worden. U denkt mee en adviseert om de ontwikkeling en het gebruik van wetenschappelijke kennis een structurele plek te geven in de zorgorganisaties. U onderhoudt contacten in gelijkwaardigheid, koppelt vraag en aanbod van kennis aan elkaar en u signaleert mogelijkheden voor kennisuitwisseling. U formuleert onderzoeksvragen samen met en in de zorgpraktijk en zoekt samen naar mogelijkheden om deze te beantwoorden. Het betreft een nieuwe functie: het eerste jaar bestaan de werkzaamheden uit het afstemmen met de zorgorganisaties hoe de functie het beste ingevuld kan worden. Je werkt nauw samen in een team met twee andere practitioner scientists. Samen met de andere practitioner scientists en de zorgorganisatie analyseert en onderhandelt u over de werkwijze. Hierbij streeft u naar een win-win situatie en een aansluitende werkwijze per zorgorganisatie.

Specificaties

Tilburg University

Functie-eisen

Voor deze functie zoeken we een gepromoveerd onderzoeker met een opleiding in bijvoorbeeld sociale- of gezondheidswetenschappen. U heeft aantoonbare kennis en deskundigheid op het gebied van praktijkgericht onderzoek en/of onderzoek in de ouderenzorg. U kunt een brug slaan tussen wetenschap en praktijk door wetenschappelijke kennis praktisch te vertalen naar de zorg en door vragen vanuit de zorg te vertalen naar wetenschappelijke onderzoeksvragen. We zoeken een netwerker en verbinder die makkelijk kan schakelen tussen  ouderen, zorgprofessionals, managers en onderzoekers; u heeft goede contactuele eigenschappen en u kunt goed samenwerken met mensen met een verschillende achtergrond, functie en ervaring. U bent ondernemend, werkt zelfstandig en heeft een creatieve visie. U vindt het prettig om als een pionier te werk te gaan. U heeft affiniteit met ouderenzorg, de praktijk van de ouderenzorg en wetenschappelijk onderzoek.

Arbeidsvoorwaarden

Dienstverband voor bepaalde tijd: 1 jaar.

U wordt aangesteld bij het departement Tranzo van de Tilburg School of Social and Behavioral Sciences van Tilburg University. Het betreft een dienstverband van 32 tot 40 uur  per week voor 12 maanden volgens het UFO-profiel (universitair functie ordenen) onderzoeker 2, met een inschaling van maximaal € 5.405,- bruto per maand bij een voltijdse aanstelling. Daadwerkelijke inschaling is afhankelijk van kennis en relevante werkervaring. De voorkeur gaat uit naar een indiensttreding per 1 april 2018. Bij goed functioneren en voortzetting van de financiering is er uitzicht op verlenging van de arbeidsovereenkomst.

Werkgever

Tilburg School of Social and Behavioral Sciences

Tilburg University is een moderne gespecialiseerde universiteit. Het onderwijs en onderzoek van de Tilburg School of Social and Behavorial Sciences (TSB) zijn georganiseerd rond de thema’s Health, Care & Well-Being, en People, Work, & Organizations. Met een inspirerende werkomgeving daagt de school haar medewerkers uit om hun ambities te verwezenlijken. Betrokkenheid en samenwerking zijn daarbij belangrijke uitgangspunten.

Tilburg School of Social and Behavioral Sciences

Afdeling

Tranzo

Tranzo is het wetenschappelijk centrum voor zorg en welzijn binnen Tilburg School of Social and Behavioral Sciences. De missie van Tranzo is het verbinden van wetenschap en praktijk op het gebied van zorg en welzijn. Door in co-creatie met de praktijk te werken aan kennisontwikkeling en -uitwisseling wordt beoogd het evidence-based werken te bevorderen. Hierbij is de interactie tussen drie partijen van wezenlijk belang: onderzoekers, professionals (als zorgverleners en beleidsmedewerkers) en de burger of de patiënt (de vraagzijde).

 

Binnen Tranzo wordt structureel samengewerkt met meer dan 60 partners in zogenaamde academische werkplaatsen. Binnen academische werkplaatsen wordt op basis van gelijkwaardigheid samengewerkt met partijen uit het veld aan een langlopend onderzoeksprogramma en een infrastructuur voor kennisuitwisseling. Bij Tranzo werken 160 (parttime) medewerkers aan onderzoeks- en kennisuitwisselingsactiviteiten, waaronder 90 onderzoeksprojecten en meer dan 10 symposia per jaar.

Tranzo

Specificaties

  • Onderzoek, ontwikkeling, innovatie
  • Gedrag en maatschappij
  • 32—40 uur per week
  • Gepromoveerd
  • 12681

Werkgever

Tilburg University

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Warandelaan 2, 5037 AB, Tilburg

Bekijk op Google Maps

Interesting for you