EU grant consultant/manager

EU grant consultant/manager

Geplaatst Deadline Locatie
28 sep 27 nov Delft

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 27 nov 2017).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Uniresearch - EU grant consultant/manager (Delft, 32-40 uur)

Functieomschrijving

PhD/Master met goede communicatieve vaardigheden; Internationale werkomgeving; Multidisciplinaire projectteams; Aansprekende projecten & opdrachtgevers door heel Europa en 18 collega’s die je uitdagen.

Wij zoeken uitblinkers die op zoek zijn naar een uitdaging. Uniresearch is een professionele dienstverlener met 18 hoogopgeleide medewerkers. Delft is onze vestigingsplaats. Met ruim 20 jaar ervaring zijn wij één van Europa’s toonaangevende aanbieders van diensten op het gebied van subsidieverwerving en het hieruit volgende management van onderzoek- en demonstratieprojecten. Al onze projecten zijn gericht op het leveren van een bijdrage aan de oplossing van maatschappelijke uitdagingen binnen de thema’s mobiliteit & transport (weg, rail, water), maritieme technologie (incl. diepzeemijnbouw), milieu en energie. Onze professionals werken in multidisciplinaire teams en hebben daarom een brede visie op het onderliggende vraagstuk van de subsidieaanvraag en het te ontwikkelen project. 

Als consultant verdiep je je in de producten, processen, innovatiestrategie en samenwerkingsverbanden van onze opdrachtgevers. Je levert een belangrijke bijdrage aan het “winnen” van publieke financiering in tenderverband door o.a. R&D projectconcepten te ontwerpen vanuit de innovatiestrategie van de opdrachtgever (vaak een consortia van Europese partijen). Deze vertaal je in een onderzoek- of demonstratieprogramma en bedenk je implementatiestrategieën voor de te ontwikkelen of te demonstreren technologie. Dit alles in nauwe samenwerking met een Europees consortia van partijen en als onderdeel van een team van professionele collega’s.

In jouw rol van manager van Europees geco-financieerd contractonderzoek neem je zelf actief deel aan de totstandkoming van baanbrekende innovaties. In deze rol zul je verantwoordelijk zijn voor het efficiënt en effectief laten verlopen van het interdisciplinaire innovatieproject door orde aan te brengen in de vaak complexe processen. Daarnaast moet je kunnen aanvoelen wat mensen en partijen motiveert en is het belangrijk valkuilen te spotten voordat anderen die opmerken. Het is jouw taak om een constructieve sfeer te creëren in het consortium waarin projectdeelnemers steeds meer het gevoel krijgen onderdeel te worden van een team met een gezamenlijk einddoel.

Het werk kenmerkt zich door diepgang en afwisseling. Als consultant/manager krijg je de kans om in een internationale omgeving te werken met zowel toponderzoekers als met leading industries. Bij projecten en opdrachtgevers zul je meerjarig betrokken blijven zodat je alle aspecten van het innovatietraject van idee naar projectresultaat actief meemaakt.

Wij verwachten dat je je zult ontwikkelen tot senior consultant/manager.

Kijk voor meer informatie over onze projecten op www.uniresearch.nl of op de diverse project websites (zoals o.a., www.hpem2gas.eu, www.blue-nodules.eu, www.ecochamps.eu, www.demcopem-2mw.eu, www.smartrail-project.eu, www.am4infra.eu en www.ruggedised.eu)

Specificaties

Uniresearch

Functie-eisen

Om onze groei te ondersteunen zoeken wij een collega met een achtergrond in bij voorkeur één of meerdere van de volgende kennisgebieden: hightech engineering, manufacturing, transportmiddelen & infrastructuur, chemie, fysica, milieu, energie en/of materialen-technologie.

Competenties:

  • afgerond promotieonderzoek of minimaal WO- master titel, bij voorkeur in een bovenvermeld vakgebied;
  • ervaring met het aanvragen en managen van (Europese) innovatiesubsidies zoals het Europese Kader Programma, Horizon2020 of CEF is een pre;
  • team-player, die gemakkelijk initiatief neemt;
  • conceptuele en strategische denker;
  • sterk ontwikkeld vermogen om te analyseren, creëren en organiseren;
  • uitstekende spreek- en schrijfvaardigheden zowel in het Nederlands als in het Engels;
  • zelfkritische instelling met de wil om kwaliteit te leveren;
  • ambitieus en leergierig;
  • humor en creativiteit: ons werk is tenslotte serieus genoeg!

Arbeidsvoorwaarden

Wat kun je van ons verwachten:

  • professionele en dynamische organisatie die ruimte biedt voor zelfstandigheid en eigen initiatief;
  • groeiende onderneming die ruimte biedt voor zelfontplooiing;
  • aandacht voor training en coaching door ervaren collega’s;
  • jong en enthousiast team;
  • concurrerend salaris met goede arbeidsvoorwaarden;
  • een jaarcontract dat na gebleken geschiktheid wordt omgezet in een vast dienstverband.

Werkgever

Werken bij Uniresearch

Je werkt met hoogopgeleide, ambitieuze en gelijkgestemde collega's, in multi-disciplinaire en internationale teams. Er heerst een vriendelijke, open bedrijfscultuur met veel ruimte voor eigen initiatief.

Wij bieden goede arbeidsvoorwaarden: w.o. flexibele arbeidstijden, een concurrerend salaris + bonus en een aantrekkelijke pensioenregeling zonder eigen bijdrage bij vast dienstverband.

Daarnaast vinden wij het vanzelfsprekend dat je wordt ondersteund in je werk met continue feedback en een ontwikkelingsprogramma op maat.

Specificaties

  • Onderzoek, ontwikkeling, innovatie
  • Natuurwetenschappen; Techniek
  • 32—40 uur per week
  • Gepromoveerd
  • SP EU grant consultant/manager

Werkgever

Locatie

Elektronicaweg 16C, 2628 XG, Delft

Bekijk op Google Maps

Interessant voor jou