Octrooigemachtigde in opleiding, fysica of elektrotechniek, werktuigbouwkunde, lucht- en ruimtevaarttechniek industrieel ontwerpen

Octrooigemachtigde in opleiding, fysica of elektrotechniek, werktuigbouwkunde, lucht- en ruimtevaarttechniek industrieel ontwerpen

Geplaatst Deadline Locatie
30 mei 29 jul 's-Hertogenbosch

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 29 jul 2017).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Octrooigemachtigde in opleiding, 1) fysica of elektrotechniek, 2) werktuigbouwkunde, lucht- en ruimtevaarttechniek industrieel ontwerpen, V.O. Patents & Trademarks

Functieomschrijving

Voor de sectie Mechanics, Physics and Electronics van onze vestigingen in Amsterdam, Eindhoven, Groningen, 's-Hertogenbosch en Leuven zijn wij op zoek naar toptalenten (m/v) voor de functie van: Octrooigemachtigde in opleiding.

Met cliënten bepreek je de laatste resultaten op het gebied van R&D. Je adviseert op basis hiervan hoe het intellectueel-eigendomsrecht toepasbaar is en verzorgt de uitvoering van de gekozen stappen. Een belangrijk onderdeel hiervan is het opstellen van octrooiaanvragen. Daarbij leg je in zorgvuldig gekozen bewoordingen de geclaimde uitvinding vast. Wetenschap en techniek, recht, taal en consultancy: meerdere disciplines in één beroep vertegenwoordigd. Je kijkt mee in de keukens van de innovatie, adviseert betreffende (on)gunstige richtingen in R&D en bouwt een IE-portefeuille op voor je cliënten. Je onderneemt waar nodig actie tegen inbreuk of tegen octrooirechten van concurrenten van cliënten waar ook ter wereld. Een intensief intern en extern opleidingstraject stelt je in staat om in 3 tot 4 jaar tijd Nederlands en Europees octrooigemachtigde te worden.

Specificaties

V.O. Patents & Trademarks

Functie-eisen

Uitdaging genoeg?
Dan stellen we je sollicitatie op prijs. Je hebt een voltooide universitaire opleiding, bij voorkeur in de fysica of elektrotechniek (standplaats Eindhoven); of werktuigbouwkunde, lucht- en ruimtevaarttechniek, industrieel ontwerpen of vergelijkbaar (overige vestigingen). Je beschikt over brede interesse in juridische en taalkundige aspecten. Naast het Nederlands heb je een uitstekende kennis van het Engels en bij voorkeur ten minste een passieve kennis van Duits en Frans. V.O. biedt je, naast de volledige opleiding tot Nederlands en Europees octrooigemachtigde, volop ruimte voor verdere professionalisering en ontwikkeling door een divers aanbod aan opleidingen en trainingen. De primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden zijn uitstekend te noemen.

Arbeidsvoorwaarden

V.O. biedt je, naast de volledige opleiding tot Nederlands en Europees octrooigemachtigde, volop ruimte voor verdere professionalisering en ontwikkeling door een divers aanbod aan opleidingen en trainingen. De primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden zijn uitstekend te noemen.

Werkgever

V.O. Patents & Trademarks

V.O. Patents & Trademarks is een van de grotere zelfstandige octrooi- en merkenbureaus binnen Europa, met vestigingen in Nederland, België en Duitsland. Tot onze cliënten behoren voor aanstaande nationale en internationale ondernemingen en kennisinstellingen.

Specificaties

  • Techniek / laboratorium; Marketing en communicatie; Onderzoek, ontwikkeling, innovatie; Juridisch personeel
  • Natuurwetenschappen; Techniek; Economie; Recht
  • max. 40 uur per week
  • Universitair
  • SP Octrooi Mechanics

Werkgever

V.O. Patents & Trademarks

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Pettelaarpark 106, 5216 PR, 's-Hertogenbosch

Bekijk op Google Maps

Interesting for you