Metrologisch Medewerker Lengte

Metrologisch Medewerker Lengte

Geplaatst Deadline Locatie
7 jul 6 aug Delft

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 6 aug 2017).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Voor de afdeling Kalibratie & Referentiematerialen zijn wij op zoek naar een enthousiaste Metrologisch Medewerker Lengte, 32-40 uur per week

Functieomschrijving

Jouw werkgebied

Jouw verantwoordelijkheid wordt het beheren en ontwikkelen van meetfaciliteiten in verschillende gebieden binnen de Lengte technologie. Dit betreft onder andere faciliteiten voor het bepalen van 3-dimensionale afmetingen zoals coördinaten meetmachines (CMM). De verscheidene faciliteiten maken gebruik van tactiele, op basis van aantasting of optische meetmethodes om afmetingen te bepalen van enkele tientallen meters tot picometers. Naast de beheer- en ontwikkelactiviteiten zul je zelfstandig hoogwaardige klantmetingen verrichten aan zowel meetsystemen voor het bepalen van geometrische grootheden als ook aan geometrische referentiestandaarden. Klanttevredenheid staat hierbij centraal.

Wat ga je doen?

Je werkt samen met een team van experts en voert metingen uit op het hoogst haalbare niveau, zowel voor commerciële opdrachten als ten behoeve van het standaardencontract met het ministerie van Economische Zaken. Na een inwerkperiode ben je in staat om deze werkzaamheden met een grote mate van zelfstandigheid op een kwalitatief hoog niveau uit te voeren. Deze werkzaamheden worden uitgevoerd in ons laboratorium te Delft maar op termijn ook op locatie van de klant in binnen- en buitenland.

Specificaties

VSL

Functie-eisen

Jouw profiel

Je hebt een afgeronde technische hbo-opleiding (bij voorkeur technische natuurkunde of werktuigbouwkunde) en minimaal 2 jaar relevante werkervaring. Je bent vakbekwaam en beschikt over parate vakinhoudelijke kennis en goede spreek- en schrijfvaardigheid in de Nederlandse en Engelse taal. Ervaring met coördinaten meetmachines of CNC (computer numerical control) is gewenst. Kennis van optische interferometrie of vision systemen is een pre. Bovendien is affiniteit met programmeren onontbeerlijk. Je bent proactief en in staat zelfsturend nieuwe kennis op te doen. Ben jij daarnaast ook praktisch ingesteld en in staat om projectmatig en in teamverband te werken, dan nodigen wij jou uit om te solliciteren.

Arbeidsvoorwaarden

Wat wij bieden

VSL biedt je de kans je persoonlijk en professioneel te ontwikkelen. Onze cultuur kenmerkt zich door zelfsturende en gedreven mensen met een groot verantwoordelijkheidsgevoel, reflectief vermogen en passie voor het vak. Samenwerken is daarbij onlosmakelijk verbonden met succes!

VSL kent een aantrekkelijk à la carte arbeidsvoorwaardenpakket met de mogelijkheid een goede balans te vinden tussen werk en privé. Het salaris past bij de zwaarte van de functie.

Werkgever

VSL

Goed en betrouwbaar meten is de kernactiviteit van VSL. Door onze kennis en ervaring op het gebied van meten (metrologie) mogen wij ons tot één van de toonaangevende topinstituten van de wereld rekenen. In opdracht van de Nederlandse overheid ontwikkelen en beheren wij de nationale meetstandaarden en zorgen wij ervoor dat deze meetstandaarden tot de top van de wereld behoren èn internationaal geaccepteerd zijn. Omdat wij over gekwalificeerde, hoogopgeleide professionals en state-of-the-art faciliteiten beschikken, zijn wij in staat onze binnen- en buitenlandse klanten nauwkeurige en onbetwiste meetresultaten te bieden. Daarmee leveren we een belangrijke bijdrage aan de betrouwbaarheid, kwaliteit en innovatie van producten en processen in bedrijfsleven en samenleving. VSL heeft een aantal kernwaarden hoog in het vaandel staan: maatschappelijk en betekenisvol, een lerende organisatie, vertrouwen, openheid en samenwerken.

VSL maakt onderdeel uit van First Dutch Innovations. Er werken bij VSL ruim 110 gepassioneerde vakmensen, waarvan bijna de helft in de afdeling Kalibratie & Referentiematerialen. De afdeling Kalibratie & Referentiematerialen wordt gekenmerkt door een diversiteit aan technologieën. Onze metrologen verrichten metingen op het gebied van elektriciteit, chemie (gasmengsels), lengte, massa, optica, tijd, stroming, straling, druk en temperatuur. De afdeling bestaat daarom uit verschillende teams die binnen de eigen technologie de nationale meetstandaarden beheren en ontwikkelen.

Specificaties

  • Onderzoek, ontwikkeling, innovatie
  • Natuurwetenschappen; Techniek
  • 32—40 uur per week
  • HBO
  • AT 136087

Locatie

Thijsseweg 11, 2629 JA, Delft

Bekijk op Google Maps

Interessant voor jou