Kwantitatief Ecoloog

Kwantitatief Ecoloog

Geplaatst Deadline Locatie
24 jul 19 aug Wageningen

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 19 aug 2017).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Functieomschrijving

Wij zoeken een ecoloog die zijn of haar kwantitatieve inslag in het analyseren van biologische processen in wil zetten voor een breed scala van (marien) ecologische onderzoeksprojecten, met een nadruk op visserij gerelateerde vraagstukken. U zal vooral worden ingezet in het analyseren van grote datasets, het modelleren van biologische processen gebaseerd op deze datasets en in toenemende mate complexere statistische analyses uitvoeren. Een goede communicatie met teamleden en met uw opdrachtgever is een vereiste. Naast het schrijven van projectrapportages wordt u uitgedaagd de resultaten van uw onderzoek te publiceren in wetenschappelijke tijdschriften en/of te presenteren op conferenties, symposia, etc.

Specificaties

Wageningen University & Research

Functie-eisen

Wij vragen een afgeronde relevante academische opleiding op Natuurwetenschappelijk gebied of in de Levenswetenschappen met een duidelijke kwantitatieve inslag. U hebt vooral ervaring in het analyseren van datasets bij voorkeur met het software pakket R. Ervaring in de aquatische of mariene ecologie is een pré. U bent ondernemend en daadkrachtig, initiatiefrijk, gericht op samenwerken, klantgericht en communicatief sterk. U werkt goed zelfstandig en heeft plezier nieuw contact te leggen met collega's in andere expertisevelden om zo uw kennis en kunde in de mariene ecologie te vergroten. U bent bereid met regelmaat voor uw werk op reis te gaan voor workshops (meerdere weken per jaar). U heeft een goede kennis van de Nederlandse en Engelse taal, zowel mondeling als schriftelijk.

Arbeidsvoorwaarden

We bieden een veelzijdige functie, waarin u zich breed kunt ontwikkelen. Daarnaast heeft u gemotiveerde collega's die samen met u projecten tot een goed einde willen brengen. U treedt in dienst bij een Payroll bedrijf. Het betreft een fulltime dienstverband met een werkweek van 32-36 uur afhankelijk van uw wensen. De duur van de functie is afhankelijk van de beschikbaarheid van onderzoeksprojecten maar de aanstelling is voor minimaal een jaar. De functie is gewaardeerd als DLO-Onderzoeker 4 (schaal 10), met een salaris van maximaal 4174,-- bruto er maand afhankelijk van kennis en ervaring en bij een 36-urige werkweek. Standplaats is IJmuiden. Voor meer informatie over de functie kunt u contact opnemen met de heer J. Asjes, MT-lid Integratie, telefoon 0317 487067. Graag ontvangen wij uw reactie op uiterlijk 20 augustus 2017. De selectiegesprekken vinden plaats op 4 september 2017 op onze vestiging in IJmuiden.

Werkgever

Wageningen University & Research

Wageningen Marine Research, is een toonaangevend, onafhankelijk onderzoeksinstituut dat zich richt op strategisch en toegepast marien ecologisch onderzoek. Het instituut is medio 2006 opgericht. Producten en diensten worden projectmatig uitgevoerd (ruim 400 onderzoeksprojecten) en zijn divers van aard: veldonderzoek, experimenten op realistische schaal, verkennende studies op lab schaal, datamanagement en modellering. Het instituut beschikt over moderne onderzoeksfaciliteiten en is ISO 9001 gecertificeerd. Wageningen Marine Research is een organisatieonderdeel van Wageningen University & Research.

Wageningen University & Research
Een wezenlijke bijdrage leveren aan de kwaliteit van leven. Dat is ons dagelijks werk. Wij zoeken binnen ons domein gezonde voeding en leef­omgeving naar antwoorden op vragen over maatschappelijke thema's als duurzame voedselproductie, klimaatverandering en alternatieve energiebronnen. Dat doen we natuurlijk niet alleen. Om dit, ook internationaal, waar te maken werken we elke dag met 6500 mensen aan de kwaliteit van leven.

Wil je hier ook je dagelijks werk van maken? Bij ons krijg je daar de ruimte voor.

Specificaties

  • Onderzoek, ontwikkeling, innovatie
  • Natuurwetenschappen
  • max. 36 uur per week
  • Universitair
  • 296455

Werkgever

Wageningen University & Research

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Droevendaalsesteeg, 6708 PB, Wageningen

Bekijk op Google Maps

Interesting for you