Leerstoelgroepcontroller

Leerstoelgroepcontroller

Geplaatst Deadline Locatie
14 sep 1 okt Wageningen

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 1 okt 2017).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Functieomschrijving

Voor de afdeling Finance & Control van de Animal Sciences Group (ASG) zoeken wij een enthousiaste, klantgerichte en accurate Leerstoelgroepconctroller (LSG-controller) voor het team van Departement Dierwetenschappen.
Als LSG-controller ben je het aanspreekpunt voor een aantal leerstoelgroepen van het Departement Dierwetenschappen m.b.t. de controllingactiviteiten (budgettering, forecasting en rapportages) en verantwoordelijk voor de periodieke bepaling van resultaat, balanspositie en de stand van het onderhanden werk van de projectenportefeuille. Je analyseert financiële (project)risico's, signaleert tijdig en komt met aanbevelingen. En je levert een bijdrage aan de financiële beoordeling van personele capaciteitsaanvragen, investeringen, offertes, projectbegrotingen en/of contracten van nieuwe onderzoeksprojecten. Ook ondersteun je de Departementscontroller bij verbeterprojecten en specifieke onderwerpen. Het proactief geven van gevraagd en ongevraagd advies is voor een jou een vanzelfsprekendheid. Je hebt oog voor de invalshoeken van het primair proces, management en financiën. Je bent sparring partner voor de hoogleraren; je bent accuraat en uitstekend in staat gedetailleerde financiële informatie te vertalen naar managementinformatie voor Hoogleraren en het management (helicopter view).
In deze functie heb je een grote mate van verantwoordelijkheid en zelfstandigheid, waarbij intensieve samenwerking met je directe F&C-collega's, de collega's van het Research Liaison Office en de Leerstoelgroepen van het Departement een belangrijke plaats inneemt.

Specificaties

Wageningen University & Research

Functie-eisen

Wij vragen een enthousiaste medewerker met:
  • HBO werk- en denkniveau, bijv. een afgeronde HBO bedrijfseconomie;
  • Minimaal 3 jaar relevante werkervaring in een grotere, complexe (project) organisatie;
  • Proactieve werkwijze en uitstekende communicatieve vaardigheden (mondeling en schriftelijk)
  • Klant- en kwaliteitsgerichte instelling;
  • Analytisch vermogen en een zorgvuldige werkwijze;
  • Zelfstandigheid en teammentaliteit;
Belangrijke competenties voor deze functie: klantgerichtheid, organisatiebewustzijn, analytisch vermogen, kwaliteitsgerichtheid, leervermogen, zorgvuldigheid, initiatief, communiceren, samenwerken.

Arbeidsvoorwaarden

Wij bieden
Een uitdagende baan in een ambitieus team. Wij bieden een tijdelijk dienstverband met een gemiddelde werkweek van 36 uur per week, met standplaats Wageningen. De duur van het dienstverband is in eerste instantie voor de periode van een jaar, met uitzicht op verlenging. Het salaris is afhankelijk van opleiding en ervaring en bedraagt maximaal € 4.174,- per maand bij een volledige werkweek (schaal 10).
Naast een marktconform salaris bieden wij je goede studie- en verlofregelingen en een pensioenregeling bij het ABP Pensioenfonds

Werkgever

Wageningen University & Research

Wageningen University & Research
De missie van Wageningen University & Research is 'To explore the potential of nature to improve the quality of life'. Binnen Wageningen University & Research bundelen Wageningen University en gespecialiseerde onderzoeksinstituten van Stichting Wageningen Research hun krachten om bij te dragen aan de oplossing van belangrijke vragen in het domein van gezonde voeding en leefomgeving.
Met ongeveer 30 vestigingen, 5.000 medewerkers en 10.000 studenten behoort Wageningen University & Research wereldwijd tot de aansprekende kennisinstellingen binnen haar domein. De integrale benadering van de vraagstukken en de samenwerking tussen verschillende disciplines vormen het hart van de unieke Wageningen aanpak.
Kijk voor meer informatie over werken bij Wageningen University & Research op www.wur.nl/nl/Werken-bij.htm
Animal Sciences Group
De Animal Sciences Group (ASG) is een onderdeel van die internationale kennisorganisatie Wageningen University & Research. De Animal Sciences Group bestaat uit Wageningen Livestock Research, Wageningen Bioveterinary Research en het Departement Dierwetenschappen van Wageningen University. De kernactiviteiten van ASG zijn wetenschappelijk en praktijkgericht onderzoek, academisch onderwijs en de ontwikkeling van (dierlijke) productiesystemen en innovaties. Het Departement Dierwetenschappen draagt zorg voor en stimuleert internationaal wetenschappelijk leidend onderwijs en onderzoek op het gebied van het functioneren van het dier in de natuur en in relatie met de mens.
ASG is werkzaam in het gehele brede veld van landbouwhuisdieren, van diervoeding tot diermanagement en diersystemen, van dierziektebestrijding tot voedselveiligheid en heeft een jaarlijkse omzet van ruim € 100 miljoen.

Finance & Control is een stafafdeling van de Animal Science Group en bestaat uit teams voor het Departement Dierwetenschappen, WLR, WBVR, ASG en het Administratiecentrum.

Specificaties

  • Financiën
  • Economie
  • max. 36 uur per week
  • HBO
  • 315949

Werkgever

Wageningen University & Research

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Droevendaalsesteeg, 6708 PB, Wageningen

Bekijk op Google Maps

Interessant voor jou