Financieel / bedrijfseconomisch medewerker land- of tuinbouw (Huissen)

Financieel / bedrijfseconomisch medewerker land- of tuinbouw (Huissen)

Geplaatst Deadline Locatie
22 nov 6 dec Wageningen

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 6 dec 2017).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Functieomschrijving

Wij zoeken een economisch administratief medewerker met aantoonbare kennis van de land- of tuinbouw. Voor verschillende onderzoeken van Wageningen Economic Research verzamel je gegevens over de bedrijfsvoering en financiële resultaten van land- en tuinbouwbedrijven die deelnemen aan het Bedrijveninformatienet. Betrouwbaarheid van de ingevoerde gegevens is cruciaal voor het Informatienet. Vanuit je kennis van de land- of tuinbouw zorg je voor een goede kwaliteit van de verzamelde gegevens. Je legt die vast in onze database en geeft die vrij voor gebruik door onderzoekers. Je stelt een verslag op met het bedrijfsresultaat en relevante indicatoren. Je kunt de cijfers interpreteren en toegevoegde waarde geven in het gesprek met de ondernemer.

Specificaties

Wageningen University & Research

Functie-eisen

Om de juiste gegevens te verkrijgen ben je een goede gesprekspartner voor de ondernemer. Aantoonbare interesse, kennis en ervaring in de land- of tuinbouw is daarom essentieel. Je bent flexibel in houding en gedrag en daardoor in staat om met een grote groep ondernemers en diversiteit aan bedrijven om te gaan. Verder heb je een afgeronde agrarische en/of economische mbo- of hbo-opleiding aangevuld met een diploma moderne bedrijfsadministratie (MBA) of je bent bereid die te behalen.

Arbeidsvoorwaarden

Wij bieden een dienstverband met een arbeidstijd van 32 tot 36 uur per week. Het salaris is afhankelijk van je opleiding en ervaring en bedraagt minimaal € 1.980,- (schaal 6) en maximaal € 2.945,- (schaal 7) bruto per maand.

Wageningen Economic Research kent aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden waaronder studiefaciliteiten, een goede pensioenvoorziening en een 36-urige werkweek; 32 uur in de week is bespreekbaar.

Werktijden en vakanties kunnen zo worden vastgesteld dat een optimale balans tussen werk en privé mogelijk is. Standplaats: Huissen.

Werkgever

Wageningen University & Research

Een onafhankelijk, internationaal toonaangevend, sociaaleconomisch onderzoeksinstituut.
Wageningen Economic Research ontwikkelt nieuwe inzichten op basis van market intelligence en integrale afwegingen rond economische, ecologische en sociale aspecten. Dit doen wij al 75 jaar voor overheden en bedrijfsleven binnen het domein van gezonde voeding, leefomgeving en leefstijl.
Hiervoor maken wij bijvoorbeeld gebruik van beleidsanalyses, evaluaties, toekomstverkenningen, keten- en consumentenonderzoek en zetten wij monitoringssystemen op. Op basis van hoogwaardige economische kennis, sectorkennis en een breed, internationaal netwerk. De unieke data, modellen en kennis van Wageningen Economic Research bieden nationale en internationale opdrachtgevers inzichten en integrale adviezen voor beleid en besluitvorming en dragen uiteindelijk bij aan een duurzamere wereld.

Specificaties

  • Ondersteunend personeel (secretarieel, administratief, facilitair)
  • Natuurwetenschappen
  • max. 32 uur per week
  • MBO
  • 323256

Werkgever

Wageningen University & Research

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Droevendaalsesteeg, 6708 PB, Wageningen

Bekijk op Google Maps

Interessant voor jou