Onderzoeker 'leernetwerken formatief evalueren'

Onderzoeker 'leernetwerken formatief evalueren'

Geplaatst Deadline Locatie
8 jan 4 feb Wageningen

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 4 feb 2018).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Functieomschrijving

Bij de leerstoelgroep Education and Learning Sciences zoeken wij een onderzoeksmedewerker die gaat werken op het project "Leernetwerken formatief evalueren". Dit is een door Ministerie van OCW gefinancierd project gericht op professionaliseren van Voortgezet Onderwijs (VO) scholen en docenten in het vormgeven en inbedden van formatief evalueren in de klas op basis van de formatieve toetscyclus (zie hier voor meer informatie). In dit project zijn het opzetten en uitvoeren van professionaliseringsactiviteiten en onderzoek voortdurend met elkaar vervlochten. U werkt nauw samen met Stichting Leerplan Ontwikkeling (SLO), Hogeschool Utrecht (lectoraat beroepsonderwijs) en 7-10 VO scholen die samen een leernetwerk vormen. U onderbouwt de opzet van de professionaliseringsactiviteiten met onderzoek en u onderzoekt de effecten van de professionaliseringsactiviteiten op docenten, leerlingen en de school.

Specificaties

Wageningen University & Research

Functie-eisen

Een afgeronde Master onderwijskunde of hieraan gerelateerde Master. U dient affiniteit te hebben met zowel onderzoek doen als met het werken met docenten in de VO context.
De ideale kandidaat:
  • heeft ervaring of in ieder geval affiniteit met het thema formatief toetsen;
  • heeft ervaring of in ieder geval affiniteit met de VO context;
  • heeft goede communicatie en samenwerkingsvaardigheden en kan deze inzetten om met de verschillende partners en docenten in de VO context samen te werken en onderzoek te doen (in de onderwijspraktijk);
  • heeft ervaring en affiniteit met onderzoek doen, met nadruk op kwalitatieve data analyse;
  • wil zowel praktisch als wetenschappelijk publiceren over het onderzoek;
  • heeft wensen om te promoveren.

Arbeidsvoorwaarden

Het betreft een tijdelijk dienstverband (1.0 fte) van 1 jaar, met uitzicht op 4 jaar. Bij succesvolle voortgang wordt jaarlijks (tot 4 jaar) vervolgsubsidie verstrekt. Het salaris bedraagt bij aanvang €2588,- bruto per maand (op basis van een 38-urige werkweek).

Werkgever

Wageningen University & Research

Wageningen University
Een wezenlijke bijdrage leveren aan de kwaliteit van leven. Dat is ons dagelijks werk. Wij zoeken binnen ons domein gezonde voeding en leef­omgeving naar antwoorden op vragen over maatschappelijke thema's als duurzame voedselproductie, klimaatverandering en alternatieve energiebronnen. Dat doen we natuurlijk niet alleen. Om dit, ook internationaal, waar te maken werken we elke dag met 6500 mensen aan de kwaliteit van leven.

Leerstoelgroep Education & Learning Sciences
De missie van de leerstoelgroep Education & Learning Sciences (ELS) is om de rol van leren en ontwikkeling te begrijpen binnen de wetenschapsgebieden van Wageningen University, het voortgezet, beroeps- en hoger en bedrijfsonderwijs in het algemeen en in verwante maatschappelijke sectoren. ELS doet dat door 1. het verrichten van inhoudelijk en methodologisch toponderzoek naar leren, naar (competentie)ontwikkeling, en naar leeromgevingen, zowel binnen als buiten het onderwijs; en 2. studenten op te leiden in academische competenties (21st century skills), het leraarschap en educatievraagstukken in de verschillende domeinen van Wageningen University.

Kijk voor meer informatie over werken bij Wageningen UR op www.werkenbij.wur.nl.

Specificaties

  • Onderwijs
  • Gedrag en maatschappij
  • max. 38 uur per week
  • Universitair
  • 346327

Werkgever

Wageningen University & Research

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Droevendaalsesteeg, 6708 PB, Wageningen

Bekijk op Google Maps

Interesting for you