Promotieonderzoek naar de organisatie en effecten van Rijnstate@home

Promotieonderzoek naar de organisatie en effecten van Rijnstate@home

Geplaatst Deadline Locatie
22 jun 6 jul Arnhem

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 6 jul 2018).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Functieomschrijving

Het onderzoek

De ziekenhuiskosten stijgen doordat onder meer het aantal ouderen met meerdere aandoeningen en het aantal patiënten met chronische aandoeningen toeneemt. Deze groei leidt tot een toenemend bewustzijn dat alternatieven voor behandeling en observatie in het ziekenhuis moeten worden ontwikkeld. Er zijn steeds meer en duurdere technologische mogelijkheden op het gebied van interventie en diagnostiek beschikbaar die de groei mogelijk kunnen beperken. Sommigen denken dat de omvang van de klinische verblijfscapaciteit met tot wel 40% kan afnemen, door een combinatie van verplaatsing van zorg naar huis en bijvoorbeeld door het gebruik van telemonitoring. Rijnstate is de afgelopen jaren qua gebruikte bedden van 950 naar 650 teruggegaan en staat nu voor de vraag welke klinische verblijfscapaciteit en technische infrastructuur de komende 15-20 jaar nodig is. Mede in het kader van de meer-jaren overeenkomst met zorgverzekeraar Menzis en een strategische samenwerking met Philips, starten we een aantal pilots onder de titel “Rijnstate@home” en gaan deze wetenschappelijk evalueren.

Specificaties

Rijnstate

Functie-eisen

Jouw profiel

Wij zoeken een promovendus met als achtergrond gezondheidswetenschappen, verplegingswetenschappen, medische informatiekunde of een medische opleiding met evidente belangstelling voor dit onderwerp. Het betreft een drie of vierjarige full time aanstelling en het promotietraject wordt vanuit de Universiteit Twente begeleid door dr. C. J. M. Doggen (c.j.m.doggen@utwente.nl, 053-4893687) en Prof dr. W.H. Van Harten (wvanharten@rijnstate.nl, 088-0057544). Bij het promotietraject behorende opleidingen zullen in overleg worden vastgesteld en worden vergoed.

Arbeidsvoorwaarden

Salariëring is analoog aan de promovendi-schaal NFU. Van alle nieuwe medewerkers wordt voorafgaand aan de indiensttreding een verklaring omtrent gedrag (VOG) gevraagd. De kosten hiervoor worden vergoed door Rijnstate.

Werkgever

Rijnstate

Rijnstate is hét ziekenhuis in de regio Arnhem, Rheden en de Liemers. We bieden uitstekende ziekenhuiszorg van topklinische kwaliteit op de locaties Arnhem, Zevenaar, Velp en Arnhem-Zuid. Bij Rijnstate kunt u terecht voor 28 verschillende specialismen.


Er werken ongeveer 5.000 medewerkers bij Rijnstate. Samen richten zij zich op de 450.000 inwoners in het verzorgingsgebied. Hiermee zijn wij een van de grootste zorgaanbieders van Nederland en de grootste werkgever in de regio. Kijk voor meer informatie op www.rijnstate.nl

Specificaties

  • PhD; Onderzoek, ontwikkeling, innovatie
  • Gezondheid
  • max. 36 uur per week
  • Universitair
  • SP Promotieonderzoek

Werkgever

Locatie

Wagnerlaan 55, 6815 AD, Arnhem

Bekijk op Google Maps

Interesting for you