Docent finance tax and advice

Docent finance tax and advice

Published Deadline Location
14 Nov 30 Nov Utrecht

You cannot apply for this job anymore (deadline was 30 Nov 2018).

Browse the current job offers or choose an item in the top navigation above.

Job description

Heb jij ook passie voor advies in de financiële sector en wil je die graag delen met onze studenten? Kom dan in ons team Finance, Tax and Advice werken.

Institute for Finance & Accounting binnen de HU

De opleiding Finance, Tax and Advice is onderdeel van het Institute for Finance & Accounting waar de opleidingen Accountancy en Finance & Control tevens onderdeel van zijn. We werken binnen het instituut samen aan de financiële professionals van de toekomst. We vinden het belangrijk om het onderwijs continue te verbinden met de beroepspraktijk en onderzoek. Daarnaast werken we voortdurend aan innovatie van ons onderwijs. Voor meer informatie over onze opleidingen, verwijzen we je graag naar onze website: https://www.hu.nl/voltijd-opleidingen/finance-tax-and-advice

Als docent Finance, Tax and Advice

Als docent begeleid je studenten bij hun leerproces. Je staat met enthousiasme en passie voor een groep. Je verzorgt coachingssessies, werkcolleges en je helpt hen keuzes maken richting een goede start van de carrière. Ook beoordeel je hen bij de uitvoering en voortgang van studieopdrachten/ projecten. Naast de theorie zijn jouw inspirerende praktijkvoorbeelden uit de financiële advieswereld een onmisbare aanvulling voor studenten.

Ons team is divers samengesteld qua leeftijd en kennisgebieden. Binnen dit team van docenten werk je mee aan de didactische ontwikkeling van het onderwijs. Je ontwikkelt je eigen bekwaamheden/ vaardigheden als docent richting studenten, organisatie en omgeving. Tevens onderhoud je contacten met het beroepenveld en alumni en bouw je dit netwerk verder uit.

Mocht je een beginnend docent zijn, dan begeleiden we je intensief door middel van een persoonlijk ontwikkeltraject met coaching en krijg je de ruimte om te leren. 

In het kort

  • Je wordt docent voor de opleiding Finance, Tax and Advice;
  • Jouw focus ligt op de kerngebieden fiscaal en financieel advies aan particuliere en zakelijke klanten;
  • Je levert een bijdrage aan de innovatie van ons onderwijs met jouw praktijkachtergrond;
  • Je bent flexibel inzetbaar binnen ons instituut.

Specifications

HU University of Applied Sciences Utrecht

Requirements

Wie jij bent

  • Samenwerkingsgericht naar studenten, je collegas en het beroepenveld;
  • Coachend naar studenten;
  • Inspirerend en passie voor je vak;
  • Verbonden met de praktijk;
  • Communicatief vaardig en toekomstgericht.

Als collega herken je jezelf in de drie HU kerncompetenties: initiatief, resultaatgerichtheid en samenwerken. Je bent je motiverend en studentgericht, een teamplayer voor je collegas en praktisch in de organisatie van je werk. Je staat open voor verandering en bent actief op zoek naar nieuwe kennis er ervaringen.

Wat jij hebt

  • Je bent in het bezit van een master Fiscale Economie, Economie, Bedrijfskunde of vergelijkbaar kennisgebied;
  • Ervaring in fiscaal advies;
  • Indien je een opleiding in Financial Planning hebt, heb je een sterke pré;
  • Je beschikt over minimaal 2-5 jaar relevante werkervaring als financieel adviseur aan particulieren of zakelijke klanten;
  • Je hebt kennis van WFTs.

Conditions of employment

Wat wij je bieden

Je krijgt een jaarcontract met een omvang van 0,8 fte. Verlenging behoort in beginsel tot de mogelijkheden. Afhankelijk van jouw kennis en ervaring is het bruto maandsalaris bij een volledig dienstverband (1 fte) minimaal 2.704,41 en maximaal 4.094,11 (schaal 10) voor de functie van Docent. Tevens ontvang je volgens de cao-hbo een vakantietoeslag van 8% en een dertiende maand. 

Daarnaast vinden wij persoonlijke en professionele ontwikkeling heel belangrijk en kunnen wij uitstekende studie- en ontwikkelingsmogelijkheden bieden. We begrijpen ook dat vandaag de dag flexibiliteit voor jou belangrijk is vandaar dat we keuze bieden tussen een kortere werkweek of meer verlof bij langere werkweek en er is flexibiliteit in werktijden. Tot slot hebben we tal van leuke extras zoals gebruik van de modernste HU klinieken, en kortingen op tal van zaken zoals fitness, verzekeringen en software.

Department

Institute for Finance & Accounting

Werkomgeving

De opleidingen van het Institute for Finance & Accounting zijn kwalitatief sterke opleidingen die midden in een inspirerend werkveld staan. Aan het Institute for Finance & Accounting studeren circa 1.100 studenten. Je werkt binnen een opleidingsteam van zon 50 collegas die zeer betrokken zijn bij de studenten en bij de ontwikkelingen in jouw vakgebied. Sinds september 2018 zijn we gevestigd in ons nieuwe en moderne gebouw aan de Heidelberglaan 15 op het Utrecht Science Park, de Uithof. Heidelberglaan 15 in Utrecht is de thuisbasis voor onze instituten op het gebied van economie, management, communicatie, ICT en media.

Specifications

  • Finance; Professor; Associate professor; Assistant professor; Lecturer
  • Economics
  • max. 32 hours per week
  • €2704—€4094 per month
  • University graduate
  • AT 2183763

Employer

HU University of Applied Sciences Utrecht

Learn more about this employer

Location

Heidelberglaan 15, 3584 CS, Utrecht

View on Google Maps

Interesting for you