Programmacoördinator Urban Vitality

Programmacoördinator Urban Vitality

Geplaatst Deadline Locatie
6 dec 6 jan Amsterdam

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 6 jan 2019).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Functieomschrijving

De Hogeschool van Amsterdam (HvA) zoekt voor het onderzoeksprogramma Urban Vitality een Programmacoördinator Urban Vitality (1,0 FTE).

Urban Vitality is het programma waarin onderzoek - van meerdere faculteiten - gebundeld is rond vitaliteit in grootstedelijke context. Het programma bestaat sinds 2013 en is de afgelopen jaren sterk gegroeid. De faculteit Gezondheid en de faculteit Bewegen, Sport en Voeding hebben de beweging in gang gezet om hun kenniscentra volledig onder te brengen in het programma Urban Vitality. Hiernaast wordt binnen het programma Urban Vitality stevig ingezet op  integratie van onderzoek in onderwijs, meer structurele samenwerkingen met het werkveld, en het opzetten en beheren van grotere meerjarige (internationale) subsidieprojecten. Om deze processen goed vorm te kunnen geven zijn wij op zoek naar een enthousiaste ervaren programmacoördinator.

We zoeken een programmacoördinator die vanuit een brede expertise de decaan en lectoren primus inter pares van de faculteit Gezondheid en van de faculteit Bewegen, Sport en Voeding kan ondersteunen met de integratie van beide kenniscentra en het verder uitbouwen van het programma Urban Vitality op de thema’s gezondheid, vitaliteit, bewegen, sport, voeding en persuasieve technologie. Je bent bekend met het werkveld en treedt op als 1e aanspreekpunt van Urban Vitality.

Je neemt de leiding bij het schrijven van strategische meerjarenplannen rondom de thema’s van Urban Vitality en het bewaken van de realisatie daarvan. Ook in gevallen waar een beleidsplan of projectplan nodig is, ondersteun je de decaan en beide lectoren primus inter pares om het plan ook daadwerkelijk vorm te geven. Samenwerken met externe partners gaat je goed af waarbij je in voorkomende gevallen als vertegenwoordiger van de decaan en/of lectoren primus inter pares van beide faculteiten kan optreden.

Je legt verbinding tussen de inhoud van het onderzoek, de onderzoeksprocessen, datamanagement en onderzoeksmethoden en bent met recht de spin in het web. Je stelt de jaarverslagen van Urban Vitality en beide kenniscentra op en je neemt een trekkersrol in bij accreditaties en interne audits. Hiervoor maak je onder andere gebruik van de verschillende stafafdelingen van de faculteiten (FP&C, HR, COM en O&O).
Tevens ben je secretaris van de (nu nog) kenniscentrum-overleggen.

Je functie valt binnen de stafafdeling Onderwijs- Onderzoeksbeleid van de faculteit Gezondheid en de faculteit Bewegen, Sport en Voeding. De inhoudelijke aansturing vindt plaats vanuit de decaan in samenwerking met de lectoren primus inter pares van beide faculteiten.

Voor deze functie werk je afwisselend op de locatie van de faculteit Gezondheid en de locatie van de faculteit Bewegen, Sport en Voeding.

Specificaties

Hogeschool van Amsterdam (HvA)

Functie-eisen

  • WO masterniveau;
  • een afgeronde promotie studie is een pré;
  • aantoonbare werkervaring of expertise op meerdere inhoudelijke thema’s van het Urban Vitality;
  • ervaren procesmanager binnen een grote complexe kennisinstelling;
  • meer dan 5 jaar werkervaring in een vergelijkbare functie;
  • ervaring met het schrijven van strategische beleids- en projectplannen;
  • ervaring met accreditatietrajecten is een pré;
  • ervaring met het aanvragen van Europese subsidies is een pré;
  • ervaring in een sport- of gezondheidsinstelling is een pré;
  • netwerk in de regio rondom de 6 thema’s is een pré.

Verder zijn wij op zoek naar een kandidaat met een groot conceptueel vermogen, resultaatgericht werkt, die overtuigingskracht heeft, veel verbinding zoekt met diverse stakeholders en over goede schriftelijke uitdrukkingsvaardigheid bezit (Nederlands en Engels).

Arbeidsvoorwaarden

Het betreft een aanstelling voor de duur van een jaar met uitzicht op verlenging bij gebleken geschiktheid. De werkzaamheden maken deel uit van de organieke functie van beleidsmedewerker 1. De bij deze functie behorende loonschaal is schaal 13 (cao hbo). Het salaris bedraagt maximaal € 5.894,- bruto per maand bij een volledige aanstelling en is afhankelijk van opleiding en ervaring. De HvA heeft een uitgebreid pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een uitstekende vakantieregeling en een eindejaarsuitkering.

Specificaties

  • Onderzoek, ontwikkeling, innovatie
  • Gezondheid; Gedrag en maatschappij
  • max. 40 uur per week
  • max. €5894 per maand
  • Universitair
  • AT 1015354

Werkgever

Hogeschool van Amsterdam (HvA)

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Weesperzijde 190, 1097 DZ, Amsterdam

Bekijk op Google Maps

Interesting for you