Arts-onderzoeker dermatologie (promotieplaats)

Arts-onderzoeker dermatologie (promotieplaats)

Geplaatst Deadline Locatie
6 mrt 6 mei Leiden

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 6 mei 2019).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Functieomschrijving

Hoe ziet de functie eruit?

We zijn op zoek naar een talentvolle arts die het leuk vindt om in een hecht, multidisciplinair team een bijdrage te leveren aan klinisch geneesmiddelonderzoek in nauwe samenwerking met het LUMC en farmaceutische bedrijven, zowel in binnen- als buitenland. In deze specifieke functie doorloop je een promotietraject met een focus op (pre-) maligniteiten. Onderzoeksthema’s zijn bijvoorbeeld (farmacologische modulatie van) HPV-gemedieerde aandoeningen en cutane T-cel lymfomen. Daarnaast ontwikkel je methodes om effecten van geneesmiddelen te meten, o.a. met behulp van nieuwe beeldvormingstechnieken.

Specificaties

CHDR

Functie-eisen

Welke eigenschappen heb je nodig?

Het hebben van een BIG-registratie en interesse in de combinatie projectmanagement en wetenschap is essentieel – aantoonbare interesse of ervaring in de dermatologie is een pré. Vanwege de internationale samenwerking, is verder een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal gewenst.

Arbeidsvoorwaarden

Wat bieden wij?

Naast een opleiding tot klinisch farmacoloog, bieden we je de kans om te promoveren aan de Universiteit Leiden/LUMC. In 4-5 jaar (duur van de aanstelling) schrijf je je proefschrift en certificeer je je als klinisch farmacoloog bij de Nederlandse Vereniging voor Klinische Farmacologie en Biofarmacie (NVKFB). Wij zien de meeste artsen na hun promotietraject doorstromen naar een klinisch-specialistische opleidingsplaats bij voorbeeld in het LUMC. Door ons uitstekende netwerk kunnen wij dit ondersteunen.

Werkgever

CHDR

Met een enthousiast en ambitieus team werken we binnen het CHDR (www.chdr.nl) sinds 1987 aan hoogwaardig, klinisch onderzoek naar de effecten van nieuwe en bestaande geneesmiddelen. Het CHDR is gevestigd in Leiden en werkt nauw samen met de Universiteit van Leiden en de klinische afdelingen van het LUMC.

Specificaties

  • PhD; Onderzoek, ontwikkeling, innovatie; Medisch personeel (anios, aios, specialist)
  • Gezondheid
  • max. 40 uur per week
  • Universitair
  • AT Arts-onderzoeker dermatologie

Locatie

Zernikedreef 8, 2333 CL, Leiden

Bekijk op Google Maps

Interesting for you