Projectmedewerker

Projectmedewerker

Geplaatst Deadline Locatie
15 apr 28 apr Utrecht

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren.

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Functieomschrijving

QANU zoekt een projectmedewerker (0,8 – 1,0 fte).

De primaire taak van de projectmedewerker is het ondersteunen van projectleiders die verantwoordelijk zijn voor het initiëren, coördineren en aansturen van de beoordelingen, het begeleiden en (ook inhoudelijk) ondersteunen van panels en het rapporteren over de bevindingen van de panels.

De projectmedewerker heeft een eigen rol binnen een project en werkt onder verantwoordelijkheid en aansturing van de projectleiders. De projectmedewerker stelt een visitatiepanel samen en is betrokken bij de organisatorische voorbereiding van de visitatie en de administratieve afronding. Een andere taak van de projectmedewerker is het onderhouden van word-templates, bijvoorbeeld
voor de visitatierapporten. Tot slot heeft een projectmedewerker een assisterende rol bij de ontwikkeling en organisatie van andere activiteiten binnen QANU, zoals bijvoorbeeld het initiëren van nieuwe activiteiten en het organiseren van evenementen.

Een projectmedewerker werkt voor verschillende projectleiders aan meerdere projecten. Hiermee heeft de projectmedewerker een belangrijke rol in het bewaken van de consistentie tussen verschillende projecten. Tegelijkertijd wordt flexibiliteit verwacht als gevolg van het ondersteunen van verschillende projectleiders.

Wij bieden

De functie van projectmedewerker is een veelzijdige functie die zich beweegt op het grensgebied van organisatie, beleid en uitvoering. De projectmedewerker onderhoudt contacten op verschillende niveaus binnen nationale en internationale kennisinstellingen en is een sleutelfiguur in organisatie en ondersteuning van onderwijs- en onderzoeksvisitaties. De functie is in het bijzonder aantrekkelijk voor professionals die gemotiveerd zijn om een bijdrage te leveren aan kwaliteitszorg van kennisinstellingen, en die gericht zijn op ontwikkeling van hun professionele vaardigheden.

Specificaties

QANU

Functie-eisen

Wij vragen

De projectmedewerker heeft een resultaatgerichte en dienstverlenende instelling, is in staat snel overzicht te krijgen in projecten, werkt efficiënt en is in staat om deadlines te halen. De exacte invulling van taken en activiteiten is afhankelijk van het soort en de omvang van de projecten.

Competenties die een projectmedewerker moet bezitten, zijn:

 • goede sociale en communicatieve vaardigheden, zowel in de omgang met projectleiders als met opdrachtgevers, leden van visitatiepanels en andere betrokkenen;
 • goede (mondelinge en schriftelijke) beheersing van het Nederlands en Engels;
 • uitstekende organisatorische vaardigheden;
 • goed kunnen prioriteren;
 • gestructureerd, zorgvuldig en zelfstandig kunnen werken, en initiatiefrijk zijn en zich snel kunnen inwerken in nieuwe processen;
 • flexibele houding, snel kunnen schakelen;
 • in staat zijn vaste procedures te volgen en te optimaliseren;
 • uitstekende kennis hebben van Word en Excel of in staat zijn zelfstandig en snel op dat niveau te komen;
 • ervaring met kantoorsoftware (ervaring met Exact Synergy is een pré), of in staat zijn zich snel daarop in te werken.

Arbeidsvoorwaarden

Het salaris van de projectmedewerker bedraagt, afhankelijk van deskundigheid en ervaring, minimaal € 2.383 (schaal 8 CAO NU) en maximaal € 3.597 (schaal 9 CAO NU) bruto per maand, excl. 8% vakantietoeslag en een eindejaarsuitkering. Het gaat in beginsel om een fulltime functie. Aanstelling op basis van 0,8 fte is bespreekbaar. Het gaat om een tijdelijke aanstelling, vooralsnog voor een periode van een jaar.

Werkgever

QANU

QANU is een stichting die actief is in kwaliteitszorg voor het hoger onderwijs. Als onafhankelijke partij begeleidt QANU onderwijs- en onderzoeksvisitaties, en levert advies en trainingen op het gebied van kwaliteitszorg aan instellingen voor hoger onderwijs. QANU staat voor kwaliteit en betrouwbaarheid. Wij leveren professionele projectbegeleiding van hoge kwaliteit en werken met visitatiepanels, die bestaan uit Nederlandse en buitenlandse deskundigen. QANU is het belangrijkste evaluatiebureau voor de Nederlandse universiteiten en is lid van ENQA, het Europees
netwerk van kwaliteitszorgorganisaties. Bij QANU werk je in een jong en dynamisch team, dat collegialiteit en goede sfeer hoog in het vaandel heeft (http://www.qanu.nl).

http://www.qanu.nl

Specificaties

 • Onderzoek, Ontwikkeling, Innovatie; Beleid- en staf
 • Gezondheid; Economie
 • 32—40 uur per week
 • €2383—€3597 per maand
 • Universitair
 • AT Projectmedewerker

Locatie

Catharijnesingel 56, 3511 GE, Utrecht

Bekijk op Google Maps