Klinisch fysisch medewerker / onderzoeksmedewerker medische beeldvorming

Klinisch fysisch medewerker / onderzoeksmedewerker medische beeldvorming

Geplaatst Deadline Locatie
2 mei 3 jun Nijmegen

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 3 jun 2019).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Functieomschrijving

De afdeling Radiologie en Nucleaire geneeskunde is een innovatieve afdeling. Samen werken we aan de diagnostiek en beeldgestuurde zorg van morgen. Dit doen wij met de meest geavanceerde apparatuur die beschikbaar is op het gebied van Angio- & Interventieradiologie, MRI, CT, Nucleaire Geneeskunde, Echografie en Conventionele Radiologie, zowel op de afdeling als op het (MITeC) OK-complex. Het team klinisch fysisch medewerkers draagt hieraan bij door het in top-conditie houden van de beeldvormende systemen en het ondersteunen van onderzoek. We zoeken een enthousiaste collega om ons team te versterken.

Als beginnend klinisch fysisch medewerker draag je mede zorg voor de kwaliteitsborging van onze röntgensystemen (constantheid- en acceptatietesten), de ondersteuning bij protocoloptimalisatie en het uitvoeren van stralingsdosisberekeningen. Verder ondersteun je wetenschappelijk onderzoek, voornamelijk op het gebied van (mammo)CT. Daarbij ontwikkel je of verbeter je indien nodig software ten behoeve van de genoemde onderwerpen. Vanzelfsprekend draag je ook bij door het zelfstandig onderzoeken van deelvragen en werk je mee aan de totstandkoming van wetenschappelijke publicaties.
Je draagt zo bij aan innovaties en maatwerkoplossingen en zorgt er daarbij voor dat de implementatie van deze ontwikkelingen voldoet aan de geldende normen.

Voor collega's met ambitie, maar die nog niet precies weten of ze door willen in wetenschappelijk onderzoek of in een klinisch ondersteunende rol, is er alle ruimte om zich te ontwikkelen binnen de speerpunten van onze afdeling.

Specificaties

Radboudumc

Functie-eisen

  • Afgeronde universitaire opleiding Natuurkunde (met aantoonbare affiniteit met medische technologie), Biomedische Technologie of gelijkwaardig;
  • In het bezit van een certificaat stralingsdeskundigheid op het niveau van Coördinerend Stralingsdeskundige (voorheen niveau 3), of bent bereid deze te behalen;
  • Affiniteit met programmeren;
  • Verschillende projecten gelijktijdig in de lucht houden vind je geen enkel probleem;
  • Accuraat en gaat effectief met je tijd om;
  • Zelfstandige werker maar vraagt indien nodig tijdig hulp;
  • Beschikt over goede mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheden in de Nederlandse en Engelse taal;
  • Echte teamspeler, collegiaal en je voelt je resultaatverantwoordelijk.
Tot slot herken je jezelf in de Radboud manier van werken.

Arbeidsvoorwaarden

Bij indiensttreding vragen wij om een verklaring omtrent gedrag (VOG) en vindt er, afhankelijk van de functie, een screening plaats op basis van het aangeleverde cv. De procedure hiervoor verloopt via de afdeling HR van het Radboudumc.

Lees meer over de arbeidsvoorwaarden en sollicitatieprocedure binnen het Radboudumc.

Werkgever

Radboudumc

Radiologie en Nucleaire geneeskunde
De afdeling Radiologie en Nucleaire Geneeskunde van het Radboudumc is een dynamische en innovatieve afdeling waar dagelijks meer dan 450 patiënten onderzocht en behandeld worden. Werken op onze afdeling biedt uitdagingen en ontwikkelmogelijkheden. Wij zijn een afdeling die wil leren en waar we van elkaar willen leren. Dit stimuleren wij in een open en collegiale sfeer. Wij gaan voor topkwaliteit en service, en toetsen dit continue bij onze klanten.

De functie van klinisch fysisch medewerker valt binnen de sectie klinische fysica in het team klinisch fysisch medewerkers. Dit team van 6 klinisch fysisch medewerkers is verantwoordelijk voor het beheer van de medische apparatuur binnen de afdeling. Door de aanwezige diepgaande technische kennis draagt dit team in belangrijke mate bij aan de bedrijfsvoering en de innovatieve kracht van de afdeling als geheel.

Het Radboudumc
Het Radboudumc wil vooroplopen in de ontwikkeling van duurzame, innovatieve en betaalbare gezondheidszorg. En daarmee aan de gezondheid van mens en maatschappij in Nederland en daarbuiten. Onze missie is dan ook: To have a significant impact on healthcare. Bekijk zelf hoe dat zich uit in onze strategie.

Lees meer over wat werken bij het Radboudumc betekent en wat onze medewerkers daarover vertellen.

Specificaties

  • Onderzoek, ontwikkeling, innovatie
  • Natuurwetenschappen
  • max. 36 uur per week
  • €2750—€4361 per maand
  • Universitair
  • 100647-P502963-1

Werkgever

Locatie

Geert Grooteplein-Zuid 10, 6525 GA, Nijmegen

Bekijk op Google Maps

Interesting for you